PAŹDZIERNIK 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Butterfly23 wrote:A ja mam pytanie z innej beczki. Współżyjecie? Ja się boję. I mimo chęci nie jestem w stanie się przełamać. Szczególnie przez to, że mam niski progesteron i boję się, że dojdzie do jakichś plamień
Poza tym czuję się jak wzdęta beczka i jakoś nie napawa mnie to chęcią
-
Ja mam dosyć niskie libido obecnie, ale współżyjemy normalnie jak najdzie ochota
fakt te tabletki dopochwowe z luteiną są słabe...
33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Ja już po wizycie 😊 Wszystko Ok! Jestem spokojna ♥️ Dzieciątko ma już 2,4 cm serduszko 174 uderzeń/minutę - wiek ciąży zgadza się z OM 😊 nowy lekarz bardzo miły, wiec zostanę u niego.
my współżyjemy normalnie. Na początku się bałam, ale teraz już luzClausix, Evelina93, Eskalopka, Ania_1003, Kropka6, DorotaAnna, Butterfly23, Praskovia, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
U nas współżycie dopiero od kilku dni ale z prostej przyczyny - mąż pracuje w delegacjach i dopiero teraz przyjechał pierwszy raz odkąd zaszłam w ciążę
Aczkolwiek libido znacznie słabsze niż przed ciążąDorotaAnna lubi tę wiadomość
-
elforia wrote:Ja już po wizycie 😊 Wszystko Ok! Jestem spokojna ♥️ Dzieciątko ma już 2,4 cm serduszko 174 uderzeń/minutę - wiek ciąży zgadza się z OM 😊 nowy lekarz bardzo miły, wiec zostanę u niego.
To świetnie! Jeszcze Ania dzisiaj i ja wieczorem. Ania, napisz czy wszystko ok i czy tylko 2 się szykuje. Mam nadzieję, że wszystko ok 🤞
DorotaAnna, elforia lubią tę wiadomość
-
My na razie celibat, ale dlatego, że jest mi tak niedobrze wieczorem i wymioty, że nawet ani mysle. Ale libido szaleje w górę i już nie mogę się doczekać kiedy mi te mdłości przejdą.
Co do budowy i remontu itp, to też wtracali się teściowie o wszsytko. Strasznie ciekawscy byli i próbowaliśmy wiele ukrywać, ale ile sie nasłuchaliśmy, a że zamiast wanny jestprysznic, a to po co u stolarza kuchnia jak można z marketu 🤦🏻♀️ więc teraz wszystkooo jest po cichu. A ile wydaliśmy, my byśmy o polowe taniej zrobili.. taa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2023, 15:08
Eskalopka, GrubAsia, Umka lubią tę wiadomość
-
GrubAsia wrote:Kropka gdzie lecicie 😃 marzy mi się już trochę ciepełka 😄
Ania o Eforia 🤞 ,a wizyty, dajcie znać 💕
U mnie z objawów powrócił mocny bol piersi i senność oraz bezsenność wtedy kiedy nie trzeba - budzę się o 3 czy 4 i nie mogę zasnąć 🙄 no i te sny 😅....
My nadal nikomu więcej nie powiedzieliśmy (tylko mojej jednej przyjaciółce) rodzicom i rodzeństwu planujemy powiedzieć w święta, powinnam być już po prenatalnych.
Nie mówimy ze strachu po ostatnim poronieniu. Akurat z dziecka będą się cieszyć, ale w innych kwestiach też mają bardzo dużo krytyki do powiedzenia - planujemy budowę i dosłownie wszystko co mówimy jest źle, bo przecież oni wiedzą lepiej i mają doświadczenie.
A jak Wasze budowy I przeprowadzki , też dużo się nasluchaliscie na każdym etapie czy tylko na początku tk krytykują ?
Do Hiszpanii, i ma być 24-29 stopni 😛DorotaAnna, elforia, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Ja mam dopiero na 17, chociaż już tylko 2h.
Czekam jeszcze na M, bo jedzie z lotniska i do ginki mam godzinę jazdy.
Zanim się ogarnę to będzie pewnie wieczór.
Byłam już dzisiaj 5x w WC 😩 z nerwów. Muszę zapytać czy można brać Immodium i ile magnezu. W jednej saszetce mam 345g. Wydaje mi się że brałam 3x po 200g tabletki poprzednio. I liczę że nie zapomnę zapytać o to jak ostatnio ze stresu.Eskalopka, elforia lubią tę wiadomość
-
Ania, Eskalopka kciuki za wizytę ♥️ Czekamy na wieści 😍
Kropka przywieź do PL wiosnę ☺️ Udanych wakacji ☀️
U nas rodzice i teście są bardzo pomocni. Dają wolną rękę, nie wymuszają. Ogólnie od zawsze miałam tak, że rodzice akceptowali moje wybory. Złote rady czasami są, ale tak raczej miło.
GrubAsia lubi tę wiadomość
-
Ja na szybko po wizycie.
Są 2 ufff 🤣
Serduszka ok.
Mają prawie po 2cm i prawie o tydzień do przodu 😨 a to niemożliwe bo wiem dokładnie kiedy była owulacja.
Tak czy siak wszystko ok. Jutro robię wyniki bo czas goni.
Termin się przesunął na 17.10 ale kompletnie się go nie trzymam.
Trzeciego nie widać. Ale kolejną wizytę mam 1.04 to czekam na psikusa 😂
DorotaAnna, Clausix, Evelina93, Eskalopka, Karolinaklaudia, elforia, Butterfly23, Praskovia, Sara30, GrubAsia, Kropka6, Umka lubią tę wiadomość
-
Hej !☺️
Ja już po ,dzidzuś ma 2,66 ☺️
Serduszko pięknie bije❤️
Dziś 9tc3d
Termin na 9.10 (proszę o wpisanie)
Już dziś lekarz robił usg przez brzuch ☺️
Morfologia ok, w moczu wyszły bakterie -jutro muszę dowieźć mocz jeszcze ☺️elforia, Evelina93, Butterfly23, Clausix, Praskovia, Sara30, DorotaAnna, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja się nie odzywałam bo mnie dosłownie zmiotło z planszy. Czuję się tragicznie, kilka dni temu mąż przejął większość moich obowiązków, bo ja ledwo żyję. Ale czytam Was i niezmiernie się cieszę ze wszystkich wizyt! ♥️
Udało mi się umówić do gina, ale patrząc po mojej ostatniej „wizycie”, to dopiero połowa sukcesu. Pytałyście jak się zakończyła tamta historia- otóż nie dodzwoniłam się tam aż do wieczora, przychodni nie znalazłam, a wiem, że ten lekarz miał iść na urlop, więc już olałam temat i umówiłam się gdzie indziej. Idę w ciemno w poniedziałek, nie mam pojęcia co to za lekarz, o tamtym też zresztą nie miałam wiele informacji, bo u nas w okolicy coś takiego jak grupki fb i wymiana doświadczeń w necie praktycznie nie funkcjonuje. Ale goni mnie czas, bo to już 11 tydzień, a ja nawet nie miałam jeszcze morfologii!
Umówiłam się też na prenatalne. Babeczka proponowała mi już 14.03, ale pomyślałam sobie, że może jednak za wcześnie i ostatecznie pójdę 24.03. To będzie 12+4.DorotaAnna, GrubAsia lubią tę wiadomość
-
Aha, Nadzieja, Mala_syrenka, Karolinaklaudia, Evelina- nadrobiłam zaległości i wpisałam Was na pierwszej stronie. ☺️ Czy o kimś zapomniałam? Dziewczyny, jeśli macie już termin, a nie ma Was na liście odzywajcie się koniecznie!
Evelina93, Karolinaklaudia lubią tę wiadomość
-
Bardzo się cieszę z Waszych wizyt! I tak nie mogę się doczekać swojej…
Praskovia trzymam kciuki żeby się w końcu udało!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2023, 20:59
Praskovia lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Praskovia wrote:Aha, Nadzieja, Mala_syrenka, Karolinaklaudia, Evelina- nadrobiłam zaległości i wpisałam Was na pierwszej stronie. ☺️ Czy o kimś zapomniałam? Dziewczyny, jeśli macie już termin, a nie ma Was na liście odzywajcie się koniecznie!
mnie wpisz na 17.10
dziekuje