Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek witam się w dwupaku....
Moni czekamy na wieści po wizycie u gina
Sylwuś może następną rozpakowaną mamuśką będzieszPochwal się bujaczkiem
MOI przekaż swojej córci,że ciocia Kasia prosi ją żeby wyszła już z brzuszka i dała przykład swojej młodszej imienniczce jak to się robi hehe
Ja wczoraj lekki kryzysik miałam z ciśnieniem....powędrowało mi do 150/90 i ból głowy straszny miałam...nie wiem czy to nerwy dają o sobie znać czy tez przez tą pogodę (bo paskudnie u mnie). Dziś na szczęście troszkę spadło mam 130/90.
Miłego dzionka kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:37
MOI lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzięki za wsparcie
Rano po wstaniu z łóżka wypadł mi "balonik", czyli wczorajsze skurcze coś dałyPo badaniu lekarka była zadowolona, orzekła, że szyjka skróciła się do 1,5 cm, a 2 palce przechodzą swobodnie, wg USG przepływy ok i ilość płynu owodniowego w normie. Czyli w chwili obecnej nie ma powodu do niepokoju. Mimo to nie zgodzili się zrobić mi dnia przerwy przed oksytocyną (chciałam poczekać na moją położną), postraszyli, że przy cholestazie często zdarza się nagłe samoistne obumarcie płodu i oni za choćby dzień zwłoki odpowiedzialności nie wezmą. Bałam się podpisać odmowę, więc już leżę pod KTG z uruchomioną oksytocyną. Czeka mnie znów ciężki dzień...
-
Nelly, bardzo współczuję, że muszą Cię tak męczyć i że musisz się tyle wycierpieć. Trzymam mocno kciuki, żeby szybko się to skończyło i żebyś przynajmniej poród przeszła łatwo. Dobrze, że nagroda po wszystkim będzie największa
Nelly, Scęście lubią tę wiadomość
-
Nie pisałam Wam ale jakiś czas temu postanowiłam znaleźć sobie jakieś zajęcie w domu i kupiłam sobie szydełko i włóczki. Musiałam wszystkiego uczyć się od początku bo nigdy w życiu nie miałam w ręce szydełka ani innego podobnego sprzętu. Wczoraj skończyłam robić pierwszą maskotkę i na razie wygląda to tak
ao12., Strokrotka, agatas, Kasiula09, ataga4, anka_a, paaolka, ania.g, Scęście, Kajaoli, Magdzialenka, MOI, Monica, MartaR.., Nelly, poczwarkah, lubek lubią tę wiadomość