X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie brzuch juz opadl przez co bardziej mi sie chce siusiu ale za to troche lepiej oddycha

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawa jestem jak to u mnie bedzie bo moja tesciowka urodzila swoich dwoch synow w 37 tc a bratowa mojego meza corke w 37 tc i syna rowniez w 37 tc - dziwny zbieg okolicznosci wiec wole byc spoakowana w 37 tc bo kto wie

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mitaka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie jednak nie odpadł jak porównuje zdjęcia czyli jeeeeszcze nie prędko.

A tym linomagiem kremem a+e to smarujemy kiedy i jak co? :P

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • paulina.b.1991 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi podobno opadł - mamuśka moja tak stwierdziła. Ciekawe ile w tym prawdy.
    Ostatnia noc to był koszmar - siku co 2-3h, o 3w nocy wymioty :-( Jeszcze dziś Spasmolina się skończy. Mam nadzieję że będzie dobrze.

klz94z1793zrgawb.png
    klz9cwa1kpnfhaeb.png
    3jgx3e3kdzdiiv6z.png
  • Magdzialenka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co za kosmetyki kupujcie? mydełko? oliwke? cos jeszcze?

ukdywn15f5oepb6t.png
  • Monica Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to mam astmę więc jak weszłam sobie na 3 pięterko to ziałam jak pies Pluto z przystankami oczywiście i tak poczułam ulgę w oddychaniu ale że obniżył mi się brzuch to mi wszyscy mówią bo ja jakoś tak zalatana jestem że nie zwróciłam na to szczególnej uwagi jedyne co zauważyłam jeszcze to proszę uwierzcie tak mnie bolała miednica i pachwiny w nocy jak nie chodziłam że czasem sobie popłakałam z bólu a teraz gin mówi że mały jest już głęboko w kanale i chyba się zgadza bo wszystko wróciło do normy. Wiem tylko że z depilacją ma problem oooj wielki komedia jak trzeba się na manewrować hehe ale jak słyszałam jak położne golą w moim szpitalu to ja dziękuje:)dzięki za odp.czekamy na dalsze narodziny zdrowych dzieciaczków.

• Monica Ekspertka

Wysłany: 8 września 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam Oilatum i oliwkę Bambino tylko nie wiem sama czy coś jeszcze kupić z kosmetyków.

• mitaka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Golenie brrr wrrr, przed wizytą się przystrzygę bo takie bobrzysko, że dredy można kręcić :P a potem to już przed odlotem na łysola ;)wcześniej chyba nie ma co-bo odrosną to raz, a dwa jeszcze się jakieś gzyby albo co na sam koniec zadomowi

zrz6ha0087gvqc3d.png
    ex2bi09kf6yrzsk3.png
  • mama86 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mitaka wrote:
    Pogoda się psuje??? O nie, gdzie ja firanki i pościele wysuszę aaaaaaaaa tragedia.

Inka bez mleka nie nie nie

Ja zawsze pije inke bez mleka codziennie rano do śniadania :-)

divers2288.gif
    motylki.gifrelgvcqgce4tws4r.png
    Nasza Gabrysia :-)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja co tydzien sie gole bo niewyobrazam sobie chodzic z bobrem - fuj. Robie to na czuja i jakos daje rady :)
    ide robic henne tesciowce ale mi sie nie chce i plecy bola no ale coz

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2015, 23:58

lubek lubi tę wiadomość

• ataga4 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama86 wrote:
    Ja zawsze pije inke bez mleka codziennie rano do śniadania :-)

U mnie bez mleka by nie przeszła :-) mało tego, ja daję mleko i wodę pół na pół :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilyscie mi smaka na inke, nigdy niepilam kawy ale taka inka w szpitalu mi smakowala, zrobie sobie dzis jak mi maz kupi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis byla polozna,hania przybiera na wadze, dzis wazyla 2680,od czwartku przybrala 15 dkg,wiec duzo, powiedziala jak dobrze przystawiac do piersi,i odgazowac dziecko.

Nelly, ao12., Monica, lubek, anka_a lubią tę wiadomość

• pestka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja inkę uwielbiam! ale tylko karmelową! zwykła mi się 'przepiła' jakoś;)

Aniqa super, że Hani przybiera na wadze! :)

Mi brzuszek nie opadł na pewno, ale ja trudności z oddychaniem nie mam..tak myślę;) może to dlatego, że mały pośladkowo ułożony?

Co do golenia to przed wizytami się gole z lusterkiem, jakoś daję radę, już niedługo! :)

jak chodzi o kosmetyki to kupiłam wszystko z Babydream- żel do kąpieli, kremik na odparzenia(ale mam też linomag), kremik ochronny do smarowania jakby się skóra przesuszyła. No i mam oliwkę w razie "w" ale nie zamierzam używać, jak nie będzie potrzeby ;)

lubek lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i u mnie nic bez mleka nie przejdzie :D jestem mlekopijcą od paru tygodni;)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 14:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    no i u mnie nic bez mleka nie przejdzie :D jestem mlekopijcą od paru tygodni;)
    Ja też od jakiegoś czasu uwielbiam mleko :) Tak jak kiedyś sąsiadka przynosiła ze sobą mleko do kawy bo ja nigdy nie miałam tak teraz na półce w lodówce jest to moja obowiązkowa pozycja :)

• pestka Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka nie martw się bratem, pewnie chciałam zagadać nie wiedział jak:P

Ja czasami złapie stresa jak pies przyjdzie, siada i na mnie patrzy. teraz się juz przyzwyczaiłam, ale jak zaczęłam tak robić(chce iść na dwójeczkę:P) a my nie wiedzieliśmy co to, to bałam się, że może coś czuje, że z małym jest nie halo..na szczęście, szybko zrozumieliśmy co chce nam przekazać ;)

Anoolka lubi tę wiadomość

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za inką nie przepadam. W ciązy daje rade bez kawy bo przed obowiązkowo musiały być dwie :)

Z kosmetyków kupiłam do kąpieli Oilatum, a poza tym mam krem do pielęgnacji Linomag i na odparzenia dostałam krem z Nivea.

Co do golenia ja gole sie co tydzień oczywiście trzeba sie nagimnastykować ale zawsze to włoski są mniejsze i lepiej je usunąć niż jak bym miała raz na jakiś czas sie golić.

age.png
‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ