X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • paradise Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja ledwo dzis dowloklam sie do pracy- masakra ale jeszcze tylko do 5 wrzesnia i mam nadzieje ze rodzinny sie zlituje i da zw

Wcale się nie dziwie, że Ci ciężko powinnaś już od dawna leniuchować.

Marta to odpoczywaj, żeby dotrwać. Już tak niedużo Ci zostało i zobaczysz swoją córcie :)

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Właśnie wróciłam od położnej jestem ciut przerażona skurcze mam bo macica się już stawia szyjka krótka 2cm rozwarcia nakaz leżenia 1,5tygodnia aby przekroczyć 36tydzień i 3dzień i prawdopodobnie będziemy rodzić...a Polcia waży juz 2.800kg duża księżniczka :-)
    Polozna bada ci szyjke? Kurcze to moja zupelnie z innego swiata, tylko cisnienie i tetno dziecka, podpis i do widzenia, a przepraszam ostatnio ktg, ale nic tam szczegolnego nie wyszlo.
    Ja ostatnio mam mniej tych twardnien, ale za to brzuch mam na kolanach jak siedze, poszedl duzo w dol, i te plamienia, pewnie sie szyjka skraca albo rozwarcie robi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja wspolczuje, mimo ze mi sie nudzilo troche bez pracy to odpoczelam w miare, a tak to niewiadomo co by bylo z Hanią.
    Mysle ze ten głupkowaty lekarz teraz juz ci wypisze, przeciez to juz koncowka wiec juz łaski niech nie robi, zreszta juz dawno nie powinien jej robic.

ao12. lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia nie dziwie ci się, od dawna powinnaś być na zwolnieniu i odpoczywać, w końcu przed porodem jedyny czas na odpoczynek bo jak się dzidzia urodzi to tego czasu może nie być. Mam nadzieje ze teraz rodzinny wypisze Ci to zwolnienie a potem ten gin.

age.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, my powoli się zbieramy. Nie wiem jak będzie z internetem w nowym mieszkaniu ale postaram się jak najszybciej odezwać. Trzymajcie się i miłego dnia!

Aniqa, paaolka, ao12., Anoolka, Zielono mi:-))))), Kajaoli lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • renatkach Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise, może wyślij komuś swój nr telefonu, żebyśmy w razie długiego nieodzewu mogły się dowiedzieć czy wszystko w porządku u Ciebie i maleństwa

paradise lubi tę wiadomość

3i49tv7325tdkkap.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paradise wrote:
    Kochane, my powoli się zbieramy. Nie wiem jak będzie z internetem w nowym mieszkaniu ale postaram się jak najszybciej odezwać. Trzymajcie się i miłego dnia!

Paradise mam nadzieje że długo to nie będzie trwało jak bedziesz mogła to sie odzywaj żebyśmy sie tu nie martwiły :)

paradise lubi tę wiadomość

age.png
  • paradise Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renatkach wrote:
    paradise, może wyślij komuś swój nr telefonu, żebyśmy w razie długiego nieodzewu mogły się dowiedzieć czy wszystko w porządku u Ciebie i maleństwa

Wysłałam Ci mój numer wiadomością na facebooku :)

A i nie rodzić mi dziewczyny do mojego powrotu! :P

ao12., renatkach, Anoolka, pestka, ania.g, Strokrotka, Kajaoli lubią tę wiadomość

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejq 2 cm rozwarcia? to cos czuje że po mału u nas będą się porody zaczynać. Do 37 tyg dziewczyny zaciskać nogi a potem to już można i bedziemy oglądać zdjęcia naszych maleństw :)

ao12., Anoolka, Kasiula09, Aga W.A lubią tę wiadomość

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niedlugo i my mozemy sie zaczac rozpakowywac:) kurcze u mnie nic nie gotowe bo nie mam kiedy ale jak juz bede na zw to zabiore sie wreszcie za pranie ciuszkow i prasowanie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    No niedlugo i my mozemy sie zaczac rozpakowywac:) kurcze u mnie nic nie gotowe bo nie mam kiedy ale jak juz bede na zw to zabiore sie wreszcie za pranie ciuszkow i prasowanie
    A jak tam kuchnia?gotowa już?

My dziś będziemy mieć część mebelków,jutro kupimy pralke i lodówke, i potem znów część mebelków,karnisze,rolety itp. Eh

• ao12. Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie korzystam z pięknej pogody i od rana ostro piorę :)

zrz6gu1rhuyw52vb.png
    relgxzdvya23oj2h.png
    i81xvhpg91t5h2er.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mieszkanko w miarę ogarnięte. Teraz czekam aż M wróci to zamiecie podłogę i wyniesie śmieci.
    Teraz powoli trzeba się zabrać za torbę dla siebie - dla Młodego już prawie gotowa (brak pieluch i paru rzeczy bardziej aptecznych).
    Plecy nawalają i czasem są bóle bardziej miesiączkowe, wrrr...

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie pomyślałam żeby może zrobić jakiś spis telefonów albo żeby każda z nas dała numer komuś innemu? Teraz już wszystko może się zdarzyć i szkoda by było się o kogoś niepotrzebnie martwić...

paulina.b.1991 lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Tak sobie pomyślałam żeby może zrobić jakiś spis telefonów albo żeby każda z nas dała numer komuś innemu? Teraz już wszystko może się zdarzyć i szkoda by było się o kogoś niepotrzebnie martwić...

Popieram. :p To kto robi liste? :p

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możemy podać nr telefonu na FB w tym wątku co pisałyśmy nick z belly to jest tajna grupa tylko my widzimy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2014, 14:51

Strokrotka, poczwarkah lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaR.. wrote:
    Możemy podać nr telefonu na FB w tym wątku co pisałyśmy nick z belly to jest tajna grupa tylko my widzimy
    To chyba będzie najlepszy pomysł bo tu to na pewno odpada ;) Tylko że nie wszystkie dziewczyny mają facebooka...

ao12. lubi tę wiadomość

• MartaR.. Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To te dziewczyny które nie mają to niech się dodadzą nawet można przecież założyć konto w 5minut albo jak wolą tu niech podadzą komuś ...ja jestem na rozsypce oby 1,5tygodnia i mogę rodzic wiec jakby coś to tam wpisze i niech sobie będzie :-)

paulina.b.1991, Anoolka, ao12., Pauletta, pestka, Kajaoli lubią tę wiadomość

7a4aio4pfp2702id.png
  • MartaR.. Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale kurcze ja nie umiem tam przykleić wątku do tych przyklejonych to chyba Emila musi ja się nie znam :-)

7a4aio4pfp2702id.png

Wysłany: 27 sierpnia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja edytuje swój komentarz z nickiem i dodam numer telefonu. Tak chyba bedzię najlepiej.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
‹‹ 592 593 594 595 596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ