Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kkkaaarrr wrote:Jak piszecie jak wasze maluchy się budzą to nie pozostaje mi nic innego jak chwalić każdy dzień. Borys już od dłuższego czasu wstaje w nocy raz. Ok, wieczorne karmienie i usypianie tra 1-2h, ale zasypia kolo 21 i spi do 2:30-4, potem cyc i usypianie od 30min do 1h i wstaje miedzy 6:30 a 8. Dziś np. jedzenie i usypianie 19:30-21, 2:40-3:20 i teraz wstal o 7
Kkkaaarrr, zazdroszczę!!!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kurczę, mój mąż ma gorączkę i problemy żołądkowe, a dookoła jelitowka panuje
Mam nadzieję, że cokolwiek to jest, mały się nie zarazi
Mąż przeniósł się na kanapę w salonie, wymieniłam całą pościel i wietrzę sypialnię, i oboje co chwila myjemy ręce. Nic więcej chyba nie można zrobić
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Kurczę, mój mąż ma gorączkę i problemy żołądkowe, a dookoła jelitowka panuje
Mąż przeniósł się na kanapę w salonie, wymieniłam całą pościel i wietrzę sypialnię, i oboje co chwila myjemy ręce. Nic więcej chyba nie można zrobić
NiecierpliwaKarolina, kehlana_miyu, Chwilka84, Sylwia91 lubią tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyJa klncze pampersy 3, i przeskakujemy w 4 kupie na probe te Dady bo alego pampersy oryginalne iestety uczulaja i nie moge mu kupowac, chusteczki ez Dady sensitive moze uzywac bo nie maja zadnych perfum w sobie ani nic.
A ubranka na 62 juz sa male ubieram te wieksze 62 i 68, a w grudniu na zakupy sie wyniore to kupie rozmiar 74, nie ma sensumu nas kupowac tych 68 bo one nie sa na malego wcale za duze -
kehlana_miyu wrote:Kurczę, mój mąż ma gorączkę i problemy żołądkowe, a dookoła jelitowka panuje
U nas identycznie -
U nas lekarz jak byl na wizycie to mowil ze Hubert ma mala przepuchline ale zeby sie tym nie martwic. Kazal klasc na brzuch i ja juz widze duza poprawe. A u nas maly w ciagu dnia potrafi 6 godzin przespac na brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 17:58
-
Dziewczyny które kp ale butelką... Ile zjadają wasze maluchy na raz? Bo ja odciągnełam dzisiaj mleczko przed wyjściem do kościoła i byłam pewna że 120 jej wystarczy.. Butelka cala tyle ma..a mąż mówi że zjadla całą i chwała Bogu że już wróciłam do domu bo płakała za cycem.. I jeszcze sporo ssala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Dziewczyny które kp ale butelką... Ile zjadają wasze maluchy na raz? Bo ja odciągnełam dzisiaj mleczko przed wyjściem do kościoła i byłam pewna że 120 jej wystarczy.. Butelka cala tyle ma..a mąż mówi że zjadla całą i chwała Bogu że już wróciłam do domu bo płakała za cycem.. I jeszcze sporo ssala
Sylwia91 lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
pielegniarka_w_mundurze wrote:
Hmm faktycznie ten pępek dziwnie wygladaU mojego starszego synka był typowo wypukły przy przepuklinie, coś takiego jak u Chwilki tylko dużo bardziej wystawał
-
Oczywiście nie lubię przepukliny pielęgniarko
przypadkiem kliknelam.
Nadrabiam Wasze posty już od jakiegoś czasu i tadam udało mi sięsuper że maluchy ładnie rosną i oby tak dalej bez większych problemów wychowawczych
U nas w miarę dobrze. Niestety kolki dają synkowi niezły wycisk wieczoraminasz rekord to ciągły płacz od 20 do 1 w nocy wczoraj. Aż patrzyłam czy nie pokazała mu się też ta przepuklina. A tak to standardowo płacz od 20 do 22. Dzisiaj kupiłam tulę bo ręce odpadają
mam nadzieję że chociaż trochę mnie odciąży.
Podtrzymuje mnie na duchu że po,a tym przez dzień jest całkiem spokojnie, bo Leon odsypia noce. Siostra zazdrosna się zdobiła, kiedy go karmię albo przewijam chwyta mnie za rękę i ciągnie gdzie jej się podobastrasznie fajna z nich ferajna.
kehlana_miyu lubi tę wiadomość