Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a nie jednak ja nie mam tej.. mam tak jak napisalam "Pierwszy rok razem" napisana przez Barbara Kowalewska-Kantecka, Docent dr hab. n. med., lekarz dzieci. moge wyslac bo mam w pdf
mam jeszcze w pdf "Każde dziecko może nauczyć się spać" (Jak uniknąć problemów z zasypianiem i przesypianiem nocy u dzieci) i "Język niemowląt" kolezanki z inej grupy wrzucaly wiec wam moge udostepnicchetne moga podac mejle :)a te ktore maja fb to wrzucilam na grupe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 08:15
Nelly lubi tę wiadomość
-
Smutas - z Polą miałam laktator elektryczny Tommee i ogolnie byłam zadowolona, ale popsuł sie u mojej siostry jak dostała w spadku
Co do glukozy to robiłam ją w piątek i niestety przy ostatnim łyku tak wymiotowałam, ze szok - drugiego pobrania krwi nie było, bo nie miało to sensu. Na szczescie lekarz nie kazał powtarzać bo w poprzedniej ciąży było OK i w rodzinie tez nie ma cukrzycy.
Co do ksiązek to pierwsza mam na pewna a drugiej chyba nie... Ale mam pelno innych po ciąży z Polą
Miłego dnia Kochane -
Hej juz miałam pierwsze pobranie wypiłam glukozę i czekam trochę mnie zdziwiło ze pierwsze pobranie mam naczczo i drugie po dwóch godzinach a Wy piszecie po godzinie i po dwóch ale się nie wtrącam może tak ma być więc jeszcze godzina i 15minut EH...
Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Hej juz miałam pierwsze pobranie wypiłam glukozę i czekam trochę mnie zdziwiło ze pierwsze pobranie mam naczczo i drugie po dwóch godzinach a Wy piszecie po godzinie i po dwóch ale się nie wtrącam może tak ma być więc jeszcze godzina i 15minut EH...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Scęście właśnie sobie ściągnęłam z fb
Ja dziś przechodzę istne tortury, strasznie boli mnie mnie ząb który właśnie leczę kanałowoByłam dziś już u mojej pani dr i włożyła mi do tego zęba jakiś środek przeciwbólowy. Jeśli do wieczora nie przejdzie to antybiotyk
-
nick nieaktualny
-
bol i leczenie zeba sa straszne
mi moja wczorajsza alergia odpukac odeszla! chyba to wapno alergo mi pomoglo, przed praca wypilam tez i dzis siedze i wszystko jest w porzadku! moze czuje delikatnie przytkany nosek ale zero kichania, smarkania i lzawienia !Aniqa, lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I położna popsuła mi plany wysłała mi sms ze dziś będzie później i zaprasza na 12 a ja miałam cały plan ranka ułożony 8-10 -krew; 10-11położna 11.30 Igorek ze szkoły...a tu zonk... Pewnie pójdę na zakupy ZNÓW
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 09:22
Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Aniqa nie kazała niczym płukać.
Kurcze przed ciążą zaczęłam leczyć zęby właśnie po to żeby uniknąć takiej sytuacji z bólem...a tu taki klops