X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo teraz dopiero zauwazylam ze kajaoli wstawila tu tez ta ksiazke ;) sylwia swietnie ze tak to sie odbylo. Tez bym nie zalowala. Ja jeszcze sie nie wybralam na cos takiego bo w okolicy nie ma a jak bylo w wawie to mialam szkole :(

• Scęście Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie jednak ja nie mam tej.. mam tak jak napisalam "Pierwszy rok razem" napisana przez Barbara Kowalewska-Kantecka, Docent dr hab. n. med., lekarz dzieci. moge wyslac bo mam w pdf :)
    mam jeszcze w pdf "Każde dziecko może nauczyć się spać" (Jak uniknąć problemów z zasypianiem i przesypianiem nocy u dzieci) i "Język niemowląt" kolezanki z inej grupy wrzucaly wiec wam moge udostepnic :) chetne moga podac mejle :)a te ktore maja fb to wrzucilam na grupe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 08:15

Nelly lubi tę wiadomość

• MOI Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wysłałabyś mi te książki na maila? Zaakceptuj moje zaproszenie, to podam Ci namiary na prv :)

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • Strokrotka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas - z Polą miałam laktator elektryczny Tommee i ogolnie byłam zadowolona, ale popsuł sie u mojej siostry jak dostała w spadku :)

Co do glukozy to robiłam ją w piątek i niestety przy ostatnim łyku tak wymiotowałam, ze szok - drugiego pobrania krwi nie było, bo nie miało to sensu. Na szczescie lekarz nie kazał powtarzać bo w poprzedniej ciąży było OK i w rodzinie tez nie ma cukrzycy.

Co do ksiązek to pierwsza mam na pewna a drugiej chyba nie... Ale mam pelno innych po ciąży z Polą :)

Miłego dnia Kochane

qdkki09kap9gx968.png
    3i49io4pl4x7mtp0.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz :) dawaj mejla :P
    MOI wrote:
    Scęście wysłałabyś mi te książki na maila? Zaakceptuj moje zaproszenie, to podam Ci namiary na prv :)

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej juz miałam pierwsze pobranie wypiłam glukozę i czekam trochę mnie zdziwiło ze pierwsze pobranie mam naczczo i drugie po dwóch godzinach a Wy piszecie po godzinie i po dwóch ale się nie wtrącam może tak ma być więc jeszcze godzina i 15minut EH...

Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dziś zacznam 26 tydzień jeszcze 14 tygodni i Polcia będzie z Nami

Aniqa, Strokrotka, Kajaoli, pestka, ao12. lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia to fajne te zajęcia,i jeszcze gratisiki, ja dostałam ostatnio pare próbek żelu do higieny intymnej.ale robiłam większe zakupy w zielarskim.

• Scęście Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nie ejst ci zle po tym? :P
    ja dzis koncze 23! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Hej juz miałam pierwsze pobranie wypiłam glukozę i czekam trochę mnie zdziwiło ze pierwsze pobranie mam naczczo i drugie po dwóch godzinach a Wy piszecie po godzinie i po dwóch ale się nie wtrącam może tak ma być więc jeszcze godzina i 15minut EH...
    Ja miałam po dwóch, po godzinie jest jak robisz glukozą 50 g.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    I dziś zacznam 26 tydzień jeszcze 14 tygodni i Polcia będzie z Nami
    To prawie równo idziemy. Ja pare dni więcej ale tyle to niema znaczenia.

• loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 18 czerwca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też jest na czczo i po 2 godzinach:)

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Scęście właśnie sobie ściągnęłam z fb :)

Ja dziś przechodzę istne tortury, strasznie boli mnie mnie ząb który właśnie leczę kanałowo :( Byłam dziś już u mojej pani dr i włożyła mi do tego zęba jakiś środek przeciwbólowy. Jeśli do wieczora nie przejdzie to antybiotyk :(
    O kurcze to niefajnie, może zadziała ten środek, a zaleciła ci płukanie jakimś płynem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zbieram sie i idę na spotkanie z położną. Ehh

• Scęście Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bol i leczenie zeba sa straszne :(

mi moja wczorajsza alergia odpukac odeszla! chyba to wapno alergo mi pomoglo, przed praca wypilam tez i dzis siedze i wszystko jest w porzadku! moze czuje delikatnie przytkany nosek ale zero kichania, smarkania i lzawienia !

Aniqa, lubek, ao12. lubią tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    ale nie ejst ci zle po tym? :P
    ja dzis koncze 23! :)

Nie jest źle ja uwielbiam takie słodkości :-)

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa nie kazała niczym płukać.

Kurcze przed ciążą zaczęłam leczyć zęby właśnie po to żeby uniknąć takiej sytuacji z bólem...a tu taki klops :(

Aniqa lubi tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I położna popsuła mi plany wysłała mi sms ze dziś będzie później i zaprasza na 12 a ja miałam cały plan ranka ułożony 8-10 -krew; 10-11położna 11.30 Igorek ze szkoły...a tu zonk... Pewnie pójdę na zakupy ZNÓW :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:22

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Aniqa nie kazała niczym płukać.

Kurcze przed ciążą zaczęłam leczyć zęby właśnie po to żeby uniknąć takiej sytuacji z bólem...a tu taki klops :(
    Mi zawsze dentystka mówiła ze jak coś sie dzieje to płukać corsodylem, taki płyn z aptaki, działa jak antybiotyk.

‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ