Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja startowałam z 57 kg, potem przytyłam 300 gram , potem schudłam 1 kg a teraz wróciłam do 57. W poprzedniej ciazy na tym etapie były 3 kg plus. Do slodyczy mnie nie ciągnie, wędlin ,mięsa nie za bardzo, herbata czarna odpada. Natomiast tak jak w poprzedniej ciągnie mnie do burgerów. Zajadam sie wszelkimi serami i z rana kakao
-
Bluberry wrote:Asia jeszcze włosów z głowy nie rwę z tego powodu 😂 i nie przeżywam tego strasznie 😉 ale ważne dla mnie jest też samopoczucie, a ja mam niestety tą tendencję do kg i w ciąży szczególnie chcę to kontrolować.
Ja niestety jeszcze nie wiem czy mam tendencje czy nie, bo to nasza pierwsza wyczekana ciąża wiec wszystko przeżywamy pierwszy raz 🙂🥳 ale mam nadzieje ze okaże się ze nie 😄
Bluberry lubi tę wiadomość
-
A ja nie wiem ile ważę bo mi ze 3 miesiące temu padła bateria w wadze 😜 i uznałam to za znak. Żeby się nie ważyć 😊 I patrzcie - tak wyluzowałam że zaciążyłam 😅😅❤
Wazylam się potem u lekarza chyba w 6 tygodniu i było 68kg. To moja normalna waga. Zobaczymy za 9 dni na wizycie. -
Ja zaczynałam ciążę z wagą 79kg, a aktualnie mam 76kg,ze względu na psotliwy układ pokarmowy, dzięki któremu mogłabym przeżyć najlepiej na diecie ziemniaczanej, ponieważ mało co innego przyjmuje się bez rewolucji 🙈Soldering94 wrote:Ja startowałam z 53 kg, ale zauważcie dziewczyny jak sie same piersi powiększają. Ja nie mam zbyt dużych swoich a teraz... idealne❤️❤️❤️
-
Soldering94 wrote:Ja startowałam z 53 kg, ale zauważcie dziewczyny jak sie same piersi powiększają. Ja nie mam zbyt dużych swoich a teraz... idealne❤️❤️❤️
Kochana, zazdroszczę! Mi wszystko idzie w brzuch 🤣
U mnie już 3kg na plusie. Wymiotuję tylko rano z pustego żołądka. A potem muszę ciągle coś jeść, bo szybko robi mi się niedobrze. No i niestety, odrzuca mnie od bardzo wielu rzeczy. Ale buły, pierogi, frytki to bardzo chętnie 😉 Mam nadzieję że za kilka tygodni dojdę do ładu że swoim żołądkiem i zdrowsze produkty znów wrócą do łask.Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
jestem już po pobraniu krwi na Nifty pro!
Wszystko sprawnie z zachowaniem najwyższych standardów ostrożności.
Pan pielęgniarz wysoki i przystojnyprzebrał się w fartuch, maseczkę, zdezynfekował ręce, pobrał krew i dostałam uroczy plasterek z... księżniczką
co do wagi, pierwsza ciąża, waga startowa 51 kg, końcowa 63 kg
Teraz startowałam z 53,5, póki co 1kg przytyłam, ale mam gdzieś wagę, i tak wszystko zleci po ciąży, ważne żeby maluch był zdrowyWik89, bebetka.b lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
JESTEM po usg. Dzidzia zdrowa;) kręciło się jak nie wiem doktor nie mógł zbadać śmiał się że nie miał tak trudnego pacjenta już dawno;) nie widać było czy chłopiec czy dziewczynka bo tak uciekalo ale najważniejsze że wszystko jest ok
Natalii, Lajla, Evoleth, Freja000, Kejti94, Bluberry, Wik89 lubią tę wiadomość
MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
U mnie też już po usg I trymestru. Na szczęście udało się znaleźć jeszcze termin na dziś. Maluszek nie chciał współpracować, kiepsko się ułożyl i wiercił się strasznie, ale wszystko co trzeba udało się zmierzyć. Usg i przez brzuch i dopochwowo bo lekarz musiał się trochę naszukać 😀 ale jest wszystko ok, maluszek 63 mm wiec rośnie dobrze 😊
Evoleth, Natalii, Freja000, Maybelle, Kejti94, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ja też dzisiaj po USG. Narazie wszystko ok. U mnie bobas chyba spał, bo o ile 2 tyg temu przeciągał się non stop, tak teraz podskoczył dopiero jak pani dr docisnęła głowice. Już w myślach widziałam oburzona minke że ktoś śmiał malucha obudzil 🙂
Evoleth, Natalii, Freja000, Maybelle, Kejti94, Wik89 lubią tę wiadomość
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
A do mnie dziś dzwonili ze przekładają mi prenatalne z 1go kwietnia na 31.03 i mam mieć maseczkę i rękawiczki własne oczywiście. Wiec szybko zamówiłam maskę na Allegro. Ciekawe czy mi zdąży dojść do wtorku. U Was tez tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2020, 17:51
-
nick nieaktualny
-
Ważę się , bo lekarz musi wpisac do książeczki. Na razie +1kg, co dziwne, bo jem co 2h...
U mnie strasznie długo lekarz przy głowie majstrował i oczywiście to mój powód do stresu, a co tam
Dziś mi się śniło, że to chłopiec, ale miałam tez sny o dziewczynce, więc nie wiem. Zwykle mam świetną intuicję, ale w tym przypadku nie umiem powiedzieć...
Mdłości mi już minęły zupełnie -
Fajnie, że wszystkie wizyty zaliczone i wszystkie udane 😊 Ja czekam na swoją aż do 8.04 ale wcześniej zadzwonię czy jest aktualna... Jak to teraz z badaniami wyglada? Mam do zrobienia glukozę trochę nie uśmiecha mi się czekać 2h za kolejnym pobraniem, ze względu na koronawirusa... W pierwszej ciąży na glukozie byłam tylko raz chyba koło 5miesiaca a tu takie zaskoczenie...
Ja jeszcze nie przytyłam startuje z wagi 56kg w poprzedniej ciąży przytyłam 14kg najwięcej na samym końcu, butów włożyć nie mogłam więc sądzę, że to po prostu "opuchlizna ciążowa" jakoś to tłumaczyć trzeba... Waga też się jakoś specjalnie nie przejmuje chociaż wiadomo 40kg na plusie nie chciałabym mieć😄