Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydiewuszka86 wrote:Kasik to już połowa z głowy. Drugi tydzień zleci szybciej. Dacie radę tylko staraj się myśleć pozytywnie.
Dziewczyny czym smarujecie brzuchy? Chcę coś zacząć stosować i nie mam pomysłu co.diewuszka86 lubi tę wiadomość
-
Ja tez kupiłam bio oil. Chociaż żałuje wydanej kasy nic szczególnego jak narazie (polowe dużego opakowania już zużyłam). I zapach dla mnie bardzo brzydki (taka babunią czuć
). Wysycha szybko Wiec nie jest jak zwykła oliwka. Mam nadzieje ze chociaż skutki przyniesie
-
Ja palmersem, uzbieralam tone probek w ciazy i jeszcze mi sie nie pokonczyly. W sumie gdyby nie te probki to bym nie smarowala, brzuch mam zupelnie jak przed ciaza. Cala ciaze smarowalam palmersem, nie wiem na ile to jego zasluga
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Teraz będzie dość bezpośrednio, ale może coś doradzicie.
U mnie niestety problem z seksem. Boli potwornie. Jakby pochwa mi się skurczyla o trzy rozmiary. Jest problem, żeby w ogóle zacząć.
Zrozumialabym takie cuda po sn. Ale ja jestem po cesarce....Wtedy pomagał bardzo żel intymny i gra wstępna skupiona na rozluźnieniu i pobudzeniu pochwy. No i mąż musiał być na początku bardzo delikatny. Na szczęście pochwa to mięsień, więc ćwiczenia pomagają
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja jak zuzyje 1,5 op 3 to malemu chyba 4 kupie...bo te 3 wydaje mi sie ze male sie robia....
moja córa 1,5 roku nosi białe premium 4'rki
bo sa trochę większe niż zielone
Ja narazie mam ponad 300 2'jek do zużyciaAnoolka lubi tę wiadomość
-
Byli u nas wczoraj znajomi, kolerzanka w 9msc, ma termin na polowe grudnia. Tak patrzyłam na jej brzuszek i nie mogłam się nadziwić jak ten czas leci, dopiero co Borys siedział u mnie w brzuchu, a tu zaraz 2 miesiące stukna! Pamiętam, że będąc w ciąży rok macierzyńskiego wydawał mi się jakimś niewyobrażalnie długim okresem, a teraz powoli zaczynam się obawiać, że rok będzie mi mało
Eryka, NiecierpliwaKarolina, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny