Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaaa! Wody mi odeszly!
czyli samo sie zaczynaaaa
leze teraz pod ktg i nadal mi cieknie po tylku...
xpatiiix3, DeLaCruz, Nelly, agatas, pestka, Aniqa, ao12., ataga4, MOI, Kajaoli, renatkach, Kasiula09, MartaR.., Strokrotka, Anoolka, Kaszulator, lubek, sylwia1985, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Zastawnawia mnie kiedy maluszki zaczynaja widziec i trzymac glowke. Napewno wowczas bedzie lzej bo teraz jest taki nieporadny
-
Cześć Dziewczyny!
Dług mnie nie było ale starałam się Was podczytywać na bieżąco
Na pisanie regularne brakuje mi trochę czasu.
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych mamusiek!!!
Trzymam mocno kciuki za pozostałe dziewczyny jeszcze te w dwupakach
Z życia bliźniaczej mamy to powiem Wam, że łatwo nie jest ale dajemy sobie radę i to chyba całkiem nieźlew tym tygodniu mój mąż musiał już wrócić do pracy więc zostaję z chłopcami sama i jakoś sobie radzimy. większość dnia spędzamy na karmieniu, więc w domu totalny bałagan ale może w weekend uda mi się trochę tu ogarnąć
Nasi chłopcy są wyjątkowo grzeczni póki co, oby tylko ich nie przechwalićDeLaCruz, MartaR.., Anoolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaaolka wrote:Aaaaaa! Wody mi odeszly!
czyli samo sie zaczynaaaa
leze teraz pod ktg i nadal mi cieknie po tylku...
Powodzenia! Trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porządku a ból jak najmniejszy.paaolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Paaolka kciukam
U mnie nieprzespana noc . Maly podkurczal nozki i stekal jakby chcial kupe zrobic ale nie robil. Gdzies dopiero nad ranem mu puscilo jak dalam mu troszke przegotowanej wody do picia. Maskara mam baby bluesnic mnie nie cieszy a maly mnie irytuje bo niby nakarmiony, przebrany , utulony a za 5 minut wybucha placzem
DeLaCruz, Anoolka, lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:To superowo! Z tego co kojarze to ty masz jutro urodziny? Czy pomylilam osoby.
Powodzenia! Trzymam kciuki zeby bylo wszystko w porządku a ból jak najmniejszy.
Tak mam jutro urodzinybędą najlepsze w zyciu
dziekuje za kciuki :* juz koncze pisac bo ida mocniejsze skurcze, dam znac po.
Nelly, Bergo, Aniqa, MOI, Kajaoli, MartaR.., Anoolka, Kaszulator, lubek, ao12. lubią tę wiadomość
-
Hej
Wczoraj o 13 skonczyl mi sie limit internetu na kompie a na telefonie bardzo trudno nadrabiac i komentowac
Nadrobilam zalegle strony ale zapomnialam do czego mialam sie odniesc.
Napewno samych radosci i spelnienia marzen z okazji rocznicy dla kaszulatorno i paaolce juz na fb kibicuje.
Nie mam stalej pory kapania bo maly roznie spi ale gdy bedzie starszy to zamierzam kapac o 19 i go przyzwyczaic ze o tej godz dzien sie konczy i idziemy spac na dluzej hihi.
Kuba ulewa rzadko, ale zauwazylam ze najczesciej po karmieniu w innej pozycji niz lezaca.
Sylwia tobie to wspolczuje tych tesciow.
Gobsoon super ze sie odezwalas, napewno z dwojka latwo nie jest i czasu niewiele zostaje na przyjemnosci.
Do becikowego u mnie: dowody, akt urodzenia, zaswiadczenie o dochodach za 2012, informacja o kwocie skladek na ubezpieczenie zdrowotne (z pitu) i zaswiadczenie od ginekologa ze bylam pod opieka przed 10tc do konca. Decyzje juz mam pozytywna i czekam na wplyw pieniazkow na kontoAnoolka lubi tę wiadomość
-
Paaolka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
te sa wyjatkowe, bo Krzyś zrobił ci cudowna niespodziankę, ale od dziś każde kolejne będą wspaniałe bo będziesz je obchodziła razem z synkiem
Czekamy na dobre wieścipaaolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeszlam zobaczyc czy paoolka to już. Ale chyba za wcześniej, kurcze ale fajnie urodzic w swoje urodziny! Ale prezent,tez bym tak chciała.
Co do tego zeby dziecko kłaść na brzuszku to ja tak kladlam po skończonych 3 tyg, tak ok 20 min po posiłku. Dzisiaj dla mnie łaskawszy dzien i noc ze spaniem hani, bylo 1 karmienie dopiero,wiec ide spac bo taka okazja sie rzadko trafia.paaolka lubi tę wiadomość
-
Paaolka, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!
Czekamy na wiesci
A my wczoraj pierwszy raz pojechalismy z Charlim na kolacje do znajomych. Charlie grzecznie spal do momentu gdy do nich weszlismy. Potem musialam go nakarmic cztery razy, w miedzy czasie M go nosil na rekach do odbekniecia. Tak wiec jedlismy kolacje na raty ale i tak uwazam, ze bylo niezle jak na pierwszy raz.
W drodze powrotnej zasnal w samochodzie, potem jeszcze jedno karmienie w domu.
Poszlismy wszyscy spac o 24h a maly obudzil nas dopiero przed 6h
Dziewczyny, podgrzewacie odciagniete mleko przed podaniem? Pytam bo jak do tej pory to tylko wystawialam butelke z lodowki na jakis czas przed karmieniem i moj M podawal malemu mleko o pokojowej temperaturze..
-
Magdzialenka wrote:W wojewódzkim, warunki, opieka - ok,
Do becikowego: akt urodzenia dziecka, dowody os. rodziców, zaswiadczenie od gina, dochody - w październiku - za 2012r (ze skarbówki najlepiej, ale może być oświadczenie)Anoolka lubi tę wiadomość