Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
loveyou88 wrote:a tak poza wszystkim, oczywiście w pasie już się nie spinam w żadne spodnie i mój patent, gumką do włosów zaczepiam o guzik i dziurke i długa koszulka:P Rewelacja:)
a jestem taka szczęśliwa z dzidziorkiem w brzuszku:)
a powiedzcie jak zachowują się wasi M:) Czy też dotykają, mówią do brzuszka czy jak?
Loveyou88 mam teraz taki sam brzuszek jak Tyi tak samo radze sobie ze spodniami, bo niby niektore dadza sie jeszcze dopiac ale na scisk i mnie uwiera, wiec tez zaczepiam gumka i dluzsze bluzki nosze
musze pomyslec o jakichs ciazowych chyba w koncu...
A jesli chodzi o dotykanie przez M, to wieczorem jak sie kladziemy to zawsze glaszcze, ale mysle ze mowic zacznie do niego pozniej, jak bedzie troszke wiekszy i bedzie czul jak dzidzia sie rozpycha -
Moj mezczyzna zdecydowal sie "rozmawiac z brzuszkiem" juz od samego poczatku, jak tylko dowiedzial sie o ciazy. Tak jakos sam z siebie
i wczoraj gdy dowiedzial sie, ze prawdopodobnie od tego tygodnia maly slyszy juz normalnie dzwieki, przytulil sie do brzucha i spytal swojego synka czy to prawda
bardzo lubie te momenty
Kiedys powiedzialam mojemu M, ze jak przyszly tata rozmawia ze swoim dzieckiem, ktore jest jeszcze w brzuszku to po porodzie reaguje ono na jego glos i odwraca glowke w jego strone. Wyczytalam to w ksiazce, w ktorej bylo opisane jak wygladaja rozne etapy nawiazywania kontaktu ze swoim dzieckiem w czasie ciazy.
Byc moze to ta informacja go zachecila do rozmow z maluchemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 07:53
Anoolka, Madź lubią tę wiadomość
-
Lubek udanego urlopu
mogę pozazdrościć energii, ja po wyjściu do sklepu czuję się już zmęczona ;c Dobry patent z tą gumką, chyba wypróbuje. Jak się na jem wywala mi troszkę brzuszek i czasami ciężko mi się dopiąć a na spodnie ciążowe w moim przypadku chyba jeszcze za wcześnie bo jak wszystko strawie brzucha nie ma
Miłego dnia dziewczynylubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Loveyou88 mam teraz taki sam brzuszek jak Ty
i tak samo radze sobie ze spodniami, bo niby niektore dadza sie jeszcze dopiac ale na scisk i mnie uwiera, wiec tez zaczepiam gumka i dluzsze bluzki nosze
musze pomyslec o jakichs ciazowych chyba w koncu...
Ja kupiłam sobie leginsy w reserved. Są elastyczne i z gumką w pasie a wyglądem imitują jeansy. Wszystkie moje spodnie mnie uciskały więc musiałam coś w końcu kupić.paaolka lubi tę wiadomość
-
paaolka wrote:A jakos ostatnio kupowalas? I duzo kosztowaly?
Kupiłam je w sobotę za 79,99zł. Odwiedziłam parę sklepów i wzięłam pierwsze, które pasowały bo nie miałam już w czym chodzić.
Jak dla mnie są fajne chociaż wolałabym ciemne a były tylko jasne.paaolka lubi tę wiadomość
-
mad8 wrote:Kupiłam je w sobotę za 79,99zł. Odwiedziłam parę sklepów i wzięłam pierwsze, które pasowały bo nie miałam już w czym chodzić.
Jak dla mnie są fajne chociaż wolałabym ciemne a były tylko jasne.
No to jeszcze cena znośnaa ja tez wołałabym wlasnie ciemne...ale zawsze moge sie przejechać do reserved i przymierzyc, anuz mi sie spodobają takie jaśniejsze
A kupie sobie tez ze 2-3 pary zwykłych leginsow i bede nosic z tuniczkami chyba, no i niedługo lato to i tak za jeansami tęsknić nie będę... -
paaolka wrote:No to jeszcze cena znośna
a ja tez wołałabym wlasnie ciemne...ale zawsze moge sie przejechać do reserved i przymierzyc, anuz mi sie spodobają takie jaśniejsze
A kupie sobie tez ze 2-3 pary zwykłych leginsow i bede nosic z tuniczkami chyba, no i niedługo lato to i tak za jeansami tęsknić nie będę...
No cena mogłaby być niższa.
Jechałam na zakupy z myślą o tunice i leginsach właśnie, ale jak się jest pod ścianą to się bierze co jest:). Zwłaszcza, że nie jestem z dużego miasta więc sklepów miałam do wyboru maaaaaluśko:).
Za jakieś 2 tygodnie jadę w odwiedziny do teściów i tam pewnie zaopatrzę się trochę lepiej. Znając moją teściową to też będzie chciała sprezentować coś mi i orzeszkowi.paaolka lubi tę wiadomość
-
U mnie przez jakis czas skakala ale okazalo sie, ze mierzylam za kazdym razem na innej wadze i dlatego rozne wyniki. A jak mierze tylko na jednej (u siebie w domu) to przyrost jest stopniowy
-
Super renatkach
to maluszek rośnie jak na drożdżach
Ja idę 8 maja na wizytę, ale nie wiem, czy będzie usg wtedy..a bardzo bym chciała, bo potem to pewnie dopiero połówkowe..
Udanego długiego weekendu kochane!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2014, 18:29
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:U mnie przez jakis czas skakala ale okazalo sie, ze mierzylam za kazdym razem na innej wadze i dlatego rozne wyniki. A jak mierze tylko na jednej (u siebie w domu) to przyrost jest stopniowyMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Pytałam ostatnio mojego ginekologa o jakieś witaminy ale powiedział, że mam brać sam kwas foliowy bo wyniki mam bardzo dobre. No ale są kobiety, które wyniki też mają dobre a witaminy jednak biorą. I teraz tak siedzę i się zastawiam czy zakupić coś na własną rękę czy słuchać się swojego ginekologa