PAŹDZIERNIK 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat
dużo zdrowia 🥰😊
Dziewczyny coś mi tu mignęło o detektorze tętna. Czy któraś z Was już używała, jeśli tak do od którego tygodnia?Praskovia lubi tę wiadomość
-
Praskovia wrote:Dziewczyny, dzisiaj ważny dzień! Po pierwsze dziś są moje urodziny. 🤪
Po drugie- Roszpunka, Twoja druga neta. Wierzę, że będzie dobrze i trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!!!
Po trzecie- dzisiaj pierwsze na naszym wątku prenatalne! Sara, oby wszystko było w jak najlepszym porządku! Za Was też trzymam kciuki!
Po prostu, życzę sobie i Wam dobrego dnia! 🥰 Dawajcie znać!
Samych cudowności i spełnienia marzeń 🤗
Praskovia lubi tę wiadomość
17.09.2009 ❤ córka, 27 tc
03.2023 💔
09.2024 💔
11.2023 AMH 2,27
KIR - AA, brak implantacyjnych
02.2025 kwalifikacja do ivf
AMH 1,05
Nasienie ✖️
Kariotypy ❓️
03.2025 rozpisanie stymulacji -
Praskovia wrote:Dziewczyny, dzisiaj ważny dzień! Po pierwsze dziś są moje urodziny. 🤪
Po drugie- Roszpunka, Twoja druga neta. Wierzę, że będzie dobrze i trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno!!!
Po trzecie- dzisiaj pierwsze na naszym wątku prenatalne! Sara, oby wszystko było w jak najlepszym porządku! Za Was też trzymam kciuki!
Po prostu, życzę sobie i Wam dobrego dnia! 🥰 Dawajcie znać!
Wszystkiego Najlepszego 😊 mój mąż też ma dziś urodzinyPraskovia lubi tę wiadomość
-
Kurczę nie wiem czy detektor tętna już tak szybciutko coś wykrywa? A poza tym dziewczyny jak się czujecie? Dalej objawy? Czy raz lepiej raz gorzej? Ja za dwa tygodnie wizyta i dni lecą mi jak krew z nosa. Zwłaszcza ze ta ciąża się mocno inna od poprzednich, dużo mniej objawów niż przy poprzednich
-
Ja w tej ciąży nie mam detektora, ale kiedyś używałam. Straciłam pierwsze 4 ciążę i w piątej używałam detektora od ok 10 TC dla własnego spokoju psychicznego
Sonoline C. Mogę polecić
U mnie samopoczucie już wraca do normy ale wczoraj z okazji pięknej pogody poszłam popracować w ogrodzie i dziś kręgosłup płacze 😅
Czekam pod gabinetem na USG. Krew na PAPPe już pobrana -
Chantel1 wrote:Kurczę nie wiem czy detektor tętna już tak szybciutko coś wykrywa? A poza tym dziewczyny jak się czujecie? Dalej objawy? Czy raz lepiej raz gorzej? Ja za dwa tygodnie wizyta i dni lecą mi jak krew z nosa. Zwłaszcza ze ta ciąża się mocno inna od poprzednich, dużo mniej objawów niż przy poprzednich
no i zaparcia jak miałam tak mam.
Też mi nie płynie zupełnie czas, a usg dopiero 23...
Sara czekamy na wieści33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
I pd 10tc już bez problemu odnajdywałaś dzidziusia?
-
Maluszek zdrowy 🥺❤️
Wszystko wykształcone, prawidłowe, serduszko, mózg, rączki i nóżki, narządy .. wszystko na swoim miejscu prawidłowe ❤️
Podgonil elegancko ze wzrostem, bo 3.03 miał 2,9 cm a dzisiaj 5,2 cm!
I.... Prawdopodobnie chłopiec ❤️😍💙Clausix, S.Roszpunka, Chantel1, Eskalopka, Ania_1003, gabryśka, elforia, Laura321, Evelina93, Praskovia, Umka, DorotaAnna, Karolinaklaudia lubią tę wiadomość
-
Praskovia, najlepsze życzenia! Sara30, wspaniałe wieści!!!
Roszpunka - czekamy na pozytywne wieści również od Ciebie.
Ja mam dziś wizytę o 17.15. Nie wiem, czy lekarz mi zrobi usg, bo tydzień temu miałam osobną wizytę z samym usg (Luxmed...), ale mam nadzieję, że tak. Choć w sumie moje dobre samopoczucie potrwało tylko jeden dzień. Od wczoraj znów mdłości i wymioty... Więc trochę jestem spokojniejsza...S.Roszpunka, Praskovia lubią tę wiadomość
10.2020 6tc 💔
F. ur. wrzesień 2021 ❤️
11.2022 10 tc 💔
A. ur. październik 2023 ❤️ -
Sara30 wrote:Maluszek zdrowy 🥺❤️
Wszystko wykształcone, prawidłowe, serduszko, mózg, rączki i nóżki, narządy .. wszystko na swoim miejscu prawidłowe ❤️
Podgonil elegancko ze wzrostem, bo 3.03 miał 2,9 cm a dzisiaj 5,2 cm!
I.... Prawdopodobnie chłopiec ❤️😍💙 -
Menina wrote:Nie wiem, czy lekarz mi zrobi usg, bo tydzień temu miałam osobną wizytę z samym usg (Luxmed...), ale mam nadzieję, że tak.33 lata, starania od 10.2019
02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Eskalopka wrote:Specjalnie - żebyście za często nie chodziły 😈33 lata, starania od 10.2019
Hej,
Praskovia 100 lat!!
Sara gratulacje ❤️
Ja wczoraj kupiłam Jumper 100s i znalazłam tętno. Wczesniej nue tutaj szukałam (za wysoko) a dziś rano znalazłam - galop konika 🤭 uspokaja ❤️Clausix, Laura321, Praskovia lubią tę wiadomość
-
Dobra to zamawiam i ja. Może jakoś i mi się uda odnajdywać😀
elforia lubi tę wiadomość
-
Ja bym chciała ale nie wiem jak to się robi z bliźniakami. I chyba miałabym stresa czy słychać oba czy jedno.
Od poniedziałku chyba mnie gilgoczą już. Jeżeli doliczyć tydzień do przodu zgodnie z USG, to wszystko możliwe. Z synem też bardzo szybko czułam ruchy które pokrywały się podczas USG (na pewno przed tym prenatalnym).
Jestem strasznie naciągnięta na brzuchu i ogólnie szczupła. A że jest teraz jeszcze podwójnie to myślę że to już to. Jelita czuję inaczej.elforia, S.Roszpunka lubią tę wiadomość
-
GrubAsia wrote:Ewelina kiedy masz wizytę?Może warto byłoby zrobić kolejne badanie moczu ?
Następna wizytę mam 31 marca juz u lekarza który ma prowadzić moja ciaze.. a 6 kwietnia badania prenatalne..
Ostatnio ginekolog na wizycie zaleciła mi powtórzyć właśnie badanie moczu I krew, dodatkowo zrobię jeszcze posiew.. tylko czy nie za długo czekać do tego 31 marca...żeby coś złego się nie stało, chociaż pęcherz coraz mnie mnie jakby szczypie, może to były skutki uboczne po tych tabletkach co brałam przez 6 dni na zakażenie bakteryjne.. -
Ewelina zrób posiew. Jeśli coś wyjdzie nie tak, to nawet rodzinny może przepisać antybiotyk:)
Evelina93 lubi tę wiadomość
-
Już prenatalne w toku.. ☺
Jak ten czas leci.
Super, cieszę się że wszystko ok.
Te chciałabym już być po.... 😄
Ciężkie 3 dni za mną bo dziecko miałam chore... Co się biedna nacierpiała...Zapalenie ślinianek.
Nawet było podejrzenie świnki 🤦♀️
A ja w ciąży.
Czy któraś z Was jest z Poznania albo Szczecina? Jeśli tak to gdzie robicie prenatalne?
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧