X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o kosmetyki do przewijania to polozna mi polecila na poczatku uzywac tylko i wylacznie przegotowanej cieplej wody do przemycia wacikiem, osuszyc i przetrzc wacikiem ze specjalna bezzapachowa emusja - to wszystko.
    Powiedziala, ze jeszcze nie widziala odparzonego dziecka u ktorego stosowano te emulsje.
    Na razie nie kupowalam zadnych innych kosmetykow ani lekarstw.

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    Moje dwa male Aniolki 8.07.2013 (22tc)
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Nie było mnie od rana i miałam trochę zaległości.

Przede wszystkim witam nową październikową mamusie. My również braliśmy pod uwagę te same imiona dla córki, ostatecznie wybraliśmy Liliana, ale Nadia też bardzo mi się podoba :)

Kajaoli super, że Wasz synek ma się dobrze :) Ja po ostatnim USG miałam jakieś mieszane uczucia co do wagi małej ale mam nadzieję, że powoli sobie nadrobi.

Idę odpoczywać bo miałam dzisiaj bardzo aktywny dzień, byłam na plaży, później obiad na mieście i długi spacer. Nie ruszam się do końca dnia!

Aga W.A lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajaoli, Charlie wazy wiecej niz ja jak sie rodzilam, ale musi byc fajniutki.:-) :-) :-) tez tylek bede myc woda i watką ale na wszelki wypadek leciutko posmaruje kremikiem.

Kajaoli lubi tę wiadomość

• Kajaoli Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem pewna, ze Charlie jest fajniutki :) tylko chcialabym zeby wszystko bylo ok podczas porodu bo slyszalam rozne rzeczy na temat rodzenia dzieci powyzej 4kg. Mam zaufanie do mojego lekarza wiec zobaczymy co powie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 21:13

Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze, najważniejsze że wiadomo o tym wcześniej,i można sie przygotować i zastanowić co lepsze. Lekarz powie jaka lepsza opcja.

• ao12. Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajoli cieszę się, że wszystko ok z dzieciątkiem, porozmawiasz z lekarzem i zdecydujecie się na najlepsze rozwiązanie :)
    Ja prześcieradło nieprzemakalne kupiłam w drogerii Kruidvat za 6,99e
    Na allegro widziałam, mają duży wybór-nawet są kolorowe :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • Kajaoli Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ao12. wrote:
    Kajoli cieszę się, że wszystko ok z dzieciątkiem, porozmawiasz z lekarzem i zdecydujecie się na najlepsze rozwiązanie :)
    Ja prześcieradło nieprzemakalne kupiłam w drogerii Kruidvat za 6,99e
    Na allegro widziałam, mają duży wybór-nawet są kolorowe :)

Ja jak na razie nie znalazlam taniej niz za 9,99€ wiec szukam dalej :)

Nasz kochany Charlie
    2yeelwj.png
    ajwwu6bdp5zi82q8.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrej nocki :)

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pauletta Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga W.A hej hej, kurcze tez mam zastoj 1.5 cm i mam nadz. Ze zadnego cewnikowania miec nie bede :-(

Majunia

klz9uay3zwy9fvpb.png

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3yx8darzp2fjs.png[/link]
  • Eva0507 Ekspertka

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 04:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kosmetyków mam sudokrem i emolium do kąpieli i właśnie teraz nie wiem czy od razu to używać czy kupić coś np z hippa i dopiero jak coś będzie sie działo to przejść na emolium... No i nie wiem co używać do pupka pod nowego pampersa...

Aorientujecie sie właśnie w tych szczepieniach i z tymi wit D i K?

ckai43r8qxen3hco.png
    hchy9jcg3aamtfbp.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w niedzielny słoneczny poranek;]

Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dresik,bluzeczki, bodziaki no i spodenki też są świetne;] mam nadzieję że uda mi się kupić :)

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    Witam się w niedzielny słoneczny poranek;]

Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dresik,bluzeczki, bodziaki no i spodenki też są świetne;] mam nadzieję że uda mi się kupić :)
    O kurcze,akurat mam wizyte u lekarza to potem podjedziemy,bo za tydzień wraca moja chłopina. A masz linka do ulotki?

• paradise Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniqa wrote:
    O kurcze,akurat mam wizyte u lekarza to potem podjedziemy,bo za tydzień wraca moja chłopina. A masz linka do ulotki?

Ja znalazłam :) http://www.lidl.pl/cps/rde/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?id=381

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam linka do gazetki w wersji elektronicznej, mam gazetkę z lidla. mYŚLĘ ŻE po niedzieli powinna być już na stronie. A ciuszki są rewelacyjne, no i ceny zadowalające. Chyba będę brała wszystko;]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak jest wszędzie, nawet ostatnio widziałam filmik na youtubie jak ludzie walczyli o Crocsy w promocji. Ja niestety nie mam nigdzie blisko Lidla ale moja babcia robi tam codziennie zakupy więc poproszę żeby na spokojnie zobaczyła czy coś jeszcze zostało fajnego i jak coś to kupiła :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Chyba tak jest wszędzie, nawet ostatnio widziałam filmik na youtubie jak ludzie walczyli o Crocsy w promocji. Ja niestety nie mam nigdzie blisko Lidla ale moja babcia robi tam codziennie zakupy więc poproszę żeby na spokojnie zobaczyła czy coś jeszcze zostało fajnego i jak coś to kupiła :)
    Ja kiedyś poszłam już jakiś czas temu bo chciałam kupić buty do chodzenia po górach, to przed otwarciem już była mega kolejka, a jak otworzyli to tłum tak leciał przez sklep że jakby sie ktoś przewrócił to by go stratowali,i ludzie nawet nie patrzyli co biorą, brali na oślep te buty i potem na boku wybierali sobie z tego co dorwali, masakra, od tego czasu niechodze do lidla,tylko mąż kupuje mi w holandi bo tam te promocje są wcześniej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paradise gratulacje 3 w przodu na suwaczku :)

paradise lubi tę wiadomość

• paradise Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to podobnie wyglądało to na tym filmiku, aż strach iść na takie promocje a tym bardziej teraz z brzuszkiem.

Dziekuje Aniqa, wreszcie się doczekałam :)

Aniqa lubi tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • moni28 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez tak jest. Ale wybiorę się do lidla już o 8;00 razem z mężusiem więc mam nadzieje że upoluję to co chcę;]

iv09rl684r7f30c0.png
    17u9ru1dche9zrr7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni28 wrote:
    U mnie tez tak jest. Ale wybiorę się do lidla już o 8;00 razem z mężusiem więc mam nadzieje że upoluję to co chcę;]
    Ja mam wtedy wizyte o 8.45 więc też tak myśle że jakby mąż mi niekupił to o 8 podjedziemy a mąż będzie jako mój ochroniarz,i rozpychacz wśród ludzi.

‹‹ 522 523 524 525 526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ