Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
moni28 wrote:dziewczyny w co zamierzacie ubrać maluszka na wyjscie ze szpitala?
ao12., Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Paaolka, i jeszcze jedna rzecz, która bardzo podobała mi się w naszym powiatowym szpitalu. Do mamy z noworodkiem przyszła fizjoterapeutka i pokazywała jak prawidłowo podnosić, przewijać, odkładać itp. maluszka. Nie wiem jak często przychodzi na oddział, czy to standard czy np. raz w tygodniu, ale na pewno jest to bardzo fajne.
Nelly, Kajaoli, paaolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Kajaoli wrote:Nelly, rzeczywiscie musi ci byc teraz ciezko. Co innego isc do szpitala jak juz sie rodzi i zostac kilka dni a co innego lezec juz tam juz na kilka tygodni przed porodem.
Pociesza mnie tylko myśl, że nie muszę już walczyć o miejsce w św. Zofii, bo już je mam
Kajaoli wrote:Wiesz juz kiedy beda ewentualnie decydowac sie na wywolanie? Z tego co slyszalam to przewaznie planuja w 39tc ale u ciebie jest sytuacja wyjatkowa wiec moze zdecyduja sie wczesniej?Kajaoli, ania.g lubią tę wiadomość
-
Kaszulator wrote:Oj, tak...to zupełnie co innego iść do porodu, a leżeć przed porodem, bo z jednej strony chciałoby się już wyjść, bo dni się dłużą, a z drugiej strony zostać jak najdłużej, żeby maluszek w brzuchu podrósł. Nelly życzę Ci dużo siły, cierpliwości i zdrowia.
Kaszulator lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:Dobre pytanie!!! Właśnie dzisiaj się nad tym zastanawiałam, bo wypada przygotować jakiś zestaw dla męża żeby chłop się potem nie stresował
Wszystko leży w szafie i mój mąż dostał juz instrukcje
muszę jeszcze dopakowac swoje rzeczy na wyjście zeby nie było tak ze na koszuli i w kapciach będę wracać
A i dla dziewczynki mam jeszcze kocyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 17:48
-
Bylam dzis na badaniach i byla mloda jakas dziewucha i myslalam ze ja zabije bo tak mnie bolalao i mam teraz takie dziwne sine wybrzuszenie. Potem poszlam do galeri i kupilam wyprawke do szpitala dla Nikusia koloru niebieskiego: bluzeczka, spodenki, lapki niedrapki i czapeczke, kupilam tez mate do przewijania bo kolezanka mowila ze przewijak byl jej zbedny, kupilam sobie stanik i majtorki w kolorze szarawym tak do szpitala ale kurcze nie do karmienia choc bez gabki ale z fiszbinami- chyba musze te typowo do karmienia zamowic na necie. Oczywiscie poszlam do rossmana i kupilam miniaturki bo stwierdzilam ze nie bede brala duzych kosmetykow chociaz szczerze nie oplaca sie kupowac malych no ale raz sie skusilam. Dawno nie bylam na takich zakupach.Potem moj mnie zgarnal po pracy i pojechalismy po spozywke i farbe do malowania bo jutro ma zamiar pomalowac kuchnie bo ma jeden dzien wolny. Kurcze i 300 zl nie ma - masakra jakie to wszystko drogie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 19:29
-
sylwia1985 wrote:http://allegro.pl/2-pak-za-25-9-biustonosz-stanik-do-karmienia-80c-i4488436395.html
kurcze tylko nie wiem czy B czy C - normalnie mam B ale jak Aniqa mowila zeby kupowac troszke wieksze- ma ktoras taki?
Też sie zastanawiałam nad takim ostatecznie kupiłam u innego sprzedawcy. Ja tez mam B i też długo sie zastanawiałam jaki rozmiar ale ostatecznie wziełam B i jest dobry wkładałam wkładki laktacyjne i jest jeszcze miejsce, ale myśle jeszcze dokupić jeden albo dwa w rozmiarze C w razie jak by mi bardziej urosły -
Kasiula09 wrote:Też sie zastanawiałam nad takim ostatecznie kupiłam u innego sprzedawcy. Ja tez mam B i też długo sie zastanawiałam jaki rozmiar ale ostatecznie wziełam B i jest dobry wkładałam wkładki laktacyjne i jest jeszcze miejsce, ale myśle jeszcze dokupić jeden albo dwa w rozmiarze C w razie jak by mi bardziej urosły
kupilam c z canpol babies ale troszke za duzyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 20:33