Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja to mam astmę więc jak weszłam sobie na 3 pięterko to ziałam jak pies Pluto z przystankami oczywiście i tak poczułam ulgę w oddychaniu ale że obniżył mi się brzuch to mi wszyscy mówią bo ja jakoś tak zalatana jestem że nie zwróciłam na to szczególnej uwagi jedyne co zauważyłam jeszcze to proszę uwierzcie tak mnie bolała miednica i pachwiny w nocy jak nie chodziłam że czasem sobie popłakałam z bólu a teraz gin mówi że mały jest już głęboko w kanale i chyba się zgadza bo wszystko wróciło do normy. Wiem tylko że z depilacją ma problem oooj wielki komedia jak trzeba się na manewrować hehe ale jak słyszałam jak położne golą w moim szpitalu to ja dziękuje:)dzięki za odp.czekamy na dalsze narodziny zdrowych dzieciaczków.
-
mitaka wrote:Pogoda się psuje??? O nie, gdzie ja firanki i pościele wysuszę aaaaaaaaa tragedia.
Inka bez mleka nie nie nie
Ja zawsze pije inke bez mleka codziennie rano do śniadania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja inkę uwielbiam! ale tylko karmelową! zwykła mi się 'przepiła' jakoś
Aniqa super, że Hani przybiera na wadze!
Mi brzuszek nie opadł na pewno, ale ja trudności z oddychaniem nie mam..tak myślęmoże to dlatego, że mały pośladkowo ułożony?
Co do golenia to przed wizytami się gole z lusterkiem, jakoś daję radę, już niedługo!
jak chodzi o kosmetyki to kupiłam wszystko z Babydream- żel do kąpieli, kremik na odparzenia(ale mam też linomag), kremik ochronny do smarowania jakby się skóra przesuszyła. No i mam oliwkę w razie "w" ale nie zamierzam używać, jak nie będzie potrzebylubek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypestka wrote:no i u mnie nic bez mleka nie przejdzie
jestem mlekopijcą od paru tygodni;)
Tak jak kiedyś sąsiadka przynosiła ze sobą mleko do kawy bo ja nigdy nie miałam tak teraz na półce w lodówce jest to moja obowiązkowa pozycja
-
Anoolka nie martw się bratem, pewnie chciałam zagadać nie wiedział jak:P
Ja czasami złapie stresa jak pies przyjdzie, siada i na mnie patrzy. teraz się juz przyzwyczaiłam, ale jak zaczęłam tak robić(chce iść na dwójeczkę) a my nie wiedzieliśmy co to, to bałam się, że może coś czuje, że z małym jest nie halo..na szczęście, szybko zrozumieliśmy co chce nam przekazać
Anoolka lubi tę wiadomość
-
Ja za inką nie przepadam. W ciązy daje rade bez kawy bo przed obowiązkowo musiały być dwie
Z kosmetyków kupiłam do kąpieli Oilatum, a poza tym mam krem do pielęgnacji Linomag i na odparzenia dostałam krem z Nivea.
Co do golenia ja gole sie co tydzień oczywiście trzeba sie nagimnastykować ale zawsze to włoski są mniejsze i lepiej je usunąć niż jak bym miała raz na jakiś czas sie golić.