X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne PAŹDZIERNIK 2023
Odpowiedz

PAŹDZIERNIK 2023

Oceń ten wątek:
  • Kropka6 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra może teraz mi sie uda coś odpisać Wam.

Praskovia bierz ciuchy od Elforii, bo ona ma dla noworodki a ja mam takie do 80 rozmiaru. Także bierz w pierwszej kolejności od niej ;) ale ja tez chcetnie oddam 🤣

My znamy Pana pierdziolkale, jest niesamowity, Marcelina u nas zna na pamięć większość. Ale sukces Michalina zaczyna interesować sie książkami. Na razie Pucio ten małe polubiła. Bardzo lubi Pucio siusiu i sie nim inspiruje i nie chce chodzić e pieluszce 😜 lata mi taki golas 🫣

Wow Elforia widziałam na insta trochę zdjęć ze starsza córka! Ładną masz core i kiedy wyrosła co? 🫣

My z noży mamy z ikei.

Eskalopka lubi tę wiadomość

33 lata
    19.02.2019 💔 11 tyg
    03.2021 👧🏼
    13.09.2023 2760 g, 52cm 💣
    age.png
‹‹ 478 479 480 481 482
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ