Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Waniulka wrote:Nati super, nie przejmuj się, wiele ciąż jest młodszych niż z OM, moja też o 5 dni młodsza ))
dzięki - staram się spokojnie czekać
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Strokrotka wrote:Nati74 super wiadomości! Młodszą ciążą się nie martw! U mnie dokładnie tak samo - 4 dni różnicy, więc spokojnie! Wszystko musi być OK! Mimo wszystko współczuję przeżyć Całuski! :*
no, nerwy straszne, ale oby wiodły do szczęśliwego zakończenia.
Nikomu nie życzę takiego stresu
-
mała_mi wrote:to widzę że masz kpl dla chłopaka
ja mam dla dziewczynki
więc jak u mnie będzie chłopak u Cb dziewczynka, proponuję zamianę wyprawek
Nati trzymam kciuki mocno zaciśnięte żeby to wszystko dobrze się skończyło i Fasolek jeden został z wami skoro jeden już odszedł.
Dziękuję bardzo
-
Nati74 wrote:Jak najbardziej jestem wierząca - i każda modlitwa serdecznie widziana Będzie nam jeszcze potrzebna
Nati74, Kajaoli, renatkach, mad8 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:ja niestety ateistką jestem ale za to wysyłam moc pozytywów i bardzo ciepłych myśli i dobrej energii
Dziękuję za każdą dobrą myśl
-
Nati74 wrote:dziewczyny,
nam się na razie udało - przynajmniej częściowo.
Beta wprawdzie spadła, ale po 3 dniach wzrosła ponad 200 %. Były 2 pęcherzyki, z których jeden niestety się nie utrzymał. Stąd spadek bety.
Drugi zarodek jest - i jest serduszko.
Żeby jednak nie było tak różowo - to jest oczywiście duży krwiak i zarodek jest troszkę za mały zamiast 6tc4 to zaledwie 6tc.
Mamy za tydzień skontrolować.
Stresu mnie to mnóstwo kosztowało, ale mam nadzieję, ze za tydzień wszystko bezie w porządku i w końcu odetchnę.
Nati to wspaniała wiadomość a teraz tylko myśl pozytywnie i wszystko będzie dobrze:)Nati74, mad8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny - sama byłam przerażona. Nadal jeszcze nie jestem całkiem spokojna, ale już trochę lepiej.
Mam nadzieję, że nam się jednak uda. Ja już nie mam czasu na powtórki. Pół roku temu poroniłam, a i teraz jak się uda dotrwać do końca 40 tc to będę tuż po 40-tych urodzinach.MartaR.., Drelin, Anoolka, mad8 lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dziewczyny a włosy farbujecie???
Ja wyglądam jak 10 nieszczęść z odrostami i zastanawiam się co z tym fantem zrobić
I wlosy I pazury... zrobie wszystko w 2 trymestrze.
a wiecie ze kozuchowska w ciazy? Moze bedzie rodzic z nami???Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 19:53
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Anoolka wrote:Dziewczyny a włosy farbujecie???
Ja wyglądam jak 10 nieszczęść z odrostami i zastanawiam się co z tym fantem zrobić