Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam i czytam i widzę, że macie fajne badania i jeszcze usg co wizyty ja to tylko jak to mówię na macanki chodzę, dostaję skierowanie na badanie i pytanie czy wszystko w porządku i wsio. Ale na następnej wizycie to będzie 21-22 tydzień to może w końcu mi zrobią połówkowe i zobaczę co nie co
Jeżeli chodzi o brzuch to u mnie widać, a i z rana jak leżę plackiem to nad pępkiem wklęśnięte jak ciągnę powietrze a pod pępkiem piłeczka
3 dni bulgotania i wibrowania a dzisiaj cisza, ale na początku to chyba tak może być? Może się inaczej ułożyło?? -
nick nieaktualnymitaka wrote:3 dni bulgotania i wibrowania a dzisiaj cisza, ale na początku to chyba tak może być? Może się inaczej ułożyło??
-
nick nieaktualnypaaolka wrote:A ja stoje z waga w miejscu na razie...ale jem normalnie, nawet sporo, wiec ciekawe czemu tak jest..znaczy pasuje mi to, ale chcialabym miec pewnosc ze dzieciaczek jest dobrze odzywiony..
paaolka lubi tę wiadomość
-
Moni28 wszystkiego najlepszego dla Kabusia - najładniejsze imie meskie:) 100 lat i radochy z rodzeństwa życzę synkowi.
Ja jestem w końcówce 15 tyg ciąży ale nie mam bulgotań, burczeń i innych a już czekam z niecierpliwością za to czasem coś mnie łaskocze w lewym boku swędzi:) według bellybestfriend powinnam od dziś coś poczuć pewnie nawet nie będę wiedziała że to mój maluch:)
-
nick nieaktualnymitaka wrote:Tak czytam i czytam i widzę, że macie fajne badania i jeszcze usg co wizyty ja to tylko jak to mówię na macanki chodzę, dostaję skierowanie na badanie i pytanie czy wszystko w porządku i wsio. Ale na następnej wizycie to będzie 21-22 tydzień to może w końcu mi zrobią połówkowe i zobaczę co nie co
Jeżeli chodzi o brzuch to u mnie widać, a i z rana jak leżę plackiem to nad pępkiem wklęśnięte jak ciągnę powietrze a pod pępkiem piłeczka
3 dni bulgotania i wibrowania a dzisiaj cisza, ale na początku to chyba tak może być? Może się inaczej ułożyło??
mitaka lubi tę wiadomość
-
paradise wrote:Hej dziewczyny, wczoraj jak robiłam obiad nagle zrobiło mi się słabo tak, że musiałam usiąść i chwile odpocząć. Mierzyłam ciśnienie ale było w normie. Dzisiaj znowu miałam powtórkę na zakupach. Miałyście podobne sytuacje?
Jakbym o sobie czytała, przy gotowaniu a już przy takim z parą to masakra, słabo mi i muszę się kłaść więc gotuję szybko albo przygotowuję tylko i mąż dokańcza jak jest w domu. Ogólnie duszno a jeszcze tym bardziej jak zgłodnieje to lecę z nóg i muszę szybko coś przegryźć
-
nick nieaktualny
-
Hej,
z tym zasłabnięciem mam podobnie. W czwartek naczczo jechałam tramwajem...2 przystanki, jak mi się zakręciło i czarno przed oczami to pamiętam jak wysiadałam i szłam i ocknęłam się parę metrów dalej jak byłam już na trawie..i tam si przewróciłam.. coś okropnego. Boje się normalnie sama jeździć. Przez to i wymioty też na L4 jestem...na początku trochę żałowałam ale teraz się w sumie cieszę, w pracy nawet nie można okien otwierać, tylko klima..
ja bulgotania jeszcze niestety nie czuję, a już się doczekać nie mogę! -
nick nieaktualny
-
Witam, właśnie wróciłam z wizyty i przynoszę dobre wieści Krwiak się wchłonął i nie ma po nim nawet śladu, więc powoli mogę odstawiać duphaston. Maleństwo ma się dobrze, podczas badania było bardzo ruchliwe więc nawet nie dało się go porządnie zmierzyć. Płci niestety jeszcze nie znam. Następna wizyta pod koniec maja.
Eweloka daj znać jak tam po Twojej dzisiejszej wizycieagatas, anka_a, sylwia1985, Kajaoli, caterinka, Anoolka, paaolka, Monica, MOI, ania.g, lubek lubią tę wiadomość