Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrokrotka wrote:
-
nick nieaktualny
-
ao12. wrote:znalazłam fajny ręczny, czytałam opinie na forum nl i ma bardzo dobre w Polsce można kupić na allegro za 83,50 a u mnie za 55e w PROMOCJI
może się zastanowię nad zakupem na allegro...
http://allegro.pl/avent-laktator-natural-scf-330-20-butelka-krem-i4419886950.html
Ja taki kupiłam (chyba nawet u tego sprzedawcy), tylko że bez kremu. Do tego dokupiłam 3 pojemniki z przykrywkami do przechowywania pokarmu i przejściówkę. Wyszedł fajny zestaw: mogę do laktatora wkręcić albo butelkę i od razu podać pokarm dziecku, albo pojemnik z przejściówką, który mogę potem wstawić do lodówki (bez żadnego przelewania). Można też za pomocą przejściówki zainstalować smoczek na pojemniku i karmić z pojemnika zamiast z butelki.
Jeżeli zamierzacie kupić laktator, to proponuję rozejrzeć się za nim przed kupieniem butelki, bo laktator pewnie będzie miał ją w zestawie (a jak nie to można sobie dobrać taką, która będzie do niego pasowała).Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2014, 19:45
ao12., paradise lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ale ostatnio lekarz powiedzial ze mam lozysko 1 cm od ujscia wewnetrznego, i ze sie podnioslo i jest bezpiecznie ale powinno dalej isc w gore, boze!!!!! Co to jest 1 cm , to ile musialo byc wczesniej,
Ile cm od tego ujscia powinno byc te lozysko?
Ja też mam 9 mm od ujścia wewnętrznego łożysko i teraz w środę się dowiem czy się podniosło czy nie. Mój gin mówi ze mną być co najmniej 3 cm od wewnętrznego ujścia
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Ja też mam 9 mm od ujścia wewnętrznego łożysko i teraz w środę się dowiem czy się podniosło czy nie. Mój gin mówi ze mną być co najmniej 3 cm od wewnętrznego ujścia
-
Jestem już po wizycie
Malutka cała i zdrowa, waży już ok. 880g i według lekarza będzie miała długie nogi (na pewno nie po mnie, bo ja z tych krótkich jestem). Kawał baby
Mówił, że według nowych wytycznych nie mam cukrzycy ciążowej (ja mimo wszystko będę się pilnowała i stosowała dietę).
Co do kleszcza, to mam jutro jechać na oddział zakaźny, żeby dali mi tam odpowiedni antybiotyk, żeby później nie było problemu typu borelioza itp.
A no i mogę jechać na urlop...jupiiii
renatkach, ao12., Aniqa, Anoolka, paaolka, pestka, lubek, paradise, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:Mi mówił, żeby nic nie podnosić, nie współżyć i prowadzić oszczędny tryb życia
Mi powiedział ze daje temu czas do 31 tygodnia, a jak się nie podniesie, to trzeba będzie się umówić na cesarkę. -
nick nieaktualnyagatas wrote:Jestem już po wizycie
Malutka cała i zdrowa, waży już ok. 880g i według lekarza będzie miała długie nogi (na pewno nie po mnie, bo ja z tych krótkich jestem). Kawał baby
Mówił, że według nowych wytycznych nie mam cukrzycy ciążowej (ja mimo wszystko będę się pilnowała i stosowała dietę).
Co do kleszcza, to mam jutro jechać na oddział zakaźny, żeby dali mi tam odpowiedni antybiotyk, żeby później nie było problemu typu borelioza itp.
A no i mogę jechać na urlop...jupiiii.
Moj lekarz tez mowil ze Hania bedzie miala dlugie kopytkaagatas, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Dieta dobrze nam zrobi, choc mam na sumieniu juz male ciasteczkowe grzeszki
.
Moj lekarz tez mowil ze Hania bedzie miala dlugie kopytka
Też na pewno pozwolę sobie od czasu do czasu na małe co nie co
A odpowiednie odżywianie wyjdzie na zdrowie nam i maluszkomAniqa lubi tę wiadomość
-
Jestem po badaniu. JULIA nadal pozostaje Julia waży 1128. Wszystko jest w porządku, wody w normie łożysko wysoko i szczelne corunia rośnie i ma się dobrze. Mam sliczne fotki które wystawie na fb.
renatkach, pestka, ao12., paaolka, MartaR.., Aniqa, lubek, agatas, paradise, Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamusie... Dziś wysyłam synka z babcia i dziadkiem nad jezioro na 3dni troszkę się polenie mam w planie nie robić nic pewnie po pierwszym dniu mi się znudzi
Wczoraj się pokłóciłam z mężem nie odzywamy się dziś pewnie jak wróci z pracy będzie się podlizywal jak zawsze ale nie przeprosi taki to już Typ... A kłótnia była o to ze baba z sklepie ukroiła mi plasterki wędliny ze skórka On stwierdził że to moja wina... Co za %&§@# nie odezwę się do wieśniaka...renatkach, Aniqa, paradise, Bergo, Anoolka, ao12., Strokrotka, Monica, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny