Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, od razu bym poszla prywatnie do ginekologa i poprosila o zwolnienie. Co za dziwny czlowiek, jeszcze nie widzialam takich rzeczy, zeby kazac dziewczynie w osmym miesiacu pracowac jesli jest zmeczona i sama prosi o zwolnienie. Gdybys poprosila w czwartym ..
-
Dokładnie Sylwia on wie czym się zajmujesz? Idź do rodzinnego jak nie chcesz wymyślać chorób to powiedz mu jaka jest sytuacja, że już nie dajesz rady, brzuch Ci przeszkadza, nogi Cię bolą, dziecko Cie uwiera przez co masz problemy z oddychaniem a gin jest nie wzruszony i już nie wiesz co robić. Albo, że gin jest na urlopie i będzie któregoś tam września dopiero a Ty nie wiesz co masz robić.
Mój mi dał, ale powiedział, ze to zwolnienie to na ładne oczy, bo nie ma ku nie mu w ogóle podstaw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 20:48
-
Kajaoli fajnie tam masz ze nie musisz dzwigac zapakowanej torby tylko kilka rzeczy a reszte bedziesz miala do dyspozycji.
Sylwia jestem w szoku ze ten gin tak podchodzi do zwolnienia, nawet dzis nam babka na sr mowila ze kobieta a w ciazy moze isc na zwolnienie bez zadnego ale. Moze tak jak radza dziewczyny idz do rodzinnego albo innego gina prywatnieserek_84 lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dlatego pytam was o wage bo wydaje mi sie ze moj to bedzie duzy chlop a raczej nie chcialabym by wazyl ponad 4 kg a u kobiet z cukrzyca jest duzae prawdopodobienstwo
jeszcze jest granica błędu, poza tym teraz może wyskoczył, a potem przystopuje (podobno sprawa indywidualna) no i nie powinien za bardzo odbiegać od wagi urodzeniowej rodziców (chociaż mój m ważył 2600to widać mały idzie w ślady mamusi 3300
)
-
mitaka wrote:jeszcze jest granica błędu, poza tym teraz może wyskoczył, a potem przystopuje (podobno sprawa indywidualna) no i nie powinien za bardzo odbiegać od wagi urodzeniowej rodziców (chociaż mój m ważył 2600
to widać mały idzie w ślady mamusi 3300
)
No tak, jesli dzieci nie odbiegaja daleko od wagi urodzeniowej rodzicow to juz wiem, w kogo sie wdal nasz synek, ktory w 32 tygodniu ciazy wazyl juz 2500g
Moja waga urodzeniowa to 2900g a waga tatusia 3700gwszystko jasne
MOI, Monica lubią tę wiadomość
-
theagnes87 wrote:Hej mi dziś przyszło łózeczko i przewijak, już nie mogę się doczekac kiedy go złożymy
Theagnes, koniecznie wrzuc zdjecia, bardzo jestem ciekawa jak wyglada ten komplet
My zdecydowalismy sie na lozeczko z Ikeii z dwiema szufladami na dole - biale i przewijak z innej fimy ale tez bialy. W przeciwienstwie do przewijakow z Ikeii nasz ma dwie wysuwane polki na ktorych bardzo mi zalezalo bo nie radze sobie z utrzymaniem porzadku na glebokich niemobilnych polkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 21:28
-
Hej. U mnie zaczyna się 31 tydzień i waga malutkiej to 1400. Średnia w tym tygodniu to 1560. U mnie główką u góry ułożone. Ilość wód, łożysko i szyjka ok.
Dziewczyny poszukuje wózka. Ma być mały i zgrabny (nie zależy mi na dużej gondoli) a zarazem dobry na las i ogólnie gorsze warunki. Nie mogę takiego znaleźć. Może polecicie jakąś firmę która spełnia moje kryteria. -
Wez 50
bo i tak nie wykorzystasz
ja wzielam 250 to chyba na drugie dziecko bedzie haha bo termin ma 5 lat
ogolnie to przydaje sie w domu do ran tez.. zadrapan itd. Ja po cc tez rane bede tym wysuszac
ataga4 wrote:Dziewczyny, jeszxze mam pytanie, czy kupilyscie lub będziecie kupować Octenisept do pepuszka maluszka? Orientujecie sie ile tego bedzie potrzeba? Widzę na gemini ze jest buteleczka 50 ml i 250 ml, nie wiem na którą się zdecydować -
- Sylwia w glowie mi sie nie miesci podejscie twojego ginekologa. Przeciez to jakis zart. Oddac mu nasze dolegliwosci i ciekawe jak dlugo popracuje
no palant doslownie! W tej sytuacji idz do innego a w ostatecznosci do rodzinnej
- X-landerek mhmmmmm supcioja chcialam x-pulse ale pojechalusmy po wozek i wróciliśmy z jakim wrocilismy
TAKO CITY MOVE MARINE
- Co do gemini tez jestem zadowolona. Przesylka gratis bo zamowienie za 422zla w tym: podklady na lozko, poporodowe do majtek, podpaski, majtki jedno i wielorazowe, wkladki laktacyjne i nakładki na sutki, gaziki, octenisept, bephanten krem i masc (na moje sutki i pupe malucha), linomag masc, oilatum do kapieli, waciki do usxu, frida i kropelki przed jej użyciem, grzebyk i szczotka, butelki tommee tippee, witaminy które lykam juz na okres ciazy caly i to chyba wszystko
dzis kupilam malemu smoczek nuk-a. Dla bobasa brakuje mi pampersow, chusteczek nawilzanych z kosmetycznych takich no i lozeczka od a do z, przewijaka i recznikow kapielowych
- stokrotka w koncu sie odezwalas!
- moj Kuba w 28tc wazyl 1200g (+/- 140g) kolejne usg przewidziane jest po skonczonym 34tc wiec to pewnie bedxie ostatnie usg
Kajaoli, Anoolka lubią tę wiadomość