Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana nic sie nie martw 3-6 miesiaca jest tobezpieczny okres na zabiegi stomatologiczne z uzyciem znieczulenia. bedzie dobrze. trzymam kciuki
Anoolka wrote:Moni Ty trafiłaś na dobrego dentystę a znając moje szczęście mi odmówi znieczulenia Aż mi się nie chce tam iść a koniecznie muszęAnoolka lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny , jestescie super .Jestem z wami od samego poczatku kibicuje przezywam z wami kazdy dzien . Troche wiecej o mnie . O tego szkrabka staraliśmy sie 7 miesiecy . Mam skonczone 36 lat i 14 letnia core .
Anoolka, Kajaoli, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Witaj Misiulka super, ze zdecydowalas qie do nas dolaczyc mowisz, ze jestes pesymistka? aaaaa to chyba bedziesz pierwsza w naszym gronie
Obiecuje kochana, ze jutro z rana wpisze cie na nasza szacowna liste, dzis juz jestem tak padnieta, ze boje sie ze cos popsuje
Zycze wszystkim dobrej nocyMartaR.. lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki, przynoszę wieści po-wizytowe
Ogólnie mieliśmy mega ubaw Kiedy Dżunior ukazał się na monitorze, pierwszy zobaczyliśmy go w pozycji pionowej! Do tej pory wylegiwał się i wyglądał jak rogalik Dziewczyny nie uwierzycie, ale maluszek zaczął się ruszać i tak przebierał nóżkami, że wyglądało to jakby zatańczył Moonwalk'a!!! Normalnie jak Michael Jackson!!!!!
Później z gracją poruszał rączką, a potem podrapał się po głowie Ginka powiedziała, że bardzo ruchliwe dziecko, a ja wiem, że na bank jest grzeczniutkie, tylko chciało zaprezentować rodzicom swoje taneczne umiejętności Pytaliśmy, czy widać jakiej jest płci (nie zdradzając, że na usg genetycznym lekarz wypatrzył jąderka), ale maluszek tak się zasłaniał nóżkami, że nie było szans, żeby cokolwiek dostrzec. Dżunior ma już 9,4 cm!!!Kajaoli, Koza, Kakabaka, MartaR.., mad8, Madź, caterinka, Anoolka, Nati74, ao12. lubią tę wiadomość
-
Anoolka i MartaR uważajcie na siebie i koniecznie kontrolujcie swoje dolegliwości u lekarza!!!!! Nie potrafię nic mądrego poradzić w tym temacie, ale błagam, o każdym dziwnym zdarzeniu informujcie lekarza!!!
Aaaa zapomniałam powiedzieć, że ginka stwierdziła, że może mi schodzą kamyczki, co jest dość częste w ciąży, ale moje wyniki nie są takie złe. Nie zaproponowała leczenia, więc będę popijać skoncentrowany sok 100% z żurawiny, który na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże Na infekcję intymną, której nie byłam pewna, kazała stosować clotrimazolum, a jak będzie gorzej, to wtedy da jakieś leki. Myślę, że będę też stosować globulki z bakteriami, bo o ile wiem, nie mają przeciwwskazań w ciąży, a zawsze to dodatkowa ochrona przed niechcianym "gościem"MartaR.. lubi tę wiadomość
-
Natalia J. wrote:Moi fantastycznie Ty masz tutaj z nas najstarsza ciąże?
-
dzien dobry! Ja dzisiaj zaczynam drugi trymestr, yupi!!
Czulam sie dobrze caly czas, wiec roznicy pewnie nie zobacze.
Dziewczynom, ktore sa jeszcze przed prenatalnym i tym po, ktore chca sobie porownac, moge udostepnic moj film z prenatalnego, wlasnie sobie wrzucilam na google plus. Jesli ktoras z Was chcialaby zobaczyc, niech wysle do mnie swoj email.
Sciskam Was w ten piekny dzien!Kakabaka, Madź, Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość
-
lubek wrote:dzien dobry! Ja dzisiaj zaczynam drugi trymestr, yupi!!
Czulam sie dobrze caly czas, wiec roznicy pewnie nie zobacze.
Dziewczynom, ktore sa jeszcze przed prenatalnym i tym po, ktore chca sobie porownac, moge udostepnic moj film z prenatalnego, wlasnie sobie wrzucilam na google plus. Jesli ktoras z Was chcialaby zobaczyc, niech wysle do mnie swoj email.
Sciskam Was w ten piekny dzien! -
Dziewczynki a jak objawy u Was. U mnie mdlosci juz chyba koniec, apetyt chyba wraca, piersi mniej bola. 11 tydziwn ciazy bo ja od razu stres ze cos nie tak. I ciagnie mnie raz na jakis czas w dole brzucha.
-
Hej
Ja to prawie w ogole objawow nie mialam, na samym poczatku tylko lekkie mdlosci i niechec do niektorych potraw...a no i bardziej senna bylam, ale teraz juz od dawna czuje sie calkiem zwyczajnie jak przed ciaza...juz wczesniej jak sie martwilam to dziewczyny mnie pocieszaly ze to normalne, ze nie kazdy ma objawy ale i tak do kolejnej wizyty pewnie jeszcze nieraz bede swirowac...dopiero jak bede czula ruchy malenstwa bede spokojniejsza..czyli za jakis miesiac pewnie..MartaR.., ao12. lubią tę wiadomość