X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • MOI Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam te nowe pampki z biedry i sa o wiele ciensze, niz poprzednie. Sa nawet ciensze niz pampersy! Mialam akurat w domu resztke starej dady, pampersow i kupilam nowe dady, wiec mialam porownanie. Moglam zrobic zdjecie :-\ Rozmiarowo wydaja mi sie jakby ciut mniejsze, ale moze to Julcia tak szybko rosnie? ;-)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Mozesz tu tez wrzucic fotke? Nie mam fb, a bardzo mnie to ciekawi. Moze Julcia ma podobne?

Moi wrzuce rano z kompa bo mam jest zdjęcie, a teraz na tablecie nie ogarniam:-P

• ao12. Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 04:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po karmieniu nr 2,dzisiaj jest lepiej niż wczoraj :-) Alę dopadła czkawka,czekam aż jej przejdzie i idziemy spać :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 04:34

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak. Mam te nowe Dada Premium Comfort Fit - calkiem fajne, duuuzo ciensze niz poprzedniczki ale wg mnie dobre sa :p Mi sie podobaja. :) Tak btw poprzednich w tym rozmiarze nie było.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 08:55

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś w nocy i nad ranem oszukałam go chyba 2x i włączyłam suszarkę jak próbował się obudzić. To jest niesamowite, że wystarczy włączyć i pstryk! leży nieruchomo. :-D Nie mniej jednak, karmiłam go chyba 3x, pomiędzy godz 00 a 7 rano. Czyli nadal nie jest dobrze. Pobudek mniej, bo i noc krótsza :-D

• pestka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    A dziś w nocy i nad ranem oszukałam go chyba 2x i włączyłam suszarkę jak próbował się obudzić. To jest niesamowite, że wystarczy włączyć i pstryk! leży nieruchomo. :-D Nie mniej jednak, karmiłam go chyba 3x, pomiędzy godz 00 a 7 rano. Czyli nadal nie jest dobrze. Pobudek mniej, bo i noc krótsza :-D
    też ją czasami właczam jak za szybko sie budzi od karmienia, nie zawsze, ale działa ;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga czyli to jest takie jakby skupisko krostek zlewajace sie w jeden placek? Julcia ma jednak inne zmiany, u niej wyglada to po prostu jak tradzik. Krosty sa czerwone i rozsiane po policzkach :-\

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    bo nie mam komu sie wyzalac a wam przynajmniej moge :(

Nie no pewnie, nawet musisz żeby to z siebie zrzucić jakoś.

Boshhh też tak macie, że się denerwujecie na swoje dzieci, nie odzywacie do nich... bo ja już chwilami nie wyrabiam, w nocy co 2 godz wstawanie, w dzień też marudzenie po chwili zabawy, a mnie już głowa boli, teściowa jak przyjdzie to piszczy nad nim cium cium cium aż bębenki pękają, a jak zaczyna marudzić to ucieka i znów siedzę z wrzaskunem - nie krzyczę, ani nic, ale nie odzywam się do niego w ogóle w takich momentach, a potem mam wyrzuty, że jestem wredną matką bo przecież dziecko ważniejsze od tego, ze jestem przemęczona, rozdrażniona, nie wyspana....

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ah i przypomniało mi się co chciałam wczoraj zapytać! Od jakiegoś czasu Franke nie robi już takiej wodnistej jajecznicy, tylko taka bardziej gęstą kupę....u Was może też zaszła zmiana w pieluszce?;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Nie no pewnie, nawet musisz żeby to z siebie zrzucić jakoś.

Boshhh też tak macie, że się denerwujecie na swoje dzieci, nie odzywacie do nich... bo ja już chwilami nie wyrabiam, w nocy co 2 godz wstawanie, w dzień też marudzenie po chwili zabawy, a mnie już głowa boli, teściowa jak przyjdzie to piszczy nad nim cium cium cium aż bębenki pękają, a jak zaczyna marudzić to ucieka i znów siedzę z wrzaskunem - nie krzyczę, ani nic, ale nie odzywam się do niego w ogóle w takich momentach, a potem mam wyrzuty, że jestem wredną matką bo przecież dziecko ważniejsze od tego, ze jestem przemęczona, rozdrażniona, nie wyspana....
    kochana każda z nas mam ma na pewno takie momenty. To nic złego, ba to ludzkie jest. Także na spokojnie, kochasz dziecko tylko czasem ma ochotę na najzwyczjniejszy w świecie spokój i ciszę. Która z nas tego nie ma?! ;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestka ma rację ;) Pewnie każda ma słabsze chwile. Nawet lepiej, że chcesz się wyciszyć w ten sposób i po prostu nie odzywasz się do dziecka niż jakbyś miała robić przy nim coś w nerwach ;)

U nas też kupa się zmieniła ale Lila jest na mm i jeszcze od 2 dni je marchewkę.

Mój jedzie przed 10:00 załatwiać zaświadczenie na becikowe :P Jestem ciekawa co z tego wyjdzie.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Ataga czyli to jest takie jakby skupisko krostek zlewajace sie w jeden placek? Julcia ma jednak inne zmiany, u niej wyglada to po prostu jak tradzik. Krosty sa czerwone i rozsiane po policzkach :-\

Tak, myślę że dobrze to okreslilas. No i dodam, ze to jest suche

• Sroka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    chyba zamowie mojemu Nikusiowi ten komplecik bo fajny i tani

http://allegro.pl/body-dl-r-spodnie-dres-komplet-80-dejna-imie-i5076486074.html

chcialabym zeby latem bylo dobre i jak myslicie rozmiar 74 czy 80 zamowic?

Sylwia sprawdź dobrze rozmiarówkę, bo widziałam w komentarzach, że ktoś kupił rozmiar 86 a pasował na 68. także trzeba uważać.

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry i dziewczyny takie krótkie pytanie, jak się mierzy temperature w dupce to ile stopni się odejmuje?

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Dzień dobry i dziewczyny takie krótkie pytanie, jak się mierzy temperature w dupce to ile stopni się odejmuje?
    0,5 stopnia

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i poza pytania o kupkę, polećcie jakies wasze sprawdzone sposoby na ciemieniuche. Ma malutka na głowie i oliwkuje i wyczesuje ale nie wiele to daje...

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Nutella Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    i poza pytania o kupkę, polećcie jakies wasze sprawdzone sposoby na ciemieniuche. Ma malutka na głowie i oliwkuje i wyczesuje ale nie wiele to daje...

Olej kokosowy. U Nas działa najlepiej.

pestka lubi tę wiadomość

16udyx8duu58l84q.png
    klz9df9hjdsy5hjy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    ah i przypomniało mi się co chciałam wczoraj zapytać! Od jakiegoś czasu Franke nie robi już takiej wodnistej jajecznicy, tylko taka bardziej gęstą kupę....u Was może też zaszła zmiana w pieluszce?;)
    Tak, u nas też taka gęsta :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:45

pestka lubi tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutella wrote:
    Olej kokosowy. U Nas działa najlepiej.
    o to ekstra, wypróbuje :) i nawilżać i wyczesywac, tak?
    Anoolka wrote:
    Tak, u nas też taka gęsta :)
    o chwała, dzieki! jestem spokojniesza ;)

iabql8x.png
    x8msush.png
‹‹ 1253 1254 1255 1256 1257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ