Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
diewuszka86 wrote:U nas dziś dzień czuwania. Kuba od 10 do 16 tylko drzemał po 15, 20 min a tak to nie spał. Nie wiem to chyba długo jak na takiego malucha. Teraz padł, ale i tak łatwo nie było.
U mnie to samo, od rana same drzemki. -
kalika wrote:Jaki rozmiar ubranek już nosi? Mój ma 60,5 cm i nosi r.62.
Nosi 68. I niestety już na styk. Ewentualnie te większe (np. z H&M, bo firma firmie nie równa) są takie akurat - mają troszkę luzu, nie muszę ich naciągać mocno na pampersie. -
muszę się pożalić, byłam u lekarza dzisiaj i podobnie jak u kkkaaarr w macicy zostały resztki tylko u mnie większe ;/ dostałam skierowanie do szpitala. mam przyjść w poniedziałek się umówić, albo będzie w poniedziałek albo kolejnego dnia, ale mam wyjść po kilku godzinach. będę musiała chyba odciągnąć mleko, a nigdy tego nie robiłam i nie mam czym.
-
A mój Kuba to taki szczypiorek w porównaniu z Waszymi Maluszkami, w środę ważył 4 kg, a najlepiej ze wzrostem, urodzeniowa to 55cm, 2 tyg później na przyjęciu do szpitala 49
a na szczepieniu 53, także dopiero zaczynamy wyglądać jak ludzie w 56, nieraz wejdzie w.mniejsze 62, a Wy już 68 i pampersy 4, my chyba na wiosnę takie.rozmiary będziemy mieć
Że spaniem nocnym uznasz nadal co 2-3 h pobudka, zazdroszczę Wam tych długich godzin ciągiem.
Szynszyl, bardzo współczuję, 3 mam kciuki żeby wszystko się dobrze się ułożyło. -
Szynszyl współczuję bardzo. U mnie zaczęło się plamienie a już nie było.. Nie wiem co jest grane..
Moja urodziła sie 52, teraz 54cm ale nosimy 62 juz na styk jeżeli chodzi o pajace np bo ma długie nogi i są napięte bardzo.. Body też 62 idealne. Mam rozpoczętą paczkę zielonych pampersow 2 id Ady trochę jeszcze i przechodzimy na 3 -
Chwilka84 wrote:A mój Kuba to taki szczypiorek w porównaniu z Waszymi Maluszkami, w środę ważył 4 kg, a najlepiej ze wzrostem, urodzeniowa to 55cm, 2 tyg później na przyjęciu do szpitala 49
a na szczepieniu 53, także dopiero zaczynamy wyglądać jak ludzie w 56, nieraz wejdzie w.mniejsze 62, a Wy już 68 i pampersy 4, my chyba na wiosnę takie.rozmiary będziemy mieć
Że spaniem nocnym uznasz nadal co 2-3 h pobudka, zazdroszczę Wam tych długich godzin ciągiem.
Szynszyl, bardzo współczuję, 3 mam kciuki żeby wszystko się dobrze się ułożyło.
Chwilka, mój maly podobny do Twojegoostatnio ważył 4200 i dalej nosi 56, a pobudki nocne co 2-3 h.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
NiecierpliwaKarolina wrote:Chwilka, ciesz się! Ja na przykład troszkę zazdroszczę. Ostatnio mialam podejście do spakowania tych małych ciuszków w karton i nie dałam rady, bo mi się strasznie przykro zrobiło
kalika lubi tę wiadomość