Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kkkaaarrr jestem pod wrażeniem! Super!
Renia zamówiłam ten laktator który mi poleciłas i jestem zachwycona. Pomijam fakt że porobiły mi się małe zastoje bo Basia tyle nie ściągala na początku i musiałam masować i odciągać na zmianę ale i tak świetnie sobie poradził. Odciągnełam 60ml czystego mleka z piersi z której mała jadła wcześniejReni@ lubi tę wiadomość
-
Ola_Ola wrote:
Diewuszka jak tam u Ciebie?
Właściwie to nic. Ja nadal w dwupaku. Oprócz jakiegoś tam pobolewania brzucha nic mi się kompletnie nie dzieje. 10.11 mam się zgłosić do szpitala na wywoływanie i szczerze to coraz bardziej wierzę w to, że tak to się właśnie niestety skończy. Ale jakoś uspokoiłam się. Co będzie to ma być. Korzystam póki mogę. Wysypiam się, oglądam tv, czytam książki, leniuchuję bo w domu wszystko gotowe. Przyjdzie samo to super, nie to trudno.
Cały czas podczytuję co tam u Was i jestem pełna podziwu a jednocześnie przeraża mnie to na ile problemów powinnam być przygotowana, a chyba nie jestem. Problemy z kp przede wszystkim.. myślałam, że to prostsza sprawa..
Ale za to będę korzystała z Waszych doświadczeń jak już wreszcie Kuba będzie z nami
Kkkaaarrr super uzupełniłaś listę, mam nadzieję, że ją niedługo zamknęOla_Ola, Sylwia91, kalika, NiecierpliwaKarolina, Blu lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Haa, pierwsze karmienie od 23:30, głupia matka obudziła na cyca, bo spalibysmy oboje dalej.. mam jednak jakas paranoje i jak śpi tak długo to zaraz przychodzą mi do głowy jakieś głupoty..
-
Kkkaaarrr pięknie ^^musiało Cie to kosztować sporo pracy
u mnie to był 41t2d
Aneta z tego co się oreintowalam to na NFZ są 3klucia, w 5w1 sa 2 (cześć skojarzona +WZW) a w 6w1 tylko jedno. I w zależności czy chcesz meningokoki i pneumokoki to po jednym wkluciu każde, a na rotawirusa jest podawana doustnie
Ja póki co skłaniam się chyba na NFZ +meningokoki i pneumokoki. Ale porozmawiam jeszcze z położna i pediatra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 08:13
aneta93 lubi tę wiadomość
-
aneta93 wrote:U mnie karmienie na żądanie, a Maly dal nam pospać raz 2 godziny i później juz pobudki co godzinę, ja nie wiem czy on ma zegarek jakis w środku ze tak równo wstaje
strasznie męczące i marze żeby jednym ciągiem chociaż 4 godzinki pospać
aneta93 lubi tę wiadomość
-
aneta93 wrote:U nas waga byla przy wypisie 3540, a po 3 dniach 3680 ale Maly wazony po karmieniu
teraz idziemy we wtorek na wizytę.
Pa. Szczepicie tymi platnymi szczepionkami? Gdzie jest mniej ukłuć? -
Sylwia91 wrote:Dziewczyny mąż mi mówił wczoraj ze czytał że pneumokoki weszły do szczepień refundowanych! Słyszałyście o tym?
chyba, że mam nieaktualne info, to poprawcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 09:56