Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
paulina.b.1991 wrote:Dziewczyny macie tak ze brzuszek sie powieksza z jednej strony bardziej?
Jaki jest link do grupy na fb?
Ja mam termin na 12. Lat (prawie) 23 :p
u mnie czasami mala ulozy sie tak, ze moj brzuch tez dosyc dziwnie wyglada
PS. Jestesmy z tego samego rocznikaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 15:15
-
Scęście wrote:mi zlecil 50 zrobic.. ciekawe od czego to zalezy ze kaza 50 innych 75..
Tez wlasnie zastanawiam sie od czego to zalezy. Spytam sie lekarza jak bede miala wizyte i zapewne dostane skierowanie - najchetniej wgl nie robilabym tego badania ;c
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MOI wrote:
MOI gratulacje!!!
Jak ten czas szybko leci...niedługo wszystkie bedziemy już ze swoimi maluszkami na rękachmi zostało jeszcze 121 dni..
MOI lubi tę wiadomość
-
Smutas wrote:A ja dzisiaj kupiłam super album dla mojego Antosia w którym wpisuje się najważniejsze wydażenia z pierwszego roku maluszka, wkleja sie zdjecia. Super.
Super!to świetna pamiątka dla malucha
ja też mam taki album, na kiermaszu taniej książki kupiłam
były różowe i niebieskie, nie znałam wtedy jeszcze płci, więc wzięłam niebieski...no i miałam nosahehe
MOI, Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
MOI wrote:
Gratulacje Moi!!!
U nas 106 dni jeszcze
ao12. lubi tę wiadomość
-
Scęście wrote:mi zlecil 50 zrobic.. ciekawe od czego to zalezy ze kaza 50 innych 75..
To jest tak, że zależy od praktyki, bo można wypić 50 g glukozy i badać krew po godzinie, ale jak wyjdzie za wysoka to kolejnego dnia trzeba powtórzyć badanie i wypić 75 g glukozy zbadać krew po dwóch godzinach. -
nick nieaktualnyAniqa wrote:Mi zawsze dentystka mówiła ze jak coś sie dzieje to płukać corsodylem, taki płyn z aptaki, działa jak antybiotyk.
Od jakiejś godziny czuję ulgę i jeśli nie zacznie znowu boleć to będę szczęśliwaAniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paulina.b.1991 wrote:Dziewczyny macie tak ze brzuszek sie powieksza z jednej strony bardziej?
Kajaoli, Monica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyparadise wrote:To daj znac po wizycie, na pewno Hania ma sie dobrze
Ja wrocilam wlasnie z zakupow, tez ide cos zjesc i troche sie polenic.paradise, Kajaoli, ao12., lubek, Anoolka, Monica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnoolka wrote:Ale w ciąży można go stosować?
Od jakiejś godziny czuję ulgę i jeśli nie zacznie znowu boleć to będę szczęśliwa -
nick nieaktualny