Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Też muszę się zastanowić nad taką poduchą
Wróciłam już z usg i z serduszkiem malucha jest wszystko ok
Zła jestem tylko bo oprócz pani dr która mi przeprowadzała badanie był tam też drugi lekarz który zaczął jęczeć że echo serduszka to strasznie drogie badanie i że nfz może się do nich przyczepić że mój pesel się powtarza i że mam pogadać z moim lekarzem prowadzącym żeby mnie wysłał gdzieś indziej...Normalnie zgłupiałam...Za tydzień jeszcze raz do nich idę ale co będzie później to nie wiem. Paranoja jakaś
nie czaję, że się Pesel powtarza...? a to nie było tak, że musiałaś badania powtórzyć, bo oni nie mogli tego wcześniej zbadać? -
nick nieaktualny
-
Wow paaolkamasz talent no i podziwiam Cię za cierpliwosc ja do takich rzeczy sie nie nadaje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:02
paaolka lubi tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Dziewczyny czy wy tez wzruszacie sie jak ogladacie porod? Ja jak ogladam Babyboom, caly czas placze, nie moge sie powstrzymac. Chyba przestane ogladac
I to jak! A ta historia ostatnio totalnie powaliła mnie na kolana http://zaradna-mama.pl/2013/miles-ward-maly-wojownik-z-ohio/ filmik się skończył a ja dalej ryczałam.
-
nick nieaktualny
-
Jestem już po wizycie
Dzieciątko zdrowe i dużeWychodzi, że waży koło 570g i że jest o tydzień starszy. Co to będzie w październiku, strach pomyśleć.
Płeć ponownie potwierdzona - chłopak
Dostałam tylko małą zjebkę, że za dużo przybieram na wadze, a mąż dostał przykaz pilnowania mnie i wiem, że teraz będę miała przegwizdane w chacie, bo mój luby bardzo bierze sobie takie rzeczy do serca i jak tylko zobaczy, że coś jem, będzie mękolił
Echhh....Aniqa, caterinka, paradise, Kajaoli, Monica, paaolka, Anoolka, pestka, MartaR.., lubek, agatas, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKakabaka wrote:Jestem już po wizycie
Dzieciątko zdrowe i dużeWychodzi, że waży koło 570g i że jest o tydzień starszy. Co to będzie w październiku, strach pomyśleć.
Dostałam tylko małą zjebkę, że za dużo przybieram na wadze, a mąż dostał przykaz pilnowania mnie i wiem, że teraz będę miała przegwizdane w chacie, bo mój luby bardzo bierze sobie takie rzeczy do serca i jak tylko zobaczy, że coś jem, będzie mękolił
Echhh....Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kakabaka wrote:Jestem już po wizycie
Echhh....
To super, żę maluszek zdrowiutki i rośnieMój tydzien temu miał prawie 400g i wtedy doktor mi mówił że półtora tygodnia do przodu jest, ale powiedział że dzieci w różnych tygodniach różnie rosną i że to nie znaczy że końcowa waga będzie jakaś wielka..
A co do Twojej wagi to naprawde dużo przytyłaś? że doktor tak kazał męzowi Cię z jedzeniem pilnować??Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:12
Kakabaka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyloveyou88 wrote:ale macie duże dzieciaczki:) Mój jakiś malutki bo tylko 330 gram:(
-
Kakabaka wrote:Jestem już po wizycie
Echhh....
To swietnie! Moj wczoraj wazyl 584g
Kakabaka lubi tę wiadomość