Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja bym chciala Tobiasz albo Tymek a moj chce Ernest- jemu sie moje nie podobaja a mi jego - a tak wspolnie to Nikodem ale nie jakos bardzo ale wole to od Ernesta
-
nick nieaktualnyMy jeszcze dawniej z kalendarza wybieralismy fajne imiona, ale co do dziewczynki zgodzilismy sie od razu, tak ze nie bylo zgrzytow w tym temacie.
A nie opowiadalam wam o szkole rodzenia. Bo mialam numer od gina i szkola miala byc darmowa, i dzwonilam pod ten numer zeby dowiedziec sie co i jak i potraktowano mnie jak intruza, pytam grzecznie pania jak wygladaja zajecia, o czym sie mowi itp a ona mi tak niechetnie zaczela mowic ze to roznie, moze to, moze tamto, ze godzinowo tez niewie, ze niewie kiedy by to bylo, jak sie zbierze grupa, nic tylko niewie i niewie. Spieszyla sie i widac bylo ze chce mnie zbyc. I placi sie 50 zl od osoby, ale nie zrobilo to na mnie dobrego wrazenia i raczej chodzic nie bede. -
Anoolka wrote:My też mieliśmy problem z imieniem aż w końcu postawiłam męża przed faktem dokonanym że będzie Filip
Ja chciałam Filipa albo Franka....Ale M trochę bardziej skłania się ku Frankowi, a że mi oba się podobają, to jest FranekWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 16:24
Kajaoli, ao12. lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:My jeszcze dawniej z kalendarza wybieralismy fajne imiona, ale co do dziewczynki zgodzilismy sie od razu, tak ze nie bylo zgrzytow w tym temacie.
A nie opowiadalam wam o szkole rodzenia. Bo mialam numer od gina i szkola miala byc darmowa, i dzwonilam pod ten numer zeby dowiedziec sie co i jak i potraktowano mnie jak intruza, pytam grzecznie pania jak wygladaja zajecia, o czym sie mowi itp a ona mi tak niechetnie zaczela mowic ze to roznie, moze to, moze tamto, ze godzinowo tez niewie, ze niewie kiedy by to bylo, jak sie zbierze grupa, nic tylko niewie i niewie. Spieszyla sie i widac bylo ze chce mnie zbyc. I placi sie 50 zl od osoby, ale nie zrobilo to na mnie dobrego wrazenia i raczej chodzic nie bede.
Aniqa, tez bym nie poszla. Ta pani nie wzbudzala zaufania, mam mieszane uczucia co do wizji, jak wygladalyby spotkania w tej szkole. Ja tez nie place za spotkania przygotowawcze do porodu tylko moja kasa chorych.
Szkoda, ze nie ma w twoich okolicach jakiejs konkretnej szkoly bo bys na pewno niejedna nowa rzecz sie dowiedziala. Poza tym moglabys na zywo zadawac pytania - to jest jednak wazne, zeby podyskutowac z kims kompetentnym.
Aniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajaoli wrote:Aniqa, tez bym nie poszla. Ta pani nie wzbudzala zaufania, mam mieszane uczucia co do wizji, jak wygladalyby spotkania w tej szkole. Ja tez nie place za spotkania przygotowawcze do porodu tylko moja kasa chorych.
Szkoda, ze nie ma w twoich okolicach jakiejs konkretnej szkoly bo bys na pewno niejedna nowa rzecz sie dowiedziala. Poza tym moglabys na zywo zadawac pytania - to jest jednak wazne, zeby podyskutowac z kims kompetentnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 17:03
-
theagnes87 wrote:Hej dziewczyny, macie juz za soba to usg między 28-32 tyg.?
Bo ja dziś byłam na tym usg, jestem w 30 tyg. (29tydz i 3 dzień) i moje maleństwo waży 1390g...możecie podać ile wasze dzieci ważyły w tym okresie, bo coś mało mi isę zdaje.... -
sylwia1985 wrote:Ja chodze jeszcze do pracy wiec slysze komplementy codziennie ale jak juz we wrzesniu bede na zwolnieniu to pewnie tez bede sie czula nieatrakcyjnie
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:jestem po wizycie mala wazy 1287 g wszystko jest dobrze za wyjatkiem tego ze mala jest bardzo nisko glowka i musze wiecej lezec
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Ja też czekam z niecierpliwością na szkołę rodzenia, jest przy szpitalu w którym będę rodzić więc liczę że sporo zobaczę
Szkoła cieszy się dużym zainteresowaniem i dlatego zostałam wpisana dopiero do grupy wrześniowej... jak ja się tam doturlam?..
Kajaoli, blog cudny! Zdjęcia są tak smaczne, że od razu ma się ochotę coś upiecKajaoli lubi tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Hmm...
Alan, Jakub, Wiktor, Igor...
Nie mogę się zdecydować a mój M stwierdził że liczy na moją wyobrażnię i że to ja mam wybrać imię.
jak mogę doradzić, to nie Alan, siostra ma w wychowawstwo w gimnazjum i ma Alana Kalete w klasie, to dzieci wołają na niego Anal Kaleka, a po co ośmieszać dziecko
-
nick nieaktualnyrenatkach wrote:jak mogę doradzić, to nie Alan, siostra ma w wychowawstwo w gimnazjum i ma Alana Kalete w klasie, to dzieci wołają na niego Anal Kaleka, a po co ośmieszać dziecko
Kajaoli, renatkach, ao12., lubek, Strokrotka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny