Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez dziś nie mam mdłości za to kaszel okropny. W nocy myślałam ze się uduszę. Starego o 3 nad ranem obudziłam żeby mi zrobił herbatę. Kipilam przed chwilą prenalen gardło. pisze ze dla kobiet w ciąży i karmiących. Takie tabsy do ssania. Ktoś miał ktoś coś?
-
nick nieaktualny
-
Emka31 wrote:Ja 2580 5 dni po terminie miesiączki..
Polecam nie czytać internetów i zająć się czymś pożytecznym bo oszalec można.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 22:01
Kejti22, Maybelle, Lajla lubią tę wiadomość
11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
ma.rysia wrote:A na kiedy Ci wychodzi termin? Pewnie przełom września i października, bo mi ostatnio wyszedł 5 października. Termin z usg zgrywa Ci się z tym wyliczonym na podstawie OM?
Mi też któraś aplikacja wyliczyła 5.10. i to był termin z OM, bo ja mam trochę dłuższe cykle. Natomiast z USG wychodzi 1.10. Ale ja się do tego nie przywiązuje i nastawiam się po prostu na początek października.Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Kejti22 wrote:Dzięki dziewczyny, trochę mnie uspokoilyscie 😜 na czas ciąży internet powinni usuwać 😂
Maybelle, baby lubią tę wiadomość
11.03.2020 prawie 10 tyg 😭 -
agusiagim wrote:Ja tez dziś nie mam mdłości za to kaszel okropny. W nocy myślałam ze się uduszę. Starego o 3 nad ranem obudziłam żeby mi zrobił herbatę. Kipilam przed chwilą prenalen gardło. pisze ze dla kobiet w ciąży i karmiących. Takie tabsy do ssania. Ktoś miał ktoś coś?Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
agusiagim wrote:Ja tez dziś nie mam mdłości za to kaszel okropny. W nocy myślałam ze się uduszę. Starego o 3 nad ranem obudziłam żeby mi zrobił herbatę. Kipilam przed chwilą prenalen gardło. pisze ze dla kobiet w ciąży i karmiących. Takie tabsy do ssania. Ktoś miał ktoś coś?Mama dwóch chłopców;)
cukrzyca typ 1, niedoczynnośc, hashimoto, pcos, wrogi śluz 3 x inseminacje a udało się naturalnie w najmniej oczekiwanym momencie!!! -
fabcia wrote:Sylwia idziemy łeb w łeb 🥰❤️🤣
Termin też na 19 10 masz?Mama dwóch chłopców;)
agusiagim wrote:Ja tez dziś nie mam mdłości za to kaszel okropny. W nocy myślałam ze się uduszę. Starego o 3 nad ranem obudziłam żeby mi zrobił herbatę. Kipilam przed chwilą prenalen gardło. pisze ze dla kobiet w ciąży i karmiących. Takie tabsy do ssania. Ktoś miał ktoś coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2020, 11:14
agusiagim lubi tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Kejti22 wrote:5dni po spodziewanej miesiączce miałam ponad 3tys....
a to już liczyłam ci chybaże jeśli się podwajała, to wychodzi ok 300 w dniu miesiączki, więc zupełna norma.
Solpadeine to chyba nie, bo tam jest kofeina i kodeina...
Na gardło polecam do płukania mieszankę Maciągowej, super działa !
Oczywiście mam złe przeczucia, ale nie mam wyjścia tylko czekać do środy na usg… nie mam odwagi się zapisać na genetyczne, a z drugiej strony boję się, że nie będzie miejsc... -
Jeju jaka ja jestem słaba. Nie chce mi się zrobić kompletnie nic. Nawet nie chce mi się obiadu ugotować. A dzisiaj na urodziny idziemy i aż się obawiam jak uwidze to jedzenie na stole, do sklepu wejść nie mogę bo jak patrzę na te mięsa to zaraz mam ochotę wymiotować17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33