Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
loveyou88 wrote:a tak poza wszystkim, oczywiście w pasie już się nie spinam w żadne spodnie i mój patent, gumką do włosów zaczepiam o guzik i dziurke i długa koszulka:P Rewelacja:)
a jestem taka szczęśliwa z dzidziorkiem w brzuszku:)
a powiedzcie jak zachowują się wasi M:) Czy też dotykają, mówią do brzuszka czy jak?
Loveyou88 mam teraz taki sam brzuszek jak Ty i tak samo radze sobie ze spodniami, bo niby niektore dadza sie jeszcze dopiac ale na scisk i mnie uwiera, wiec tez zaczepiam gumka i dluzsze bluzki nosze musze pomyslec o jakichs ciazowych chyba w koncu...
A jesli chodzi o dotykanie przez M, to wieczorem jak sie kladziemy to zawsze glaszcze, ale mysle ze mowic zacznie do niego pozniej, jak bedzie troszke wiekszy i bedzie czul jak dzidzia sie rozpycha -
Moj mezczyzna zdecydowal sie "rozmawiac z brzuszkiem" juz od samego poczatku, jak tylko dowiedzial sie o ciazy. Tak jakos sam z siebie i wczoraj gdy dowiedzial sie, ze prawdopodobnie od tego tygodnia maly slyszy juz normalnie dzwieki, przytulil sie do brzucha i spytal swojego synka czy to prawda bardzo lubie te momenty
Kiedys powiedzialam mojemu M, ze jak przyszly tata rozmawia ze swoim dzieckiem, ktore jest jeszcze w brzuszku to po porodzie reaguje ono na jego glos i odwraca glowke w jego strone. Wyczytalam to w ksiazce, w ktorej bylo opisane jak wygladaja rozne etapy nawiazywania kontaktu ze swoim dzieckiem w czasie ciazy.
Byc moze to ta informacja go zachecila do rozmow z maluchemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 07:53
Anoolka, Madź lubią tę wiadomość
-
Lubek udanego urlopu mogę pozazdrościć energii, ja po wyjściu do sklepu czuję się już zmęczona ;c Dobry patent z tą gumką, chyba wypróbuje. Jak się na jem wywala mi troszkę brzuszek i czasami ciężko mi się dopiąć a na spodnie ciążowe w moim przypadku chyba jeszcze za wcześnie bo jak wszystko strawie brzucha nie ma
Miłego dnia dziewczynylubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Loveyou88 mam teraz taki sam brzuszek jak Ty i tak samo radze sobie ze spodniami, bo niby niektore dadza sie jeszcze dopiac ale na scisk i mnie uwiera, wiec tez zaczepiam gumka i dluzsze bluzki nosze musze pomyslec o jakichs ciazowych chyba w koncu...
Ja kupiłam sobie leginsy w reserved. Są elastyczne i z gumką w pasie a wyglądem imitują jeansy. Wszystkie moje spodnie mnie uciskały więc musiałam coś w końcu kupić.paaolka lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:A jakos ostatnio kupowalas? I duzo kosztowaly?
Kupiłam je w sobotę za 79,99zł. Odwiedziłam parę sklepów i wzięłam pierwsze, które pasowały bo nie miałam już w czym chodzić.
Jak dla mnie są fajne chociaż wolałabym ciemne a były tylko jasne.paaolka lubi tę wiadomość
-
mad8 wrote:Kupiłam je w sobotę za 79,99zł. Odwiedziłam parę sklepów i wzięłam pierwsze, które pasowały bo nie miałam już w czym chodzić.
Jak dla mnie są fajne chociaż wolałabym ciemne a były tylko jasne.
No to jeszcze cena znośna a ja tez wołałabym wlasnie ciemne...ale zawsze moge sie przejechać do reserved i przymierzyc, anuz mi sie spodobają takie jaśniejsze
A kupie sobie tez ze 2-3 pary zwykłych leginsow i bede nosic z tuniczkami chyba, no i niedługo lato to i tak za jeansami tęsknić nie będę... -
paaolka wrote:No to jeszcze cena znośna a ja tez wołałabym wlasnie ciemne...ale zawsze moge sie przejechać do reserved i przymierzyc, anuz mi sie spodobają takie jaśniejsze
A kupie sobie tez ze 2-3 pary zwykłych leginsow i bede nosic z tuniczkami chyba, no i niedługo lato to i tak za jeansami tęsknić nie będę...
No cena mogłaby być niższa.
Jechałam na zakupy z myślą o tunice i leginsach właśnie, ale jak się jest pod ścianą to się bierze co jest:). Zwłaszcza, że nie jestem z dużego miasta więc sklepów miałam do wyboru maaaaaluśko:).
Za jakieś 2 tygodnie jadę w odwiedziny do teściów i tam pewnie zaopatrzę się trochę lepiej. Znając moją teściową to też będzie chciała sprezentować coś mi i orzeszkowi.paaolka lubi tę wiadomość
-
U mnie przez jakis czas skakala ale okazalo sie, ze mierzylam za kazdym razem na innej wadze i dlatego rozne wyniki. A jak mierze tylko na jednej (u siebie w domu) to przyrost jest stopniowy
-
Super renatkach to maluszek rośnie jak na drożdżach
Ja idę 8 maja na wizytę, ale nie wiem, czy będzie usg wtedy..a bardzo bym chciała, bo potem to pewnie dopiero połówkowe..
Udanego długiego weekendu kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 18:29
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:U mnie przez jakis czas skakala ale okazalo sie, ze mierzylam za kazdym razem na innej wadze i dlatego rozne wyniki. A jak mierze tylko na jednej (u siebie w domu) to przyrost jest stopniowyMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Pytałam ostatnio mojego ginekologa o jakieś witaminy ale powiedział, że mam brać sam kwas foliowy bo wyniki mam bardzo dobre. No ale są kobiety, które wyniki też mają dobre a witaminy jednak biorą. I teraz tak siedzę i się zastawiam czy zakupić coś na własną rękę czy słuchać się swojego ginekologa