Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ale miałam stan przed zawałowy hahaha siedze na ogródku, wstałam i czuje cos mi poleciało no to pędzikiem do wc a tam peełno sluzu...jak przy owulacji mleczno-przezroczysty, galaretkowaty tez tak macie?? pierwszy raz mi sie zdarzyła taaka ilosc..
zadzwoniłam do lekarza, powiedział, że póki nie ma bólów, skurczy lub palmien/krwawien to ok ale jak cos sie bedzie dziao to mam jechać do szpitala ;/ sie lekko zestresowałam i bzuch zaczał mnie ćmić moze z nerwów.. -
wiem wiem ale nie ukrywam , że sie zestresowałam... bo owszem , ze tak sie wyraże "mokro" w gatkach jest wiadomo wiecej tego sluzu jest ale tyle to ja nie miałam hahaha spoko juz przechodzi wiec pewnie to ze stresu
ao12. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:ale miałam stan przed zawałowy hahaha siedze na ogródku, wstałam i czuje cos mi poleciało no to pędzikiem do wc a tam peełno sluzu...jak przy owulacji mleczno-przezroczysty, galaretkowaty tez tak macie?? pierwszy raz mi sie zdarzyła taaka ilosc..
zadzwoniłam do lekarza, powiedział, że póki nie ma bólów, skurczy lub palmien/krwawien to ok ale jak cos sie bedzie dziao to mam jechać do szpitala ;/ sie lekko zestresowałam i bzuch zaczał mnie ćmić moze z nerwów..Eweloka84, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak wogole to witam wszystkie,dawno sie nie odzywalam!!Dzis zaczelam szosty miesiac i czuje mojego malca bardzo wyraznie.Nie znam jeszcze plci bo male za kazdym razem zamyka nogi.26 maja mam polowkowe i mam nadzieje,ze uda mi sie dowiedziec kogo mam w brzuszku
Eweloka84, ao12., Kakabaka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Dziewczyny chciałam dołączyć do Waszej społeczności;) Podczytuję Was od dawna ale dopiero dziś się odważyłam odezwać
Tak więc witamy Was całą trójką, tj. ja i dwójka w moim brzuszku
Termin mamy póki co na 8-go października.Eweloka84, Anoolka, ao12., lubek, sylwia1985, MartaR.., mad8, paradise, caterinka, Agrafka, Monica, Kakabaka, paaolka, agatas, Kajaoli, pestka, poczwarkah, Nelly, anka_a, Scęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygobsoon wrote:Witam!
Dziewczyny chciałam dołączyć do Waszej społeczności;) Podczytuję Was od dawna ale dopiero dziś się odważyłam odezwać
Termin mamy póki co na 8-go października.
Z jednej strony zazdroszczę dwójki ale z drugiej...boję się że z jednym nie dam sobie rady a co dopiero z dwójką
Też mam termin na 8 -
gobsoon wrote:Witam!
Termin mamy póki co na 8-go października.misiulka2000 lubi tę wiadomość
-
dziękuję za gratulacje!!!
oczywiście, że my też się boimy, że będzie ciężko i tak pewnie też będzie ale już się powoli z tym oswoiliśmy i wiemy, że musimy dać rade...
A biorąc pod uwagę fakt, że to nasza pierwsza ciąża to nie będziemy mieć porównania jak to jest z jednym dzieckiem, więc dla nas naturalnym będzie obecność dwóch brzdąców... i tak się pocieszam, że damy jakoś sobie rade:)
Oby dzieciaczki zdrowe się urodziłyao12., sylwia1985, MartaR.., Anoolka, Eweloka84, Monica, paaolka, agatas, lubek, anka_a lubią tę wiadomość
-
Hej
Gratuluję dzisiejszych dobrych wieści i witam się z nowymi dziewczynami.
Jestem po wizycie. Dowiedzieliśmy się z mężem, że będzie synek (tak jak przypuszczałam:).
Wszystkie przepływy, budowa narządów w porządku ale.... i tu kolejny raz się dziś podłamałam.... bobas jest młodszy o 8 dni w stosunku do terminu z om i lekarz nastraszył nas, że trzeba go monitorować w kierunku rozwoju hipotrofii i że mniejsze wymiary płodu mogą być również powiązane z wadami genetycznymi, co mnie kompletnie rozstroiło bo mam zespół Downa w rodzinie.
W poniedziałek mamy wizytę u genetyka i boję się, że będzie nas namawiał na amniopunkcję. Co ja wtedy zrobię?
Niby od początku bobas był mniejszy niż wynikałoby z om (co może wynikać z moich nieregularnych okresów) ale niepokój został zasiany. Nie myślałam, że można się aż tak bać.
Czy tylko moja dzidzia tak różni się z om?Kakabaka, Eweloka84 lubią tę wiadomość