Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Ja ledwo dzis dowloklam sie do pracy- masakra ale jeszcze tylko do 5 wrzesnia i mam nadzieje ze rodzinny sie zlituje i da zw
Wcale się nie dziwie, że Ci ciężko powinnaś już od dawna leniuchować.
Marta to odpoczywaj, żeby dotrwać. Już tak niedużo Ci zostało i zobaczysz swoją córcie
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Właśnie wróciłam od położnej jestem ciut przerażona skurcze mam bo macica się już stawia szyjka krótka 2cm rozwarcia nakaz leżenia 1,5tygodnia aby przekroczyć 36tydzień i 3dzień i prawdopodobnie będziemy rodzić...a Polcia waży juz 2.800kg duża księżniczka
Ja ostatnio mam mniej tych twardnien, ale za to brzuch mam na kolanach jak siedze, poszedl duzo w dol, i te plamienia, pewnie sie szyjka skraca albo rozwarcie robi. -
nick nieaktualnySylwia ja wspolczuje, mimo ze mi sie nudzilo troche bez pracy to odpoczelam w miare, a tak to niewiadomo co by bylo z Hanią.
Mysle ze ten głupkowaty lekarz teraz juz ci wypisze, przeciez to juz koncowka wiec juz łaski niech nie robi, zreszta juz dawno nie powinien jej robic.ao12. lubi tę wiadomość
-
Sylwia nie dziwie ci się, od dawna powinnaś być na zwolnieniu i odpoczywać, w końcu przed porodem jedyny czas na odpoczynek bo jak się dzidzia urodzi to tego czasu może nie być. Mam nadzieje ze teraz rodzinny wypisze Ci to zwolnienie a potem ten gin.
-
paradise wrote:Kochane, my powoli się zbieramy. Nie wiem jak będzie z internetem w nowym mieszkaniu ale postaram się jak najszybciej odezwać. Trzymajcie się i miłego dnia!
Paradise mam nadzieje że długo to nie będzie trwało jak bedziesz mogła to sie odzywaj żebyśmy sie tu nie martwiłyparadise lubi tę wiadomość
-
renatkach wrote:paradise, może wyślij komuś swój nr telefonu, żebyśmy w razie długiego nieodzewu mogły się dowiedzieć czy wszystko w porządku u Ciebie i maleństwa
Wysłałam Ci mój numer wiadomością na facebooku
A i nie rodzić mi dziewczyny do mojego powrotu!ao12., renatkach, Anoolka, pestka, ania.g, Strokrotka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:No niedlugo i my mozemy sie zaczac rozpakowywac:) kurcze u mnie nic nie gotowe bo nie mam kiedy ale jak juz bede na zw to zabiore sie wreszcie za pranie ciuszkow i prasowanie
My dziś będziemy mieć część mebelków,jutro kupimy pralke i lodówke, i potem znów część mebelków,karnisze,rolety itp. Eh -
Mieszkanko w miarę ogarnięte. Teraz czekam aż M wróci to zamiecie podłogę i wyniesie śmieci.
Teraz powoli trzeba się zabrać za torbę dla siebie - dla Młodego już prawie gotowa (brak pieluch i paru rzeczy bardziej aptecznych).
Plecy nawalają i czasem są bóle bardziej miesiączkowe, wrrr...
-
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Tak sobie pomyślałam żeby może zrobić jakiś spis telefonów albo żeby każda z nas dała numer komuś innemu? Teraz już wszystko może się zdarzyć i szkoda by było się o kogoś niepotrzebnie martwić...
Popieram. :p To kto robi liste? :p
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Możemy podać nr telefonu na FB w tym wątku co pisałyśmy nick z belly to jest tajna grupa tylko my widzimy
Tylko że nie wszystkie dziewczyny mają facebooka...
ao12. lubi tę wiadomość
-
To te dziewczyny które nie mają to niech się dodadzą nawet można przecież założyć konto w 5minut albo jak wolą tu niech podadzą komuś ...ja jestem na rozsypce oby 1,5tygodnia i mogę rodzic wiec jakby coś to tam wpisze i niech sobie będzie
paulina.b.1991, Anoolka, ao12., Pauletta, pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość