X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie zastanawialam nad poduszka o nazwie banan ale nie wiem czy ona jest tak mega przydatna

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kołdry robie sobie taką poduszke, jeden róg daje pod głowe a z długości pod noge, heh

Kajaoli, Scęście lubią tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam taką poduszkę, kiedyś dawno z nią tez spałam, dla mnie bomba, jak ktoś lubi sobie kołdrę pchać między kolana ;)

Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

ania.g lubi tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Też muszę się zastanowić nad taką poduchą :)

Wróciłam już z usg i z serduszkiem malucha jest wszystko ok :)
    Zła jestem tylko bo oprócz pani dr która mi przeprowadzała badanie był tam też drugi lekarz który zaczął jęczeć że echo serduszka to strasznie drogie badanie i że nfz może się do nich przyczepić że mój pesel się powtarza i że mam pogadać z moim lekarzem prowadzącym żeby mnie wysłał gdzieś indziej...Normalnie zgłupiałam...Za tydzień jeszcze raz do nich idę ale co będzie później to nie wiem. Paranoja jakaś :(

nie czaję, że się Pesel powtarza...? a to nie było tak, że musiałaś badania powtórzyć, bo oni nie mogli tego wcześniej zbadać?

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, jesli nie mogli wczesniej zbadac to przeciez nie twoja wina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 18:45

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

• paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    A to moje mini dzieła: (pierwszy raz robiłam, dlatego jestem z siebie dumna... :P )

bngs8ybxid6p_t.jpg

Wow paaolka ;) masz talent no i podziwiam Cię za cierpliwosc ja do takich rzeczy sie nie nadaje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:02

paaolka lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Dziewczyny czy wy tez wzruszacie sie jak ogladacie porod? Ja jak ogladam Babyboom, caly czas placze, nie moge sie powstrzymac. Chyba przestane ogladac ;)

I to jak! A ta historia ostatnio totalnie powaliła mnie na kolana http://zaradna-mama.pl/2013/miles-ward-maly-wojownik-z-ohio/ filmik się skończył a ja dalej ryczałam.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Znalazłam fajną podusie w kształcie litery I i raczej w nią zainwestuję. No i promocja zachęca do kupna;]

http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-s-spania-i4225130345.html

Za taką cene też się zdecyduje ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile kosztuje ta poduszka? Bo nie otworzy mi linka,jak pisze z telefonu

• paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny ile kosztuje ta poduszka? Bo nie otworzy mi linka,jak pisze z telefonu

56 + 16 zł przesyłka kurierska

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie :)
    Dzieciątko zdrowe i duże :) Wychodzi, że waży koło 570g i że jest o tydzień starszy. Co to będzie w październiku, strach pomyśleć.
    Płeć ponownie potwierdzona - chłopak :)
    Dostałam tylko małą zjebkę, że za dużo przybieram na wadze, a mąż dostał przykaz pilnowania mnie i wiem, że teraz będę miała przegwizdane w chacie, bo mój luby bardzo bierze sobie takie rzeczy do serca i jak tylko zobaczy, że coś jem, będzie mękolił :/
    Echhh....

Aniqa, caterinka, paradise, Kajaoli, Monica, paaolka, Anoolka, pestka, MartaR.., lubek, agatas, anka_a lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja zostane przy mojej zwiniętej kołdrze bo teraz każdy grosz sie liczy, zakup mieszkania,remont jednak obciąża finansowo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Dzieciątko zdrowe i duże :) Wychodzi, że waży koło 570g i że jest o tydzień starszy. Co to będzie w październiku, strach pomyśleć.
    Dostałam tylko małą zjebkę, że za dużo przybieram na wadze, a mąż dostał przykaz pilnowania mnie i wiem, że teraz będę miała przegwizdane w chacie, bo mój luby bardzo bierze sobie takie rzeczy do serca i jak tylko zobaczy, że coś jem, będzie mękolił :/
    Echhh....
    Fajny duży chłopczyk, moja Hania w 22 tyg ważyła 480 g

Kakabaka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kabaka to ile Ci tych kilo przybyło ? ;)

• paaolka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Echhh....

To super, żę maluszek zdrowiutki i rośnie :) :) Mój tydzien temu miał prawie 400g i wtedy doktor mi mówił że półtora tygodnia do przodu jest, ale powiedział że dzieci w różnych tygodniach różnie rosną i że to nie znaczy że końcowa waga będzie jakaś wielka.. ;)

A co do Twojej wagi to naprawde dużo przytyłaś? że doktor tak kazał męzowi Cię z jedzeniem pilnować??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:12

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale macie duże dzieciaczki:) Mój jakiś malutki bo tylko 330 gram:(

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    ale macie duże dzieciaczki:) Mój jakiś malutki bo tylko 330 gram:(
    Niemartw sie przy następnej wizycie będziesz zaskoczona. Mi lekarz na którejś wizycie powiedział wage dziecka,i sprawdziłam w internecie i wychodziło że Hania to jakaś kruszynka,a potem wybiła z wagą i jest w normie.

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Echhh....

To swietnie! Moj wczoraj wazyl 584g :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ