X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie zastanawialam nad poduszka o nazwie banan ale nie wiem czy ona jest tak mega przydatna

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kołdry robie sobie taką poduszke, jeden róg daje pod głowe a z długości pod noge, heh

Kajaoli, Scęście lubią tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam taką poduszkę, kiedyś dawno z nią tez spałam, dla mnie bomba, jak ktoś lubi sobie kołdrę pchać między kolana ;)

Aniqa, Kajaoli lubią tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

ania.g lubi tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Też muszę się zastanowić nad taką poduchą :)

Wróciłam już z usg i z serduszkiem malucha jest wszystko ok :)
    Zła jestem tylko bo oprócz pani dr która mi przeprowadzała badanie był tam też drugi lekarz który zaczął jęczeć że echo serduszka to strasznie drogie badanie i że nfz może się do nich przyczepić że mój pesel się powtarza i że mam pogadać z moim lekarzem prowadzącym żeby mnie wysłał gdzieś indziej...Normalnie zgłupiałam...Za tydzień jeszcze raz do nich idę ale co będzie później to nie wiem. Paranoja jakaś :(

nie czaję, że się Pesel powtarza...? a to nie było tak, że musiałaś badania powtórzyć, bo oni nie mogli tego wcześniej zbadać?

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie, jesli nie mogli wczesniej zbadac to przeciez nie twoja wina.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 18:45

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10

• paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paaolka wrote:
    A to moje mini dzieła: (pierwszy raz robiłam, dlatego jestem z siebie dumna... :P )

bngs8ybxid6p_t.jpg

Wow paaolka ;) masz talent no i podziwiam Cię za cierpliwosc ja do takich rzeczy sie nie nadaje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:02

paaolka lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Dziewczyny czy wy tez wzruszacie sie jak ogladacie porod? Ja jak ogladam Babyboom, caly czas placze, nie moge sie powstrzymac. Chyba przestane ogladac ;)

I to jak! A ta historia ostatnio totalnie powaliła mnie na kolana http://zaradna-mama.pl/2013/miles-ward-maly-wojownik-z-ohio/ filmik się skończył a ja dalej ryczałam.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Znalazłam fajną podusie w kształcie litery I i raczej w nią zainwestuję. No i promocja zachęca do kupna;]

http://allegro.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-kojec-ciazowa-s-spania-i4225130345.html

Za taką cene też się zdecyduje ;)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile kosztuje ta poduszka? Bo nie otworzy mi linka,jak pisze z telefonu

• paradise Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Dziewczyny ile kosztuje ta poduszka? Bo nie otworzy mi linka,jak pisze z telefonu

56 + 16 zł przesyłka kurierska

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Kakabaka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem już po wizycie :)
    Dzieciątko zdrowe i duże :) Wychodzi, że waży koło 570g i że jest o tydzień starszy. Co to będzie w październiku, strach pomyśleć.
    Płeć ponownie potwierdzona - chłopak :)
    Dostałam tylko małą zjebkę, że za dużo przybieram na wadze, a mąż dostał przykaz pilnowania mnie i wiem, że teraz będę miała przegwizdane w chacie, bo mój luby bardzo bierze sobie takie rzeczy do serca i jak tylko zobaczy, że coś jem, będzie mękolił :/
    Echhh....

Aniqa, caterinka, paradise, Kajaoli, Monica, paaolka, Anoolka, pestka, MartaR.., lubek, agatas, anka_a lubią tę wiadomość

b0atxbc.pngimg5-110_sd_8_Pierwszy+z%B1bek_28+maja+2015.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja zostane przy mojej zwiniętej kołdrze bo teraz każdy grosz sie liczy, zakup mieszkania,remont jednak obciąża finansowo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Dzieciątko zdrowe i duże :) Wychodzi, że waży koło 570g i że jest o tydzień starszy. Co to będzie w październiku, strach pomyśleć.
    Dostałam tylko małą zjebkę, że za dużo przybieram na wadze, a mąż dostał przykaz pilnowania mnie i wiem, że teraz będę miała przegwizdane w chacie, bo mój luby bardzo bierze sobie takie rzeczy do serca i jak tylko zobaczy, że coś jem, będzie mękolił :/
    Echhh....
    Fajny duży chłopczyk, moja Hania w 22 tyg ważyła 480 g

Kakabaka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kabaka to ile Ci tych kilo przybyło ? ;)

• paaolka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Echhh....

To super, żę maluszek zdrowiutki i rośnie :) :) Mój tydzien temu miał prawie 400g i wtedy doktor mi mówił że półtora tygodnia do przodu jest, ale powiedział że dzieci w różnych tygodniach różnie rosną i że to nie znaczy że końcowa waga będzie jakaś wielka.. ;)

A co do Twojej wagi to naprawde dużo przytyłaś? że doktor tak kazał męzowi Cię z jedzeniem pilnować??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 20:12

ckaivkcbn75vhkn2.png

mhsv2n0ahn3sn9dy.png
  • loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale macie duże dzieciaczki:) Mój jakiś malutki bo tylko 330 gram:(

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loveyou88 wrote:
    ale macie duże dzieciaczki:) Mój jakiś malutki bo tylko 330 gram:(
    Niemartw sie przy następnej wizycie będziesz zaskoczona. Mi lekarz na którejś wizycie powiedział wage dziecka,i sprawdziłam w internecie i wychodziło że Hania to jakaś kruszynka,a potem wybiła z wagą i jest w normie.

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakabaka wrote:
    Echhh....

To swietnie! Moj wczoraj wazyl 584g :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
‹‹ 319 320 321 322 323 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ