Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie, moj smyk mial moze ze dwa razy czkawke, nie wiecej. A moze ma ja w nocy, jak spie ;)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wysokie u mnie te leukocyty ale juz raz taki sam wynok mialam i antybiotyk monural zjechal je do zera. Nie czuje pieczenia szczypania czy innych niedogodnosci wskazujacych na stan zapalny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    A wlasnie, moj smyk mial moze ze dwa razy czkawke, nie wiecej. A moze ma ja w nocy, jak spie ;)
    Ja to w nocy nieswiadoma jestem, ale w dzien to od razu wyczuje, podskakuje i tak regularnie ze az smiesznie, a dzis rano wypychala nozke kolo pepka i bylo czuc jak rusza paluszkami, a nozka sie uwypuklika na skorze. Ale zaraz porwala jak poglaskalam.

serek_84, lubek lubią tę wiadomość

• Scęście Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro na 8.40 wizyta to sie dowiem co jak i czemu :)
    Co do lezenia na plecach to moge lezec i jest mi bardzo wygodnie, gorzej gdy vhce juz sie przekrecic lub podniesc. Bol w odcinku ledzwiowi krzyzowym jest wtedy okropny! Podobni lezenie na plecach po 20tc juz strasznie obciaza kregoslup i dodaje bolu.

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    Ja to w nocy nieswiadoma jestem, ale w dzien to od razu wyczuje, podskakuje i tak regularnie ze az smiesznie, a dzis rano wypychala nozke kolo pepka i bylo czuc jak rusza paluszkami, a nozka sie uwypuklika na skorze. Ale zaraz porwala jak poglaskalam.

O jak fajnie :) ja wczesniej zastanawialam sie czym on akurat kopie.
    Teraz jest inaczej bo wiem juz gdzie ma polozona glowke :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez zawsze zastanawialo to, ale pytalam na usc lekarza zeby mi powiedzial gdzie co ma, bo jakbym chciala poglaskac to zebym wiedziala co to jest,

• pestka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wczoraj kopnął tuż pod żebrami..aż się zlękłam;) A czasami nawet nie kopie tylko tak mnie muska...i to dziwnie łaskocze :P Już wole kopanie:)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli wrote:
    Acha, zapomnialam napisac, ze nasz Charlie oficjalnie ulozyl sie glowka w dol :)
    No to fajnie moja mała główkę ma przy pępku a nóżki w dole mojego brzucha, właśnie się rozpycha :)

Kajaoli lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mała leży miednicowo dupka na dole bardziej z prawej strony a główka z lewej strony pępka ale mają maluszki czas jeszcze

Kajaoli lubi tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja, maja, tylko coraz mniej miejsca, niech rosna zdrowo, i nie kopia po zoladku,

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I po pęcherzu :-) tak jak dość rzadko robiłam siku tak teraz co chwila chyba zrobiła sobie tam miękkie spanko :-)

7a4aio4pfp2702id.png
  • ao12. Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    I po pęcherzu :-) tak jak dość rzadko robiłam siku tak teraz co chwila chyba zrobiła sobie tam miękkie spanko :-)
    Marta ja teraz też często biegam do wc ;)

MartaR.. lubi tę wiadomość

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Scęście Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie umiem poznac gdzie moja co ma i czym szturcha :P bo kopaniem to tego nazwac nie mozna. Delikatna jest i rzadko sie uaktywnia tak zebym to czula :) i zadnego wypychania sie i znieksztalcania brzuszka nie zauwazylam :(

renatkach, Kajaoli lubią tę wiadomość

• loveyou88 Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Michaś nie wiem jak ułożony, ostatnio dupką w dół:) Jestem bardzo szczęśliwa bo dzwoniłam do laboratorium i Pani kilka razy się mnie pytała czy jestem w ciąży bo takich świetnych wyników nie wiedziała jeszcze u ciężarnej:) Glukoza też ok:) Zastanawiam się od czego bo jem normalnie...nic specjalnego, ale może 1,5 kg czereśni dziennie robi swoje:)
    Mój mały miał czkawke wczoraj pierszy raz i mąż bardzo się nad nim rozczulił;)

nick nieaktualny, ao12., MartaR.., Kajaoli, lubek, Kasiula09 lubią tę wiadomość

uwo9lhb8zmyz8z02.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja za to ma wprawe w rozpychaniu sie, zwlaszcza jak leze na plecach, nie raz zwinie sie w kulke i az mnie skora boli jak sie tak naciaga.

• paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:09

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scęście wrote:
    A ja nie umiem poznac gdzie moja co ma i czym szturcha :P bo kopaniem to tego nazwac nie mozna. Delikatna jest i rzadko sie uaktywnia tak zebym to czula :) i zadnego wypychania sie i znieksztalcania brzuszka nie zauwazylam :(

Nie przejmuj się ;) moja mała też się prawie nie rusza i w piątek dowiedziałam się dlaczego :) otóż leży sobie w poprzek główkę ma po lewej stronie, pupcię po prawej i uwaga Nóżki na twarzy :D wiec nie ma zbyt wiele przestrzeni żeby się ruszać, ale pomimo tego, że wiem i tak codziennie ją kontroluje czy serduszko ładnie bije :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 18:45

ao12., nick nieaktualny lubią tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    Nie przejmuj się ;) moja mała też się prawie nie rusza i w piątek dowiedziałam się dlaczego :) otóż leży sobie w poprzek główkę ma po lewej stronie, pupcię po prawej i uwaga Nóżki na twarzy :D wiec nie ma zbyt wiele przestrzeni żeby się ruszać, ale pomimo tego, że wiem i tak codziennie ją kontroluje czy serduszko ładnie bije :)
    Mała gimnastyczka :)

renatkach lubi tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paulina.b.1991 wrote:
    Zastanawiam się czy jechać w weekend na działkę ze znajomymi (2 dorosłych + 2 ich dzieci (2 latek i roczniak) + ja i mój M.).
    Ma być w moich okolicach 30 stopni więc się zastanawiam. Decyzję też będę opierać na tym co wyjdzie na USG (tego się najbardziej boję) i co powie moja lekarka.

A czego sie boisz Paulina?
    Na dzialke chyba mozesz jechac tylko wez ze soba duzo wody do picia, kapelusz i krem z filtrami.
    A masz tam moze jakas laweczke albo cien na dzialce?

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:09

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
‹‹ 394 395 396 397 398 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ