PAŹDZIERNIK 2026 🍃💚
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, jutro powiem w pracy koleżance która wie, że się fatalnie czuję i z dnia na dzień może się zdarzyć że nie przyjdę. Jak w środę potwierdzi się serduszko to powiem prezesowi… dziwnie to zabrzmi ale bardzo przeżył moją poprzednią stratę i nie chciałam mu mówić aż nie będzie pewne ( z tego co wiem jego żona kilka lat temu straciła trzecią ciążę więc jest naprawdę ludzki w tym temacie i ja jestem teraz w pracy na preferencyjnych warunkach co na swoje plusy i minusy bo też nie chce zawieść tego, że mi pomogli w trudnym dla mnie momencie).👱🏻♀️ 91
Kariotyp ✅
👦🏻74
Kariotyp ✅
7.2025⏸️ 5 cs
17.10.2025 💔🩷👼 Rita 16tc, triploidia matczyna
12.2025 start starań o drugą ciążę 🥹
Suple: NAC 1200 codziennie, INOZYTOL 2000, Pueria Uno, DHA 500, Ubiquinol 200, Wit C 1000, B12 500, Wit D 2000, do owulacji wiesiołek 2000. -
Ninia wrote:Tak, jutro powiem w pracy koleżance która wie, że się fatalnie czuję i z dnia na dzień może się zdarzyć że nie przyjdę. Jak w środę potwierdzi się serduszko to powiem prezesowi… dziwnie to zabrzmi ale bardzo przeżył moją poprzednią stratę i nie chciałam mu mówić aż nie będzie pewne ( z tego co wiem jego żona kilka lat temu straciła trzecią ciążę więc jest naprawdę ludzki w tym temacie i ja jestem teraz w pracy na preferencyjnych warunkach co na swoje plusy i minusy bo też nie chce zawieść tego, że mi pomogli w trudnym dla mnie momencie).
Dobrze jest mieć takich przełożonych wokół ❤️
Ja na l4 z kodem b jestem od wtorku, ale chciałabym wrócić do pracy jak wyjdę ze szpitala. Moja kierowniczka wie i też mnie wspiera, miałam wrażenie że przeżyła moja poprzednia stratę. Jesteśmy na podobnych etapach w życiu i cieszę się, że w takiej kwestii jest wyrozumiała👧 30 👨31
07.2025 CB 💔 1cs
3 cs
•podejrzenie PCOS, AFC >20, pęcherzyk dojrzewa
•macica dwurożna
•brak lewego płata tarczycy
Wyniki:
•AMH 9,46 ng/ml
•TSH 1,89 -> 2,02 ~ może być lepiej!
•Ferrytyna 58 ng/ml -> 23 ng/ml ❌
•Prolaktyna 15,6 ng/ml ✅
•Żelazo 196 ✅
•Testosteron 45,3 ng/dl ❌
•Kwas foliowy 17,90 ng/ml ✅ -
Dzięki ❤️Ninia wrote:Kupiłam Prenacaps URO. Wcześniej przez rok brałam czystą d-mannoze 2000 w saszetkach do rozpuszczania w wodzie ale biorę strasznie dużo różnych supli i forma saszetek była męcząca (często zapomniałam) a tabsy biorę w całym pakiecie. Jakby coś się działo to idź do gina, ja w poprzedniej ciąży jak wyszły bakterie w moczu dostałam monural.
No niestety u mnie non stop nawracaja bakterie raz w pecherzu, raz w pochwie i średnio co 3 miesiące antybiotyk. Mąż też był badany nie raz. No cóż taki mój urok. -
Co do kp to karmiłam starszą w poprzedniej ciąży i na szczęście odstawiła się w połowie ciąży dokładnie- na szczęście, bo w pewnym momencie zaczęły mnie boleć sutki podczas karmienia i to była prawie tortura😅 mam nadzieję że jeśli teraz ta ciąża się uda to młodsza też się odstawi sama.
Martit Tak liczby w nicku to data urodzin. Masz jakieś dobre skojarzenia z tym dniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego, 22:06
-