PAŹDZIERNIK 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Eskalopka, ja bym się naprawdę nie pogniewała za rozpakowanie w najbliższych dniach 🫣
Ale u mnie pojutrze już 39 TC więc to już taki normalny czas aby się poznać
Z każdym tygodniem jest mi co raz trudniej funkcjonować a od tego 35+ to już naprawdę ciężko mi nadążyć za moją zgrają 🤐 -
Mała pobudeczka na siku i forum 🤪
Swoją drogą ciekawe na ile pokryje się aktywność dzieci w brzuszkach z aktywnością po porodzie. Trzymam kciuki aby miało to przełożenie bo mój w nocy nie fika. Jak wstaję to on śpi i budzi się rano dopiero.
Sara, niby 39tc zaczęty będzie, ale tak po lekarskiemu to 38 😉 Niemniej Tobie życzę szybkiego rozwiązania.
Przeanalizowałam wczoraj swoje usg z 29tc i jak patrzyłam to wszystkie parametry miałam wtedy 31-32tc... Gdyby to była prawda to albo młody jest ogromny albo się pospieszy.
zmija, to patrzmy i obserwujmy. Na nas też pora przyjdzie 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2023, 04:53
-
Hejka. Czytam was często ale zawsze coś staje na przeszkodzie by się włączyć do rozmowy.
Gabrysia gratulacje malutkiej.
Wczoraj na wizycie wyznaczono mi termin cc na 5 października o ile dotrwam. Szyjka się skraca, ale w 35 tyg to chyba już też normalne. Mam prowadzić oszczędny tryb życia, co przy moim 2.5 latku jest niemożliwe. Mlody waży 2700 nie najgorzej. Pobrali materiał na gbs plus inne badania i ostatnia wizyta 27 września -
Torba spakowana w kącie stoi. Cukier w miarę w normach się trzyma tak jak I moja waga. Ale profilaktycznie 3 paczki cukierków do szpitala spakowane, gdyby po porodzie zaczął spadać za bardzo. Polocard odstawiony . Także w sumie czekamy. Nie przyznawałam się do skurczy bo nie mam siły leżeć na patologii tydzien a już tymbardziej nie mam co z młodym zrobić. Problem będzie gdy poród się zacznie a mąż gdzieś dalej w trasie będzie. Moi rodzice w godzinę powinni dojechać. Teściowa ma co prawda bliżej ale to ostatnia osoba z którą bym syna zostawiła bo bym na porodówce zawału dostala. Bo nic tylko mi powtarza że ja mojemu dziecku wolność ograniczam itp itd i że ona jak będzie okazja to go do siebie zabierze u da mu pełna wolność. Powiem tylko tyle że wcześniej to samo mówiła o moim psie z tym że on żyje a jej 2 psy po niebieskich łąkach biegają
-
Dzień dobry ! Też dziś patrolowała, ale u córki- zupełnie nie mogła zasnąć przez 2h (3.30-5.30) idealny czas na pogaduszki 😅
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Dzień dobry
mam nadzieję, że w miarę przepisana noc przez was:) u mnie średnio jak zwykle ale nie ma co narzekać
Zostało tylko zaciskać nogi, wg mam pecha pod koniec nie dość, że robiony za zaczął boleć i stanęło na kanałowym (mam założony opatrunek, stawić się mam 26 października, a znów chyba się kruszył i nie koge jeść ta strona więc jutro znów do dentysty 🤦)
Zaczyna mnie martwić ilość wydzieliny i po olewania w krzyżach. Nie wiem czy to przepowiednia, czy mój strach bo muszę wytrzymać 12 dni
Do tego najstarsza córka przeziębiona
Powiedzcie mi, czy wy się w razie W zapatrujecie w jakieś mleko mm? Ja nie pamiętam jak robiła to 11 lat temu 🤦 ale chyba nie miałam, sama nie wiem[url=https://www.tickerfactory.com[/url]
2010 🩷 Alicja
2012 🩷 Julia
2023 🩵 Aleksander -
Fiolka85 wrote:
Powiedzcie mi, czy wy się w razie W zapatrujecie w jakieś mleko mm? Ja nie pamiętam jak robiła to 11 lat temu 🤦 ale chyba nie miałam, sama nie wiem
Mam parę buteleczek gotowca i butlę do karmienia, jakby była potrzeba i awaryjnie trzeba by było podać. Jak się nie przyda to nie szkodzi, ale jest w razie W. Kupione po naszych rozmowach wyprawkowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2023, 08:34
-
Fiolka. Ja mam pare buteleczek tych gotowych bebiko i bebilon advance pronatura. I butelke. No przy starszej jak wróciłam do domu ze szpitala następnego dnia dostałam 40 stopni goraczki i nie spadało i musiałam do lekarza iść i chyba 2/3 godziny mnie nie było. I mąż musiał jakos się wspomagać. Wiec awaryjnie mam. Wole wydać czy wylać niż biegać o północy po aptekach i szukać..
Ja dziś o 1:15 się obudziłam z takim mocnym napieciem na pecherz. I aż sie przeraziłam, bo z córką tak samo było. 1:15 silne parcie na pęcherz i wtedy wody mi odeszły. Tez byla noc w poniedziałek na wtorek 😛 ale tylko siku było dziś. No i w nocy musiałam zdjąć obraczke i zaręczynowy. Bo mi palce spuchły! I teraz tez mam jakies dlonie napuchnięte.. spać chyba do 2 czy później nie mogłam. A to coś cisnęlo. A to reka zdretwiala. A to coś zaczęło swędzieć. A to cycek boleć, bo jakos się ułożyłam nie tak z rogalem 🤦🏻♀️
Przez tą nogę, ledwo czlapie po domu. Już trochę mam dość.. więc trochę czekam niecierpliwie. -
Witaj Czeremcha, miło, że wróciłaś, to znaczy że wszystko wporządku u Ciebie 😛 i widać w blokach startowych 😉 czekac tylko keidy Praskovia spakuje torbę 🤣🤣🤣
2700 to całkiem zacna waga. A ktory dokładnie to tydzień? Bo moja 36+4 była 2683g 😛
Eskalopka, też się pocieszam, że moja dzidzia w nocy raczej śpi. Bo Marcelinka bardzooo aktywna nocą była 🤣 i tak jej zostało. -
Kropka6 wrote:Witaj Czeremcha, miło, że wróciłaś, to znaczy że wszystko wporządku u Ciebie 😛 i widać w blokach startowych 😉 czekac tylko keidy Praskovia spakuje torbę 🤣🤣🤣
2700 to całkiem zacna waga. A ktory dokładnie to tydzień? Bo moja 36+4 była 2683g 😛
Eskalopka, też się pocieszam, że moja dzidzia w nocy raczej śpi. Bo Marcelinka bardzooo aktywna nocą była 🤣 i tak jej zostało. -
Fiolka ja nie kupuje mm wcale
U mnie noc z bani totalnie, nic nowego 🫣
Dzisiaj mam dzień chillu za to 😬 oczywiście do 13 bo potem dzieci wracają 😅 -
Sara, to odpoczywaj i uspokajaj swój umysł 😉
Ja ide gimnastykować sie pod prysznicem.. 🤣 niech ten remont sie konczy i chce do swojego prysznica bądź wanny 😛
Dziś rano zadzwonilam do męża, jak odwiozłam córkę do żłobka i miał biedny zawał serca 🤣 -
Wlasnie, MM - dobrze ze przypomnialyscie bo ja pewnie bede potrzebowala jak ostatnio. z tymi buteleczkami sie zastanawiam bo 5 lat temu w szpitalu mieli i wystraczylo powiedziec ze sie potrzebuje wiec moze kupie ze dwie na wszelki wypadek a tak to puszke z proszkiem i bedzie czekala w domu.
-
A te buteleczki zamawialiście przez internet, bo w sklepach u mnie prócz tych w proszku nie ma.?
No z tym spaniem na zapas to komuś się niezły żart udał 🤦 jak nadchodzi noc to ja już dostaje szału 🤦
Co do obrączki i zaręczynowego też tydzień temu na wszelki wypadek ściągnęłam bo ciężko mi schodziła ślubna i bałam się, że już nie ściągnę później.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2023, 09:29
[url=https://www.tickerfactory.com[/url]
2010 🩷 Alicja
2012 🩷 Julia
2023 🩵 Aleksander