Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Antek spał wczoraj przez cały dzień 3 razy po 45 min. Wieczorem przyszli tesciowie (bo już tydzień nie byli;-) i oczywiście młody zasnął jak tylko weszli:-) ocknal się na chwilę, zjadł i jak zasnął o 19 to spał do 23. Myślałam, że nocka z głowy, a tu od 24 do 3:30 spał, przewijanie jedzenie, od 4 do 6, przewijanie i szybkie jedzenie, od 7 do teraz ŚPI
teraz ciekawe co będzie w dzień, znowu nic nie zrobię
[/url]
[/url]
-
z ubranek to u nas mamy bardzo duzo spiochów i ze 20 kaftaników, bo dostaliśmy od mojego brata, ze zbednych rzeczy mam kilka pajaców zapinanych z tylu co wg mnie jest niepraktyczne.
pokarm odciagam zawsze kolo 21 a to dlatego ze na wieczor daje jej mm -
Nutella wrote:Mamusie odciagajace mleczko na potem. Odciagacie po karmieniu? Jak to ogarniacie?
Nutella, u nas w szpitalu wiszą takie wskazówki odnośnie odciągania pokarmu, w zależności od sytuacji:
Jeśli chodzi o mnie to zazwyczaj odciągam metodą 753 po karmieniu nocnym bo wtedy mam więcej pokarmu.
P.s. jeśli zdjęcie jest nieczytelne to mogę wrzucić niepomniejszone, tylko daj znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 09:51
lubek lubi tę wiadomość
-
renatkach wrote:Boże dziewczyny juz nigdy w życiu nie chce przeżywać tego co dzisiaj w nocy. Dorwala mnie taka jelitówka że myślałam że zamieszkam w kablu z miską międzynogami. DDzwoniłam na pogotowie żeby zapytać co mam robić żeby małej nie zarazić to mi powiedzieli ze jak najczęściej przystawiac bo w mleku są przeciwciała wiec im więcej pije tym mniejsze prawdopodobieństwo że zachoruje.
-
ja normalnie nie mam co odciagac bo maly siedzi non stop na cycku- sutki mnie juz tak bola ze szok chociaz uzywam masci
Dzisiaj w nocy nabawilam sie strachu bo maly zwymiotowal mlekiem tak ze z noska mu sie wylewalo mleko - biedny plakal i sie krztusil ale go spionizowalam i szybko odciagnelam wydzieline z noska gruszka. Miala ktoras z was tak? -
ataga4 wrote:Nutella, u nas w szpitalu wiszą takie wskazówki odnośnie odciągania pokarmu, w zależności od sytuacji:
Jeśli chodzi o mnie to zazwyczaj odciągam metodą 753 po karmieniu nocnym bo wtedy mam więcej pokarmu.
P.s. jeśli zdjęcie jest nieczytelne to mogę wrzucić niepomniejszone, tylko daj znać -
sylwia1985 wrote:Dzisiaj w nocy nabawilam sie strachu bo maly zwymiotowal mlekiem tak ze z noska mu sie wylewalo mleko - biedny plakal i sie krztusil ale go spionizowalam i szybko odciagnelam wydzieline z noska gruszka. Miala ktoras z was tak?
A co do jedzenia moje dziecko nie potrafi jeść wolno, zawsze je szybko i łapczywie- chyba ma to po tatusiu -
nick nieaktualnyRenatka wsółczuje.
Sylwia a Nikuś już był na tych masażach? U męża w rodzinie też było dziecko które miało problemy z napięciem mięśniowym i też tak płakało.
A Filipowi też czasem mleko wylatuje przez nos ale ma to gdzieś i dalej sobie smacznie je
Któraś z was pisała o tym że maluch coraz gorzej śpi. Ja jestem załamana bo u mnie jest to samoPrzez 1,5 miesiąca budził się 2 razy w nocy a teraz szkoda gadać
Nie dość że zasypia dopiero o 23 gdzie ja padam o 20 to jeszcze stęka, wierci się, przebudza co chwilę ehh. Myslałam że jak minie skok to będzie lepiej ale niestety
-
nick nieaktualnyparadise wrote:Dziewczyny ile tygodni po porodzie byłyście/lub dopiero wybieracie się na tą pierwszą wizytę kontrolną u ginekologa?
-
renatkach nie zazdroszcze
zdrówka i odpoczywaj.
J. się tak ulewa jak za dużo zje. raz mu się ulało tak jak w jednym filmie z egzorcyzmami jak opętana wymiotowała na księdza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:56
MOI lubi tę wiadomość
-
paradise wrote:Dziewczyny ile tygodni po porodzie byłyście/lub dopiero wybieracie się na tą pierwszą wizytę kontrolną u ginekologa?
-
sylwia1985 wrote:ja normalnie nie mam co odciagac bo maly siedzi non stop na cycku- sutki mnie juz tak bola ze szok chociaz uzywam masci
Dzisiaj w nocy nabawilam sie strachu bo maly zwymiotowal mlekiem tak ze z noska mu sie wylewalo mleko - biedny plakal i sie krztusil ale go spionizowalam i szybko odciagnelam wydzieline z noska gruszka. Miala ktoras z was tak?