Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:My tez ostatnio mamy problem z kupami, jak tak to były prawie w każdą pieluszkę, ostatnio raz na dzień a teraz już drugi dzień nie ma
-
My na razie zaszczepiliśmy 6w1 i rotawirusy ale nie pamiętam ile zapłaciliśmy.
Dziewczyny (zwłaszcza te które zmagają się z katarem) używacie gruszki czy aspiratora do nosa? Korzysta może któraś z elektrycznego aspiratora i jest z niego zadowolona?
-
paradise wrote:My na razie zaszczepiliśmy 6w1 i rotawirusy ale nie pamiętam ile zapłaciliśmy.
Dziewczyny (zwłaszcza te które zmagają się z katarem) używacie gruszki czy aspiratora do nosa? Korzysta może któraś z elektrycznego aspiratora i jest z niego zadowolona?
Ja korzystam z aspiratora, mam też gruszke ale jeśli dziecko się wierci to można mu taka krzywdę zrobić.
-
Wow ale wasze dzieciaczki pieknie trzymaja glowke! Moja Julka chyba sie cofnela, nie podnosi i koniec, jest albo placz albo spokone wylegiwanie zamiast cwiczen
Wczorajsza wizyta u lekarza dolozyla mi zmartwien, bo dr powiedziala ze Julka ma male ciemiaczko 0,5 na 0,5 cm. Jak czytam o tym w necie to zalamka! To powazne zagrozenie, jesli ciemiaczko szybko zarosnieMacie jakas wiedze w tym temacie? Jak duze sa ciemiaczka u waszych pociech?
-
paaolka wrote:Mój suwaczek tez dobrze pokazuje
My mamy wózek bebetto luca i jestem z niego zadowolona wybrałabym go pewnie jeszcze razpaaolka lubi tę wiadomość
-
u mojego ciemiączka 4,5x4,5. a czemu jak za małe to zagrożenie?
Kubulek i Kajtek super!ja własnie zjadłam obiad i ide sie relaksować z książką, bo jesczze z godzinę mi pośpi..w ogole wyszłam dziś na spacer i po 20 min wróciłam-masakra jak zimno!
ataga4 lubi tę wiadomość
-
Hej Mamuski.
Jesteśmy po szczepieniu;] Julia była szczepiona podstawowymi szczepionkami na NFZ.
Mamy nawet nadwagę ważymy 4750,kg, a powinna ważyc 4300. Mamusia ma dobre mleczko;]
Julia też w nocy jest spokojna a w dzień z głodu drze się w niebo głosy.
MOI lubi tę wiadomość
-
My w sprawie szczepionek pójdziemy w przyszłym tygodniu, chociaż podejrzewam że odrocza ze względu na antybiotyki które dostawał w szpitalu. Wczoraj w pytaniu na śniadanie było o podawaniu dzieciom antybiotyków i lekarz który był gościem powiedział że organizm po antybiotykach dochodzi do siebie po 6tygodniach. Zobaczymy co powiedzą w przychodni.