Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartaR.. wrote:Dokładnie mam to samo jak się poloze na plecach to czasami aż bolesne kopniaki dostaje... Aaa jeszcze nie napisałam wcześniej macice mam już trzy palce nad pepkiem rośnie mała w ekspresowym tempie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 14:58
-
ja w 16 tyg poczułam pierwsze pukanie, ale potem ustało, potem znowu jakieś puknięcie, a teraz to codziennie po kilka razy i rano i w ciągu dnia a jak się położę to szaleństwo się dzieje, przewraca się kopie i nie wiem co jeszcze:)
Monica, Aniqa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy tez wzruszacie sie jak ogladacie porod? Ja jak ogladam Babyboom, caly czas placze, nie moge sie powstrzymac. Chyba przestane ogladac
MOI, paaolka, pestka, MartaR.., Monica, Nelly, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Dziewczyny czy wy tez wzruszacie sie jak ogladacie porod? Ja jak ogladam Babyboom, caly czas placze, nie moge sie powstrzymac. Chyba przestane ogladac
MartaR.., anka_a lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki, nie było mnie tylko kilka dni a czytania mam kilkanaście stron
Będę musiała wszystko nadrobić, bo bardzo jestem ciekawa co tam u Was nowego
Ja dzisiaj idę na wizytę do lekarza i już cała jestem w skowronkach
Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć naszego małego skarba
Po powrocie dam znać jak byłopaaolka, agatas, Kajaoli, pestka, MartaR.., sylwia1985, Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kakabaka koniecznie daj znać jak tam na wizycie
Kajaoli ja tez oglądam porody i tak się wciągnęłam, że nagrywam sobie brytyjski program "One born every minute" z TLC i polskie "Porody" z Polsat Cafe
Niektórzy uważają że to bez sensu bo niepotrzebnie się już nastawiam na to jak może być, bo każdy poród jest inny, no i po co patrzeć jak kobiety krzyczą...ja tak nie uważam, narodziny dzieciątka to jest cud, zawsze!Kajaoli, MartaR.., ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
A ja byłam dziś w swoim przedszkolu zanieść kolejne zwolnienie, widziałam się z moimi podopiecznymi, zrobiłam im drobne upominki filcowe (dla chłopców breloczki-samochody, a dla dziewczynek broszki-sówki) i tak się cieszyli że dwa dni które poświęciłam uważam za dobrze wykorzystane
teraz zastanawiam się co dla swojego syncia zrobić...
chyba jakąś karuzelkę filcową wykobinuję
no i może imię z kolorowych literek mu uszyję...
A to moje mini dzieła: (pierwszy raz robiłam, dlatego jestem z siebie dumna...)
Kajaoli, Aniqa, MartaR.., sylwia1985, ania.g, mitaka, Anoolka, Monica, Agrafka, lubek, Nelly, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do pępka to ja mam już wypukły, taka mała wystająca kulka. Brzuch jest lekko wystający ale nie tak strasznie, ale Hania rośnie tak jak na swój tydzień, z mężem śmiejemy sie czasem że już niedobra jest, bo jak ja chce spać to wtedy Hania sie budzi i sie bawi skacząc po brzuchu, a w dzień trzeba być cichutko bo znów Hania śpi.
-
Znalazłam fajną podusie w kształcie litery I i raczej w nią zainwestuję. No i promocja zachęca do kupna;]
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-s-spania-i4225130345.html
paradise wrote:Mam identyczny problem. Praktycznie zawsze budze sie na plecach. W ogole mam spory problem zeby ulozyc sie do snu tak zeby bylo mi wygodnie, dlatego tez zastanawiam sie nad kupnem poduchy do spania. Cos w tym stylu http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-d-spania-i4225113025.html -
paaolka wrote:A ja byłam dziś w swoim przedszkolu zanieść kolejne zwolnienie, widziałam się z moimi podopiecznymi, zrobiłam im drobne upominki filcowe (dla chłopców breloczki-samochody, a dla dziewczynek broszki-sówki) i tak się cieszyli że dwa dni które poświęciłam uważam za dobrze wykorzystane
teraz zastanawiam się co dla swojego syncia zrobić...
chyba jakąś karuzelkę filcową wykobinuję
no i może imię z kolorowych literek mu uszyję...
A to moje mini dzieła: (pierwszy raz robiłam, dlatego jestem z siebie dumna...)
O jakie sliczne!!!Bardzo jestes zdolna!
Na pewno sprawilas wszystkim wielka radoche
-
moni28 wrote:Znalazłam fajną podusie w kształcie litery I i raczej w nią zainwestuję. No i promocja zachęca do kupna;]
http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-s-spania-i4225130345.html
Mam taką!I dużo lepiej teraz mi się śpi na boku
choć i tak budze się na plecach, bo to dla mnie najwygodniejsza pozycja..ale zasypiac mi łatwiej niż zanim tą poduszkę miałam no i plecy nie bolą już
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:O jakie sliczne!!!
Bardzo jestes zdolna!
Na pewno sprawilas wszystkim wielka radoche
Dziękuję Kajaoliwciągnęłam się w to i chyba będę z filcu robić właśnie więcej rzeczy
A dzieciaki były mega zadowolone i o to mi chodziłopestka, Kajaoli, Monica, anka_a lubią tę wiadomość
-
paaolka wrote:Mam taką!
I dużo lepiej teraz mi się śpi na boku
choć i tak budze się na plecach, bo to dla mnie najwygodniejsza pozycja..ale zasypiac mi łatwiej niż zanim tą poduszkę miałam no i plecy nie bolą już
Ja mam dokladnie taka:
I jest rewelacyjna. Tez budze sie czesto na plecach ale jak poloze sie na boku i dopasuje sobie ta poduche tak jak ta panna na zdjeciu to plecy przestaja mnie bolec
A potem bede jej uzywac do karmienia .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 17:05
paaolka lubi tę wiadomość