Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
moj wlasnie kupil lozeczko i przywiezie go. Wyczailam wczoraj ze pewna babeczka chce sprzedac bo wyjezdza do Niemiec i chce tylko 50 zl wraz z materacem - kolor bialy- ale sie ciesze bo prawie nowe.Jej dziecko nie chcialo tam spac Moj dzwonil i mowil ze bardzo ladne. Do tego musze kupic kolderke, podusie i posciel :)i loze dla Nikosia bedzie gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2014, 12:54
paradise, ao12., anka_a lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:moj wlasnie kupil lozeczko i przywiezie go. Wyczailam wczoraj ze pewna babeczka chce sprzedac bo wyjezdza do Niemiec i chce tylko 50 zl wraz z materacem - kolor bialy- ale sie ciesze bo prawie nowe.Jej dziecko nie chcialo tam spac Moj dzwonil i mowil ze bardzo ladne. Do tego musze kupic kolderke i podusie i posciel
Wow za taka cenę, fajna okazja
-
Paradise ladny wozek i kolor bardzo mi sie podoba
Sylwia no za 50 zl lozeczko to super okazja. Co do tego linka ja narazie nie moge zobaczyc bo podczytuje z tel.
Ja posciel mam albo 120/90 albo 120/60 ale jeszcze musze kupic grubsza bo ta co byla w komplecie z lozeczkiem jest bardzo cienka tak jakby na latoparadise lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:myslalam o tej kolderce i podusi.
http://allegro.pl/antyalergiczna-koldra-120x90-poduszka-do-lozeczka-i4505950722.html
Moim zdaniem fajna i cena też w porządkuJa kołdrę i poduszkę zamierzam wybrać od razu z jakimś kompletem pościeli ale to dopiero w przyszłym tygodniu jak będę zamawiać łóżeczko.
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Kurcze dziewczyny przeglądałam sobie forum a tu patrze wrześnioweczki Nam się rozpakowują szok My następne...
-
Ja też rzadko ostatnio nawet tu bywam ale dziś tak z ciekawości zajrzałam do sierpnia i tam prawie koniec porodów potem myślę zobaczę na wrzesień a tam 3juz i się ciut przeraziłam właśnie piore koszule
A wczoraj schodziłam ze schodów żeby zawołać młodego do domu z podwórka i zjechałam po schodach nic się nie stało ale się Wystraszyłam... -
nick nieaktualnyUwazaj na siebie, ja znow duzo czasu w necie spedzam , przeglądam meble, kolory farb, duzo rzeczy mi sie podoba, i kazda w innym sklepie wiec bedzie duzo jazdy zeby to obejrzec, ale juz mniej wiecej wiem jak pokoje maja wygladac i zblizam sie do ustalen koncowych:-)
-
Mój remont juz trwa dwa czy trzy miesiące straciłam rachubę niby z grubsza skończony ale w każdym pokoju coś...w sypialni światełka i dół kominka w salonie listwy pod barkiem i kupić nową kuchenkę i lodówkę u małego karmisz i obrobić futryne ...i jeszcze bym tak mogła wymieniać a mój mąż jak twierdzi ma czas na wszystko
-
MartaR.. wrote:Mój remont juz trwa dwa czy trzy miesiące straciłam rachubę niby z grubsza skończony ale w każdym pokoju coś...w sypialni światełka i dół kominka w salonie listwy pod barkiem i kupić nową kuchenkę i lodówkę u małego karmisz i obrobić futryne ...i jeszcze bym tak mogła wymieniać a mój mąż jak twierdzi ma czas na wszystko
niestety wyszło prawie 4 tyg. bo przydałoby się dodatkowe gniazdko, to znów coś innego, na szczęście mamy to już za sobą
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam tylko jeden szpital w miescie, ale w okolicy jest jeszcze kilka, ja juz wiem gdzie pojedziemy jak sie zacznie wszystko. Torby niemam spakowanej ale wiem co tam zaladowac, jak przyjdzie mi z gemini pare rzeczy to zaczne sie pakowac.
paulina.b.1991 lubi tę wiadomość