Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli chodzi o kosmetyki do przewijania to polozna mi polecila na poczatku uzywac tylko i wylacznie przegotowanej cieplej wody do przemycia wacikiem, osuszyc i przetrzc wacikiem ze specjalna bezzapachowa emusja - to wszystko.
Powiedziala, ze jeszcze nie widziala odparzonego dziecka u ktorego stosowano te emulsje.
Na razie nie kupowalam zadnych innych kosmetykow ani lekarstw. -
Witam! Nie było mnie od rana i miałam trochę zaległości.
Przede wszystkim witam nową październikową mamusie. My również braliśmy pod uwagę te same imiona dla córki, ostatecznie wybraliśmy Liliana, ale Nadia też bardzo mi się podoba
Kajaoli super, że Wasz synek ma się dobrzeJa po ostatnim USG miałam jakieś mieszane uczucia co do wagi małej ale mam nadzieję, że powoli sobie nadrobi.
Idę odpoczywać bo miałam dzisiaj bardzo aktywny dzień, byłam na plaży, później obiad na mieście i długi spacer. Nie ruszam się do końca dnia!
Aga W.A lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem pewna, ze Charlie jest fajniutki
tylko chcialabym zeby wszystko bylo ok podczas porodu bo slyszalam rozne rzeczy na temat rodzenia dzieci powyzej 4kg. Mam zaufanie do mojego lekarza wiec zobaczymy co powie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 21:13
Aniqa, ao12. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoli cieszę się, że wszystko ok z dzieciątkiem, porozmawiasz z lekarzem i zdecydujecie się na najlepsze rozwiązanie
Ja prześcieradło nieprzemakalne kupiłam w drogerii Kruidvat za 6,99e
Na allegro widziałam, mają duży wybór-nawet są koloroweKajaoli lubi tę wiadomość
-
ao12. wrote:Kajoli cieszę się, że wszystko ok z dzieciątkiem, porozmawiasz z lekarzem i zdecydujecie się na najlepsze rozwiązanie
Ja prześcieradło nieprzemakalne kupiłam w drogerii Kruidvat za 6,99e
Na allegro widziałam, mają duży wybór-nawet są kolorowe
Ja jak na razie nie znalazlam taniej niz za 9,99€ wiec szukam dalej
-
Ja z kosmetyków mam sudokrem i emolium do kąpieli i właśnie teraz nie wiem czy od razu to używać czy kupić coś np z hippa i dopiero jak coś będzie sie działo to przejść na emolium... No i nie wiem co używać do pupka pod nowego pampersa...
Aorientujecie sie właśnie w tych szczepieniach i z tymi wit D i K? -
Witam się w niedzielny słoneczny poranek;]
Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dresik,bluzeczki, bodziaki no i spodenki też są świetne;] mam nadzieję że uda mi się kupić -
nick nieaktualnymoni28 wrote:Witam się w niedzielny słoneczny poranek;]
Jak jesteście zainteresowane to od 18.08 w Lidlu będą ciuszki niemowlęce. Dresy, body, skarpetki itd. Ja poluję na dresik,bluzeczki, bodziaki no i spodenki też są świetne;] mam nadzieję że uda mi się kupić -
Chyba tak jest wszędzie, nawet ostatnio widziałam filmik na youtubie jak ludzie walczyli o Crocsy w promocji. Ja niestety nie mam nigdzie blisko Lidla ale moja babcia robi tam codziennie zakupy więc poproszę żeby na spokojnie zobaczyła czy coś jeszcze zostało fajnego i jak coś to kupiła
-
nick nieaktualnyparadise wrote:Chyba tak jest wszędzie, nawet ostatnio widziałam filmik na youtubie jak ludzie walczyli o Crocsy w promocji. Ja niestety nie mam nigdzie blisko Lidla ale moja babcia robi tam codziennie zakupy więc poproszę żeby na spokojnie zobaczyła czy coś jeszcze zostało fajnego i jak coś to kupiła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoni28 wrote:U mnie tez tak jest. Ale wybiorę się do lidla już o 8;00 razem z mężusiem więc mam nadzieje że upoluję to co chcę;]