Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam te nowe pampki z biedry i sa o wiele ciensze, niz poprzednie. Sa nawet ciensze niz pampersy! Mialam akurat w domu resztke starej dady, pampersow i kupilam nowe dady, wiec mialam porownanie. Moglam zrobic zdjecie Rozmiarowo wydaja mi sie jakby ciut mniejsze, ale moze to Julcia tak szybko rosnie?
-
A dziś w nocy i nad ranem oszukałam go chyba 2x i włączyłam suszarkę jak próbował się obudzić. To jest niesamowite, że wystarczy włączyć i pstryk! leży nieruchomo. Nie mniej jednak, karmiłam go chyba 3x, pomiędzy godz 00 a 7 rano. Czyli nadal nie jest dobrze. Pobudek mniej, bo i noc krótsza
-
ataga4 wrote:A dziś w nocy i nad ranem oszukałam go chyba 2x i włączyłam suszarkę jak próbował się obudzić. To jest niesamowite, że wystarczy włączyć i pstryk! leży nieruchomo. Nie mniej jednak, karmiłam go chyba 3x, pomiędzy godz 00 a 7 rano. Czyli nadal nie jest dobrze. Pobudek mniej, bo i noc krótsza
-
sylwia1985 wrote:bo nie mam komu sie wyzalac a wam przynajmniej moge
Nie no pewnie, nawet musisz żeby to z siebie zrzucić jakoś.
Boshhh też tak macie, że się denerwujecie na swoje dzieci, nie odzywacie do nich... bo ja już chwilami nie wyrabiam, w nocy co 2 godz wstawanie, w dzień też marudzenie po chwili zabawy, a mnie już głowa boli, teściowa jak przyjdzie to piszczy nad nim cium cium cium aż bębenki pękają, a jak zaczyna marudzić to ucieka i znów siedzę z wrzaskunem - nie krzyczę, ani nic, ale nie odzywam się do niego w ogóle w takich momentach, a potem mam wyrzuty, że jestem wredną matką bo przecież dziecko ważniejsze od tego, ze jestem przemęczona, rozdrażniona, nie wyspana.... -
mitaka wrote:Nie no pewnie, nawet musisz żeby to z siebie zrzucić jakoś.
Boshhh też tak macie, że się denerwujecie na swoje dzieci, nie odzywacie do nich... bo ja już chwilami nie wyrabiam, w nocy co 2 godz wstawanie, w dzień też marudzenie po chwili zabawy, a mnie już głowa boli, teściowa jak przyjdzie to piszczy nad nim cium cium cium aż bębenki pękają, a jak zaczyna marudzić to ucieka i znów siedzę z wrzaskunem - nie krzyczę, ani nic, ale nie odzywam się do niego w ogóle w takich momentach, a potem mam wyrzuty, że jestem wredną matką bo przecież dziecko ważniejsze od tego, ze jestem przemęczona, rozdrażniona, nie wyspana.... -
Pestka ma rację Pewnie każda ma słabsze chwile. Nawet lepiej, że chcesz się wyciszyć w ten sposób i po prostu nie odzywasz się do dziecka niż jakbyś miała robić przy nim coś w nerwach
U nas też kupa się zmieniła ale Lila jest na mm i jeszcze od 2 dni je marchewkę.
Mój jedzie przed 10:00 załatwiać zaświadczenie na becikowe Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.
-
MOI wrote:Ataga czyli to jest takie jakby skupisko krostek zlewajace sie w jeden placek? Julcia ma jednak inne zmiany, u niej wyglada to po prostu jak tradzik. Krosty sa czerwone i rozsiane po policzkach
Tak, myślę że dobrze to okreslilas. No i dodam, ze to jest suche
-
sylwia1985 wrote:chyba zamowie mojemu Nikusiowi ten komplecik bo fajny i tani
http://allegro.pl/body-dl-r-spodnie-dres-komplet-80-dejna-imie-i5076486074.html
chcialabym zeby latem bylo dobre i jak myslicie rozmiar 74 czy 80 zamowic?
Sylwia sprawdź dobrze rozmiarówkę, bo widziałam w komentarzach, że ktoś kupił rozmiar 86 a pasował na 68. także trzeba uważać. -
Dzień dobry i dziewczyny takie krótkie pytanie, jak się mierzy temperature w dupce to ile stopni się odejmuje?
-
nick nieaktualnypestka wrote:ah i przypomniało mi się co chciałam wczoraj zapytać! Od jakiegoś czasu Franke nie robi już takiej wodnistej jajecznicy, tylko taka bardziej gęstą kupę....u Was może też zaszła zmiana w pieluszce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:45
pestka lubi tę wiadomość