Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:A wlasnie, moj smyk mial moze ze dwa razy czkawke, nie wiecej. A moze ma ja w nocy, jak spie
serek_84, lubek lubią tę wiadomość
-
Jutro na 8.40 wizyta to sie dowiem co jak i czemu
Co do lezenia na plecach to moge lezec i jest mi bardzo wygodnie, gorzej gdy vhce juz sie przekrecic lub podniesc. Bol w odcinku ledzwiowi krzyzowym jest wtedy okropny! Podobni lezenie na plecach po 20tc juz strasznie obciaza kregoslup i dodaje bolu. -
Aniqa wrote:Ja to w nocy nieswiadoma jestem, ale w dzien to od razu wyczuje, podskakuje i tak regularnie ze az smiesznie, a dzis rano wypychala nozke kolo pepka i bylo czuc jak rusza paluszkami, a nozka sie uwypuklika na skorze. Ale zaraz porwala jak poglaskalam.
O jak fajnieja wczesniej zastanawialam sie czym on akurat kopie.
Teraz jest inaczej bo wiem juz gdzie ma polozona glowke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja nie umiem poznac gdzie moja co ma i czym szturcha
bo kopaniem to tego nazwac nie mozna. Delikatna jest i rzadko sie uaktywnia tak zebym to czula
i zadnego wypychania sie i znieksztalcania brzuszka nie zauwazylam
renatkach, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mój Michaś nie wiem jak ułożony, ostatnio dupką w dół
Jestem bardzo szczęśliwa bo dzwoniłam do laboratorium i Pani kilka razy się mnie pytała czy jestem w ciąży bo takich świetnych wyników nie wiedziała jeszcze u ciężarnej:) Glukoza też ok:) Zastanawiam się od czego bo jem normalnie...nic specjalnego, ale może 1,5 kg czereśni dziennie robi swoje:)
Mój mały miał czkawke wczoraj pierszy raz i mąż bardzo się nad nim rozczuliłAniqa, ao12., MartaR.., Kajaoli, lubek, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scęście wrote:A ja nie umiem poznac gdzie moja co ma i czym szturcha
bo kopaniem to tego nazwac nie mozna. Delikatna jest i rzadko sie uaktywnia tak zebym to czula
i zadnego wypychania sie i znieksztalcania brzuszka nie zauwazylam
Nie przejmuj sięmoja mała też się prawie nie rusza i w piątek dowiedziałam się dlaczego
otóż leży sobie w poprzek główkę ma po lewej stronie, pupcię po prawej i uwaga Nóżki na twarzy
wiec nie ma zbyt wiele przestrzeni żeby się ruszać, ale pomimo tego, że wiem i tak codziennie ją kontroluje czy serduszko ładnie bije
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 18:45
ao12., Aniqa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Nie przejmuj się
moja mała też się prawie nie rusza i w piątek dowiedziałam się dlaczego
otóż leży sobie w poprzek główkę ma po lewej stronie, pupcię po prawej i uwaga Nóżki na twarzy
wiec nie ma zbyt wiele przestrzeni żeby się ruszać, ale pomimo tego, że wiem i tak codziennie ją kontroluje czy serduszko ładnie bije
renatkach lubi tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Zastanawiam się czy jechać w weekend na działkę ze znajomymi (2 dorosłych + 2 ich dzieci (2 latek i roczniak) + ja i mój M.).
Ma być w moich okolicach 30 stopni więc się zastanawiam. Decyzję też będę opierać na tym co wyjdzie na USG (tego się najbardziej boję) i co powie moja lekarka.
A czego sie boisz Paulina?
Na dzialke chyba mozesz jechac tylko wez ze soba duzo wody do picia, kapelusz i krem z filtrami.
A masz tam moze jakas laweczke albo cien na dzialce?