Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Scęście wrote:Nie wierze!!!!
Pewna swojego synka pytam od tak lekarza czy widzi plec po czym on mnie informuje ze to corka! Wstalam z lezanki i pytam slucham?? Córka? ? On ze no tak tutaj widzimy wargi sromowe itd itd a co mial byc syn? Ja ze tak a on prosze Pani te wargi nigdy jadrami nie bylyto dziewczynka.
Wiec z tych emocji sie rozwylam, maz mnie caluje i uspokaja, lekarz polewka na maksa.. haha. Wyszlam i placze a maz pyta czemu a ja ze to mial btc Kubadopiero doszlam do siebie! Kajaolu wez mi tam pozmieniaj
poza tym jest zdrowa, ruchliwa i za duza by zmierzyc a wazy 432g
z usg to 23 tc z om 22
ja mam 4 torby ubranek z ciuchow dla chlopca z czego 1/4 nada sie dla corki!
bozeee cipka jak berety
NO rzeczywiście zaskoczenie gratuluje CÓRECZKI:)
-
Dzień dobry dziewczyny:)
Dziś rozpoczynam szósty miesiąc ciąży maluszek w nocy się tak kręcił że już zaczęłam się bać że coś nie tak teraz też kopie i łaskocze:)
Coraz bardziej go czuje co mnie cieszy oby się odwrócił na połówkowe.
Ps. Jeszcze go nie ma na świecie a ubranek ma więcej ode mnie:)
Pozdrawiam Was serdecznieMOI, caterinka, pestka, anka_a, paaolka, poczwarkah lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:a z innej beczki jutro może uda się zobaczyć co Dzidzik ma między nogami
Już nie umie się doczekać wiadomości co z nim
No jutro masz połówkowe to pewnie się dowiesz co i jak:) jakies przeczucia?
dziś we Wro skwar...normalnie okna pozasłanialiśmy -
Dziewczynki witajcie w ta słoneczną niedziele
Duchota straszna, dlatego tez siedzę w domku, właśnie zjadłam obiad i poleguję
Chciałam się z Wami podzielić linkiem do internetowej szkoły rodzenia, na którą trafiłam przypadkiem:
https://www.profuturaprogram.pl/szkola-rodzenia-wprowadzenie/
trzeba się tam na stronie najpierw zarejestrowac, ale jest dużo ciekawych i przydatnych informacji i filmikówpo kazdym z 6 rozdziałów jest test i można się sprawdzić co się zapamiętało
ja sie zastanawiałam nad szkołą rodzenia u mnie w mieście, zeby zabrać męża, ale kosztuje 350zł..no wiec zobaczymy...na razie ta on-line mi chyba wystarczy
paradise, Kajaoli, Monica lubią tę wiadomość
-
poczwarkah wrote:Witam się w 6 miesiącu!!!
Gdyby nie belly to bym nie załapała że to już!
Ja też dzisiaj na nic nie mam ochoty, ale muszę się zmotywować jakoś.
Wow gdyby nie Ty to nie zorientowalabym sie ze tez dzisiaj zaczynam 6 miesiacpoczwarkah lubi tę wiadomość