Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paaolka wrote:Jasne, ze tak...chyba kazda z nas tak ma ja swoja mam dopiero 17 kwietnia i nie wiem jak do tej pory wytrzymam...ech. Ale powtarzam sobie ze wszystko bedzie dobrze, zeby nie zwariowac
Tez mam 17, akurat przed swietamipaaolka lubi tę wiadomość
-
Witam w niedzielny poranek... Dziewczynki ja jestem w 14 tygodniu to moja druga ciąża i może po prostu wiem czego mam się spodziewać ale czuje delikatne ruchu maluszka albo mi się wydaje...
Kajaoli, caterinka, lubek, Eweloka84, paaolka, Kakabaka, MOI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej słoneczka
ja dalej z zatkanym nosem
do tego odezwała mi się boląca ósemka - pojechałam na dyżur dentystyczny - kobita mi chciała wyrywać od razu dobrze, że się nie zgodziłam bo jak poczytałam w necie informacje o wyrywaniu ósemek w ciąży to się przeraziłam muszę to skonsultować z b. dobrym dentystą a najlepiej przełożyć na po porodzie o ile będzie to możliwe.
Marta co do ruchów to ja jestem w trzeciej ciąży i też mam czasem wrażenie że maluszek się rusza.MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie Marta juz ma chec na przygotowywanie pokoiku mysle, ze my to zrobimy troche pozniej, tym bardziej, ze mamy przygotowac kacik w naszej sypialni, niestety nie mamy osobnego pokoju dla malca.
Ale, Marta, gdybym miala taka mozliwosc jak ty, to tez bym juz chciala, zeby pokoik byl gotowyMartaR.. lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim
Powiem wam, że sama miałam ochotę zrobić już pokój dla malucha, żeby na wielkanoc akurat był gotowy, bo własnie wtedy chcemy podzielić się wiadomością z rodziną. Niestety w tygodniu ja jestem w pracy, a mój sam nie będzie wiedział co "ja" chcę więc muszę w sumie sama większość rzeczy robić. Malowanie akurat chcemy zrobić przy okazji i z tym to już pańcia poprosze na pewno. Tylko tego czasu brak... teraz okazuje się, że musze do Polski lecieć więc kolejny weekend odpada i do wielkanocy nie uda nam sie wyrobić raczej.
Czy myślicie, że mogę lecieć w ogóle? Palnuję wylot w piątek, to będzie końcówka 11 tygodnia...MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Kalitria, a pytalas sie lekarza? Ja slyszalam, ze jesli ciaza bezproblemowa to mozna latac. Oczywiscie zawsze istnieje jakies ryzyko zwiazane z przeciazeniem ale nie w tak wczesnej ciazy. Acha i czesto slysze, ze trzeba unikac bramek magnetycznych przy kontroli granicznej i ze najlepiej poinformowac, ze jest sie w ciazy a puszcza cie bokiem. Ale niektorzy mowia ze to bzdura i ze nie trzeba zwracac uwagi na te bramki. Takze zdania sa podzielone. Najlepiej chyba zasiegnac porady swojego lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 14:52
kalitria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny powiedzcie mi czy to prawda, że spanie na plecach jest niebezpieczne dla dziecka? Koleżanka która już urodziła okrzyczała mnie, że nie powinnam spać na plecach bo to groźne dla dziecka - a jak zapytałam dlaczego to nie potrafiła mi tego wytłumaczyć. Słyszała któraś o takim czymś?