X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Sisilla Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ataga ja noszę tulę na kurtkę. Zapinam kurtkę, Zosia w swoim kombinezonie i czapce na kurtkę i hej na dwór. Ciężko by mi było pod kurtkę, bo mam długą i wąską :) kurtkę oczywiście ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:00

ataga4 lubi tę wiadomość

Nasza Zosia
    relghdge5e0xfszn.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my jutro idziemy na badanie krwi i moczu - oj bedzie placz ale mam nadzieje ze wyniki wyjda dobre

w niedziele mam 30 ciekawe co dostane od meza ? hmmmm

tak jak myslalam ze mama moja kupila duzo ubranek Nikusiowi w szmateksie ale no nie moj gust - szkoda tylko kase wydawac bo wolalalbym by kupila jedna nowa rzecz raz na jakis czas a nie rozciagniete ciuchy ale jak jej to powiedziec zeby sie nie obrazila? szafa mi sie juz nie domyka a i tak w nich nie chodzi nawet po domu. Zreszta denerwuje mnie to ze nic mu nie kupi normalnego - nie wiem dziwnych mam rodzicow - zapraszalam ich do nas w nd ale jak zawsze cos wymysla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:07

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za słowa wsparcia. Chyba nie muszę nic dodawać, podpisuje się pod wszystkim co napisalyscie o rozlakach.
    Jak będzie mi doskwierala samotność to będę was męczyć na forum ;-)

Nelly, sylwia1985, pestka, Scęście lubią tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, zrobilas ta metamorfozę u fryzjera? Pokaż sie w nowym wydaniu!

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• Bella_Ona Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem, ze nie dala bym rady juz mieszkac ze swoja mama, oni w ogole z tata zyja osobno tznxw jednym mieszkaniu, ale kazdy w innym pokoju. Moja mama lubi rzadzic i postawic na swoim, a do tego mega sie obraza, a teraz hit!! Sama mi ciagle powtarza, ze po co sie wyprowadzalismy, ze ona by pomogla bla bla bla bla, no jak moj M wyjezdza to ona mowi sebym przyjechala, ze po co sama mam siedziec, a dzis sie pyta do kiedy zostajemy, a ja ze do pt bo w pt wieczor moj M wroci, a ona ze oni do siostry w pt chcieli jechac na 2 dni.... bo ma akurat wolne pt i sb, no to mowie, zeby po drodze nas zawiezli do krakowa, a ona, ze dobrze ale to rano, bo to prawie 200km musza jechac i chcieliby tak na czasie zajechac. Stwierdzam, ze wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej!

dqprh37129faxikv.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:57

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    A ja wam powiem, ze nie dala bym rady juz mieszkac ze swoja mama, oni w ogole z tata zyja osobno tznxw jednym mieszkaniu, ale kazdy w innym pokoju. Moja mama lubi rzadzic i postawic na swoim, a do tego mega sie obraza, a teraz hit!! Sama mi ciagle powtarza, ze po co sie wyprowadzalismy, ze ona by pomogla bla bla bla bla, no jak moj M wyjezdza to ona mowi sebym przyjechala, ze po co sama mam siedziec, a dzis sie pyta do kiedy zostajemy, a ja ze do pt bo w pt wieczor moj M wroci, a ona ze oni do siostry w pt chcieli jechac na 2 dni.... bo ma akurat wolne pt i sb, no to mowie, zeby po drodze nas zawiezli do krakowa, a ona, ze dobrze ale to rano, bo to prawie 200km musza jechac i chcieliby tak na czasie zajechac. Stwierdzam, ze wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej!

Bella, dodaj, ze W SWOIM DOMU :-P :-D

• ataga4 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:

Bella, dodaj, ze W SWOIM DOMU :-P :-D

• ataga4 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe jak ja to zrobilam, ze 2x taki sam post dodalam? :-P

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    Sylwia, zrobilas ta metamorfozę u fryzjera? Pokaż sie w nowym wydaniu!
    wycieniowalam wlosy i delikatnie rozjasnilam ale nie zmienilam sie strasznie tak jak planowalam bo musze etapami rozjasniac wlosy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ataga4 wrote:
    U mnie też tak jest, tzn z moimi rodzicami :-/ . I teraz najlepiej czuje sie właśnie "u siebie". Nawet ostatnio mówiłam mężowi, że fajnie jest wracać do naszego mieszkania :-) Chociaż muszę powiedziec ze dom rodzinny zawsze nim zostanie, bo wiaze siez nim wiele wspomnień.
    ja marze o swoim wlasnym mieszkanku nie wynajmowanym a swoim w ktorym bede mogla zrobic to na co bede miala ochote no ale niemozliwe to jest niestety
    chociaz mojemu bratu ojciec nie raz pomagal finansowo a mi nigdy- on twierdzi ze sami powinnismy sobie radzic chociaz byl 18 lat w Grecji powienien miec cos odlozone na bank ale pewnie nigdy by nie dolozyl sie do mieszkania tylko parsknal ze przeciez mam gdzie mieszkac- oni nic nie rozumieja jak to zreszta ze wsi ludzie... tesciowa zeby moj maz sie ksztalcil byla sklonna wziasc kredyt a moi rodzice zqawsze mowili a po co idziesz jeszcze na nastepny kierunek i tak pracy nie znajdziesz i tak caly czas byl pesymizm - nie czuje w nich oparcia ani pomocy nawet nie potrafia mnie odwiedzic bo zawsze cos wazniejszego jest do roboty a zwlaszcza teraz wiosna i latem bo na wsi zawsze jest cos do roboty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:51

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Ona wrote:
    Camillia? Kropelki,
    Tak, właśnie to miałam na myśli. Dzięki ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:

Paradise, a na ząbkowanie dentinox żel, camillia i nurofen forte kiedy jest już bardzo źle. A moja Zosia to diabeł wcielony. Nawet jak śpi przebiera nogami, już się boję jak zacznie raczkować. A swoją drogą teraz dopiero zdałam sobie sprawę, że mam w domu kilka rzeczy o które może sobie zrobić kuku kurde już człowiek mając starsze dziecko przestał na wiele rzeczy zwracać uwagę a tu najgorsze raczkowanie i pierwsze nieudolne kroki przed nami.

Dzięki wielki! Żel i nurofen forte mamy, dzisiaj ubezpieczę się w Camillia ;)

Co do przeszkód podczas nauki raczkowania i chodzenia to ja chyba na bieżąco będę wszystko likwidować. Już teraz mam na oku szklany stolik w salonie, który ma 3 półki i aż 6 ostrych rogów.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny, przedwczoraj właśnie gadałam z moim, że nie wyobrażam sobie wrócić na stałe do mojego rodzinnego domu. Fajnie jechać tam na pół dnia ale spać to tylko w swoim, kochanym łóżeczku. Moja mama to fajna kobietka, młodziutka bo ma 40 lat, Dogadujemy się rewelacyjnie ale jaka by nie była kochana to i tak nie chciałabym mieszkać z nią i z jej facetem. Nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Sroka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj jakaś masakra z nocką. Budzila się od 23 do 4 rano co godzine i gadała nie chciała spać. Z tego wszystkiego aż baterie w karuzeli padły. A ja zombie! Jak będzie miała drzemkę przed południem to idę z nią spać

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym mieszkaniem z rodzicami to normalne...Jesteśmy dorosłe, mamy swoje upodobania i jakby nasi rodzice nie byli super, to i tak prędzej czy później pojawią się chociazby małe spiecia, bo każdy chce mieć coś 'po swojemu'.
    My z M kupilismy 2 lata temu mieszkanie i też, jestem przeszczęśliwa z tego powodu. Wielkie nie jest, ale 3 pokoje są, dla dziecka zawsze jest miejsce :)

Eh złości mnie ta pogoda..wczoraj nei było czasu więc chciałam dzisiaj iśc pobiegac, a tu od rana pochmurno i chyba kropi..:/ pierdziele, pójde biegać w deszczu. Z taką pogodą do przyszłych wakacji nie schudne :P

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisilla wrote:
    Ataga ja noszę tulę na kurtkę. Zapinam kurtkę, Zosia w swoim kombinezonie i czapce na kurtkę i hej na dwór. Ciężko by mi było pod kurtkę, bo mam długą i wąską :) kurtkę oczywiście ;)

Ano właśnie. Bo ja wczoraj wyszłam na krociutki spacer, a nie chcialo mi sie dzwigac wózka to poszlismy w tuli, i założyłam go na bluzkę i na wierzch zarzuciłam kurtke, ale musiałam byc rozpieta. Trochę mi wiało :-P To dziś spróbujemy na kurtkę :-)

Sisilla lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:58

‹‹ 1433 1434 1435 1436 1437 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ