Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzynszyl
ja tez jestem fanka marki Pampers, ale niestety mojego syna uczulaja bo sa perfumowaneuzywalam je od samego poczatku i niestety bylam zmuszona zmienic bo malego odparzaly az do strupkow i początkowo nie wpadlam na to ze to pampki lekarka przepisala masc z antybiotykiem pimafucort na te odparzenia inie zeszlo
i po zmaianie pampersow i chusteczek na dady odparzenia minely jak reka odjal. Wiec ze amurkiem musze chodzic do Biedronki chociaz nie lubie tego sklepu.
dla odmiany cora nie mogla nosic tych biedronkowych bo je przesikiwala i nosila tylko pampersy wiec jakwidac co dziecko to inna historia -
Sylwia ja to nie lubiłam tych dada premium, takie pancerne mi się wydawały, te 3 są jak zielone pampersy, też fajne, ale bez paska
białe pampersy są super, tylko może w nich przeszkadzać zapach, trochę pachną naftą
Karolina przy jakiej wadze przechodzisz na 4?? -
nick nieaktualnyKasik2 wrote:A my dopiero na 2 przeszliśmy
malutka waży 4500, mamy 4 duże paczki zielonych i 2 białych pampers z prezentów. Zobaczę może po wykończeniu tych zapasów przejdziemy na 3. Narazie nie dokupuje.
-
Szynszyl, w czwartek Olek ważył 6600 z kawałkiem. Ale już nie mogę patrzeć na te jego poodciskane uda
te 3 jakieś za krótkie na niego.
Kupiliśmy za 84,99 megabox w Carrefour jakby któraś z Was szukała dobrej ceny
Diewuszka, kuruj się bidulkoodpoczywaj i śpij jak najwięcej (tyle ile to możliwe w naszej sytuacji)!
-
A ja mam dzisiaj kryzys
Krostki z buzi nie znikają, mało tego, pojawiły się też nowe na szyi. Co raz gorzej to wygląda, mimo kąpieli w krochmalu i smarowania maścią... Mała robi też rzadkie kupki ostatnio, nie wiem czemu. Do tego odparzenie na pupie i chyba początki ciemieniuchy. Wszystko na raz
Przecież dobrze się nią zajmuję, dbam jak tylko potrafię, a wychodzi do dupy.
W środę idziemy na szczepienie a ja wciąż się waham, którą szczepionkę powinnam wybrać - 5w1 czy 6w1? W przychodni mają jeszcze zapas 5w1, ale część osób poleca bardziej 6w1. Dodatkowo na tej wizycie chcemy zaszczepić na rota (Rotarix). A ja jestem zielona w tym temacie. A którymi Wy szczepiłyście swoje maluchy? -
Evelle wrote:Ja tydzień temu szczeoilam maluszka hexacima nie było wyboru w przychodni oprócz tych darmowych skutków ubocznych nie bylo maluszek zniósł to bezobjawowo, koszt u nas 160 pln
ja dokładnie tak samo tylko 20 zł drożej -
Jutysia wrote:A ja mam dzisiaj kryzys
Krostki z buzi nie znikają, mało tego, pojawiły się też nowe na szyi. Co raz gorzej to wygląda, mimo kąpieli w krochmalu i smarowania maścią... Mała robi też rzadkie kupki ostatnio, nie wiem czemu. Do tego odparzenie na pupie i chyba początki ciemieniuchy. Wszystko na raz
W środę idziemy na szczepienie a ja wciąż się waham, którą szczepionkę powinnam wybrać - 5w1 czy 6w1? W przychodni mają jeszcze zapas 5w1, ale część osób poleca bardziej 6w1. Dodatkowo na tej wizycie chcemy zaszczepić na rota (Rotarix). A ja jestem zielona w tym temacie. A którymi Wy szczepiłyście swoje maluchy?
U nas to samo z krostkami a nic oprócz mycia przegotowaną wodą nie robię więc w sumie Twoje zabiegi nic nie dały. To chyba samo musi minąć. Czytałam o trądziku właśnie że jedne znikają inne się pojawiają i to dokładnie się u nas dzieje. Rzadkie kupki przy kp są ok, jesteście na cycu czy mm? U nas też przewaga rzadkich kupek. -
Jutysia wrote:A ja mam dzisiaj kryzys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 04:32
-
nick nieaktualny