X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele Sylwia.. porazka ten Twoj maz.... to jeszcze moze mu plac za to ze Nikusia na rehabilitacje wozi...

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    ja pierdziele Sylwia.. porazka ten Twoj maz.... to jeszcze moze mu plac za to ze Nikusia na rehabilitacje wozi...
    hihihihi dobre !!!! ostatnio mu bryke tankowalam :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • tofirus Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama zawsze mi mówiła, że facetowi nie można do końca zaufać, nawet jakby był najwspanialszy. Bardzo wzięłam sobie jej słowa do serca i dziękuję jej za nie. Mam cudownego męża, ale z każdej strony jestem zabezpieczona. Jeśli mu odbije jestem w stanie sama się utrzymać i wiem, że nie mogę nigdy odpuścić i w stu procentach się od niego uzależnić.

Anoolka, Sisilla, Nelly, Kasiula09, lubek, pestka, Kakabaka lubią tę wiadomość

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    a moj becikowe przelal sobie na swoje konto :/ i z ubezpieczenia i pobytu w szpitalu tez na swoje konto do ktorego nie mam dostepu
    i jesli sie bedziemy wspolnie rozliczac to mowil ze tez poda swoje konto bo to on sie fatyguje i jezdzi po tych placowkach durnych :/
    a ja biore z pracy macierzynskiego 652 zl :/ bo mialam umowe na pol etatu choc pracowalam na caly ale wiecie jak to jest z prywaciarzami - i tak fuks bo jako jedyna mialam umowe o prace bo reszta miala zlecenie i za co zyc sama ? nie ma obcji- duzo tez nie zaoszczedzilam bo z czego - mam jedynie zamrozone 6000 zl i to wszystko

ps ciezko znalesc jest pokoj dla matki z dzieckiem bo nikt nie chce wynajmowac
    Sylwia a kto robi zakupy do domu i za czyje?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anoolka przewaznie maz i za swoje

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tofirus wrote:
    Moja mama zawsze mi mówiła, że facetowi nie można do końca zaufać, nawet jakby był najwspanialszy. Bardzo wzięłam sobie jej słowa do serca i dziękuję jej za nie. Mam cudownego męża, ale z każdej strony jestem zabezpieczona. Jeśli mu odbije jestem w stanie sama się utrzymać i wiem, że nie mogę nigdy odpuścić i w stu procentach się od niego uzależnić.

Bardzo dobra postawa, ja robię tak samo. Mój mąż jest cudowny, ale moja niezależność to podstawa. Z resztą nawet jakby mnie nie puscił kantem, ale coś by się na przykład stało?... Moim zdaniem każda kobieta powinna być w stanie być niezależna.

Przykro mi Sylwia że tak Ci się układa :( Przeczekaj może te pół roku, dziecko daj do żłobka państwowego, a sama wracaj do pracy i zostaw tego chu... Moim zdaniem on Cię puszcza bokiem, na 100% kogoś ma. Od niego alimentów zażądasz potem i jakoś sobie poradzisz.

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • poczwarkah Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha - był temat spania po 3 miesiącu. U nas jest o nieeeeeebo lepiej. To znaczy w nocy zawsze było w miarę ok, ale teraz Witu zaczął trochę spać nawet w dzień :D No może nie jakoś dużo, ale dla mnie i tak różnica kolosalna... A to wszystko po prostu kwestia ustania kolek...

pestka lubi tę wiadomość

h84f3e5e8fuu3igl.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    haha, mówiłam im starsze tym gorzej spią! Komu dzieć śpi lepiej, ręka w górę? ;)
    mój nie.
    Moja Julia śpi różnie raz jest noc że budzi się tylko raz o 3 a jest i taka noc że budzi się co 2 - 1,5, dzisiaj np; budziła się o 1, 3 po 4 koło 6 także dzisiaj dzień zombi;]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj w dzień odsypia nockę.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • moni28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj w dzień odsypia nockę.

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • Sisilla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wy też tak macie, ze czekacie na drzemkę swojego malucha, a później zamiast coś konkretnego robić, to nasluchujecie, czy się nie budzi i tak mija drzemka, a ja w czarnej dupie, nie umiem wyluzować.

U nas też po 3miesiącu gorzej ze spaniem, szczególnie w nocy. Zastanawiam się kiedy wrócą czasy, że spałam do 4-5 bez przerwy ehh...

Sylwia, czemu tak się stało, że pieniądze z ubezpieczenia i becikowego są u twojego M na koncie, powiedz, żeby połowę tych kwot przelał na twoje konto, zabezpiecz się przed czasem, żebyś w razie czego miała kasę na start sama z Nikusiem, a twój jak znajdzie pracę, to od alimentów się nie wymiga. Dziś oglądałam interwencję i ponoć można ściągnąć alimenty od dziadków na wnuka, więc niech twoja teściowa już się boi ;)

Anoolka, pestka lubią tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po przekroczeniu 3 miesiąca nic się nie zmieniło.. Lilka cały czas ładnie spała i szczerze tylko na samym początku chodziłam niewyspana. Teraz jestem zmęczona na własne życzenie bo zamiast położyć się z Lilkiem o 21 to my siedzimy do 1:00 :P ale zawsze lubiłam chodzić późno spać.

Wczoraj robiłam porządek w ubrankach, chowałam te za małe. Jeju pomyśleć że Lilka mieściła się w 56 jeszcze 3 miesiące temu a teraz taka duża dziewczyna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 17:03

Kakabaka lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka usnęła w foteliku bo wróciliśmy od dziadkow i nie mam serca jej wyciągać.
    w dzien mało śpi a potem jest marudna.

Taak! Zgadza się ja zamiast coś robić to siedzę i patrze czy nie budzi się i czy dobrze śpi. Taka głupota!

Dziewczyny! Muszę się za siebie zabrać. Przybrało mi się znowu. Ale tak to jest jak diety już prawie nie mam. Bo Mała wszytsko ładnie u mnie toleruje nawet roladki drobiowe ze szpinakiem czy pizze domową. Oh a ja tak lubię jeść!

Sylwia racja musisz mieć jakąś kase u siebie na koncie nazbieraną w razie czego.

Święte słowa! Kobieta powinna być wykształcona i zaradna żeby w razie czego mogła sobie sama poradzić. Moja mam mi to zawsze mówiła żebym się od chłopa nie uzależniała!
    Chociaz moj mąż jest taki że ja przy nnim jakby wystopowała bo kiedyś byłam w stanie wszytsko zrobić. Nawet techniczne rzeczy a teraz jest on.

Do chrztu Mała mąż na rekacj trzymał i tyle.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wasze Maluchy też usypiają z ręką w buzi?

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Czy Wasze Maluchy też usypiają z ręką w buzi?

Moja nie, zawsze ma rączki u góry przy główce

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez wczoraj przebieralam ubranka Nikusia i caly worek malych rzeczy sie nazbieral a w niektorych nawet nie chodzil wogole

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli tez macie osobne konta? skoro macie swoje oszczednosci - czy wspolne konto?
    moj jak zawsze robi zakupy a ja jestem to zakrywa reka zebym pinu nie widfziala przypadkiem - zreszta nawet nie wiem ile on ma na koncie a on moj pin oczywiscie zna

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie żartuj ze z becikowego i ubezpiezpieczenia on wzial. Co do konta to tez sprawiedliwosc ze on do Twojego zna a ty do niego nie. U nas mamy jedno konto jest ma mnie M ma pelnomocnictwo, tak samo sa lokaty wszystkie na mnie, pieniedzmi rozporzadzamy razem.

preg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Sylwia nie żartuj ze z becikowego i ubezpiezpieczenia on wzial. Co do konta to tez sprawiedliwosc ze on do Twojego zna a ty do niego nie. U nas mamy jedno konto jest ma mnie M ma pelnomocnictwo, tak samo sa lokaty wszystkie na mnie, pieniedzmi rozporzadzamy razem.
    zazdroszcze ja sie czuje jaby u mnie bylo kazdy sobie rzepke skrobie- juz to mowilam mezowi. A nie boisz sie ze wezmie wszystko kiedys z waszego konta i cos zrobi?
    wiem ze czasem sie tak zdarzalo a ja juz sie przejechalam raz na mezczyznie ktoremu ufalam i kochalam a wydalam wszystkie oszczednosci zeby urzadzic nasze gniazdko a potem zostalam z niczym i dlatego gore w domu w ktorym mieszkamy urzadzil prawie w calosci moj maz ktory kupil wszystko z wyjatkiem paru mebli ktore w razie w moge zabrac ze soba

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 18:31

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:22

‹‹ 1167 1168 1169 1170 1171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ