Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Poproszę o kciuki.
Dziś o 16:00 po raz pierwszy mam na USG zobaczyć serduszko!Evoleth, Sylwia Sylwia, inessa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
ma.rysia wrote:Super, już prawie 4 cm człowieczka. Pięknie. A który to tydzień? Ja 16 mam wizytę u ginekologa, a 24 badania prenatalne.
Z USG wychodzi 10t2d. Mam prenatalne dzień przed Tobą.inessa lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualnyKejti22 wrote:Dziewczyny, uspokoicie mnie troszkę... mimo, ze ostatnia betę robiłam dwa tygodnie temu, to zaczęłam dzisiaj świrować... powinno się usunąć internet w czasie ciąży... byłam wtedy w 8tc i beta wyszła mi 125tys... to wysoka... i było podejrzenie bliźniaków jednak ciąża jest pojedyncza... kolejna opcja wysokiego hcg może być zespół downa.... strasznie się martwię i tylko nakręcam. Badania prenatalne za 2tyg a ja zaczęłam wariować....
-
Jeju po co się nakręcać. Ja tylko raz zrobiłam betę żeby potwierdzić czy na pewno się udało i finito. Nie róbcie tych badań bety, nie czytajcie głupot, bo to wcale nie pomaga. Każda z nas się boi bo wiadomo, tylko patologii jest wszystko jedno bo takie to czasem nie wiedza ze w ciąży są do 3/4, piją palą i nie powiem co jeszcze. Ale nie ma co się sztucznie nakręcać. Moja znajoma miała wszystkie wyniki ok do końca, a urodziła synka z zespołem Downa. Nie ma nigdy stu procentowej gwarancji ze dziecko będzie zdrowe wszystkie to wiemy, wiec bądźmy dobrej myśli, dbajmy o siebie, co ma być to będzie kochane 😘😍❤️
inessa, Kejti22, Maybelle lubią tę wiadomość
-
agusiagim, inessa, edytkaa93, Bluberry, Emka31, Natalii, Lilolu, bebetka.b, Maybelle, fabcia, Lajla, baby, Evoleth, Jola17a lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć, dziewczyny. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to też załapę się na październik. Jak narazie 15 dpo beta 13 i niestety plamienia i bole brzucha. W dniu spodziewanej @ żywa krew potem przeszło dzisiaj znowu. Lekarz przepisał mi Luttagen 3x1. Też mialyscie plamienia na poczatku ciąży i dobrze się to skończyło?
Boję się że to źle wróży..endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
Dzień dobry 😁 nawet bardzo. Dzidziol ma 1cm. Serduszko bije ❤ wymiar zgadza się idealnie z wymiarem wg OM i tygodni ciąży. Mam brać acard, euthyrox i asmag a duphaston już tylko dokończyć czyli na parę dni mi zostało.
Kolejna wizyta 3 kwietnia. Wtedy usg prenatalne i skierowanie na test pappa, ewentualnie Sanco
Z tej radości .. Zaliczyłam stluczkę 😒😜 ale lekką, nie z mojej winy i niegroźną. Tylko auto trzeba robić ...inessa, Evoleth, Bluberry, Natalii lubią tę wiadomość
-
Kejti22 wrote:Dziewczyny, uspokoicie mnie troszkę... mimo, ze ostatnia betę robiłam dwa tygodnie temu, to zaczęłam dzisiaj świrować... powinno się usunąć internet w czasie ciąży... byłam wtedy w 8tc i beta wyszła mi 125tys... to wysoka... i było podejrzenie bliźniaków jednak ciąża jest pojedyncza... kolejna opcja wysokiego hcg może być zespół downa.... strasznie się martwię i tylko nakręcam. Badania prenatalne za 2tyg a ja zaczęłam wariować....
a wiesz jaką miałaś w terminie okresu? U mnie prawie 1000... bardzo dziwne, w 7 tygodniu była ciąża pojedyncza.
Nie mam dziś mdłości już