Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTymek ładne i Nikodem zresztą też, ale masz rację że ten Ernest to nie bardzosylwia1985 wrote:ja bym chciala Tobiasz albo Tymek a moj chce Ernest- jemu sie moje nie podobaja a mi jego - a tak wspolnie to Nikodem ale nie jakos bardzo ale wole to od Ernesta
-
nick nieaktualnyMy jeszcze dawniej z kalendarza wybieralismy fajne imiona, ale co do dziewczynki zgodzilismy sie od razu, tak ze nie bylo zgrzytow w tym temacie.
A nie opowiadalam wam o szkole rodzenia. Bo mialam numer od gina i szkola miala byc darmowa, i dzwonilam pod ten numer zeby dowiedziec sie co i jak i potraktowano mnie jak intruza, pytam grzecznie pania jak wygladaja zajecia, o czym sie mowi itp a ona mi tak niechetnie zaczela mowic ze to roznie, moze to, moze tamto, ze godzinowo tez niewie, ze niewie kiedy by to bylo, jak sie zbierze grupa, nic tylko niewie i niewie. Spieszyla sie i widac bylo ze chce mnie zbyc. I placi sie 50 zl od osoby, ale nie zrobilo to na mnie dobrego wrazenia i raczej chodzic nie bede. -
Anoolka wrote:My też mieliśmy problem z imieniem aż w końcu postawiłam męża przed faktem dokonanym że będzie Filip

Ja chciałam Filipa albo Franka....Ale M trochę bardziej skłania się ku Frankowi, a że mi oba się podobają, to jest Franek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:24
Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:My jeszcze dawniej z kalendarza wybieralismy fajne imiona, ale co do dziewczynki zgodzilismy sie od razu, tak ze nie bylo zgrzytow w tym temacie.
A nie opowiadalam wam o szkole rodzenia. Bo mialam numer od gina i szkola miala byc darmowa, i dzwonilam pod ten numer zeby dowiedziec sie co i jak i potraktowano mnie jak intruza, pytam grzecznie pania jak wygladaja zajecia, o czym sie mowi itp a ona mi tak niechetnie zaczela mowic ze to roznie, moze to, moze tamto, ze godzinowo tez niewie, ze niewie kiedy by to bylo, jak sie zbierze grupa, nic tylko niewie i niewie. Spieszyla sie i widac bylo ze chce mnie zbyc. I placi sie 50 zl od osoby, ale nie zrobilo to na mnie dobrego wrazenia i raczej chodzic nie bede.
Aniqa, tez bym nie poszla. Ta pani nie wzbudzala zaufania, mam mieszane uczucia co do wizji, jak wygladalyby spotkania w tej szkole. Ja tez nie place za spotkania przygotowawcze do porodu tylko moja kasa chorych.
Szkoda, ze nie ma w twoich okolicach jakiejs konkretnej szkoly bo bys na pewno niejedna nowa rzecz sie dowiedziala. Poza tym moglabys na zywo zadawac pytania - to jest jednak wazne, zeby podyskutowac z kims kompetentnym.
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRaczej nie pojde, zanim sie grupa uzbiera to juz pewnie urodze. Teraz skupie sie na tym remoncie a tak mam niby ta polozna ale ona sama nie wychodzi z iniciatywa przekazania mi jakis informacji, a ja tak niewiem o co mam pytac, mam pare pytan ale wolalabym zeby omowila jakis temat, bo tak zawsze sie czegos wiecej dowiem niz tak na wyrywki.Kajaoli wrote:Aniqa, tez bym nie poszla. Ta pani nie wzbudzala zaufania, mam mieszane uczucia co do wizji, jak wygladalyby spotkania w tej szkole. Ja tez nie place za spotkania przygotowawcze do porodu tylko moja kasa chorych.
Szkoda, ze nie ma w twoich okolicach jakiejs konkretnej szkoly bo bys na pewno niejedna nowa rzecz sie dowiedziala. Poza tym moglabys na zywo zadawac pytania - to jest jednak wazne, zeby podyskutowac z kims kompetentnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 17:03
-
Moja w 28 tc + 4 dni ważyła 1100gtheagnes87 wrote:Hej dziewczyny, macie juz za soba to usg między 28-32 tyg.?
Bo ja dziś byłam na tym usg, jestem w 30 tyg. (29tydz i 3 dzień) i moje maleństwo waży 1390g...możecie podać ile wasze dzieci ważyły w tym okresie, bo coś mało mi isę zdaje.... -
Mam dokładnie to samo - wszyscy naokoło mi mówią, jak świetnie wyglądam i jak mi ciąża dobrze służy. I tez myślę, że gdybym siedziała w domu, toby mi się nie chciało zadbać o swój wygląd i się choćby przyzwoicie ubraćsylwia1985 wrote:Ja chodze jeszcze do pracy wiec slysze komplementy codziennie ale jak juz we wrzesniu bede na zwolnieniu to pewnie tez bede sie czula nieatrakcyjnie
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula to odpoczywaj wiecej, glowke mojej malej tez jest nisko przez to skraca sie szyjka, choc juz podobno wrocila do normy.Kasiula09 wrote:jestem po wizycie mala wazy 1287 g wszystko jest dobrze za wyjatkiem tego ze mala jest bardzo nisko glowka i musze wiecej lezec
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Ja też czekam z niecierpliwością na szkołę rodzenia, jest przy szpitalu w którym będę rodzić więc liczę że sporo zobaczę
Szkoła cieszy się dużym zainteresowaniem i dlatego zostałam wpisana dopiero do grupy wrześniowej... jak ja się tam doturlam?.. 
Kajaoli, blog cudny! Zdjęcia są tak smaczne, że od razu ma się ochotę coś upiec
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Hmm...
Alan, Jakub, Wiktor, Igor...
Nie mogę się zdecydować a mój M stwierdził że liczy na moją wyobrażnię i że to ja mam wybrać imię.
jak mogę doradzić, to nie Alan, siostra ma w wychowawstwo w gimnazjum i ma Alana Kalete w klasie, to dzieci wołają na niego Anal Kaleka, a po co ośmieszać dziecko
-
nick nieaktualnyJa wiem że to straszne ale śmieję się już od 5 minut z tego przezwiskarenatkach wrote:jak mogę doradzić, to nie Alan, siostra ma w wychowawstwo w gimnazjum i ma Alana Kalete w klasie, to dzieci wołają na niego Anal Kaleka, a po co ośmieszać dziecko

Kajaoli, renatkach, ao12., lubek, Strokrotka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny