Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Moj synciu dzis spal cala noc od 23.30 az do 8 rano, czuje sie taka wyspana
Super
Moj spal od 20 i wstal o 2 na mleko. Potem od 4 prawie godzine marudzil w lozeczku ale w koncu zadnal i przespal kolejne picie i tez wstal przed 8. Jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 09:54
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
kalika wrote:Bardzo dużo osób je zachwala, choć słyszałam też, że jest mało stabilne i, o zgrozo, te bardziej sprytne dzieciaczki potrafią wywinac w nim orła.
kalika lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:A jaką mieliscie bilirubine? Mój idzie jutro na szczepienie. Tydzień temu było 52 (czyli około 3 wg innej skali).
6,1 tydzień temu. Przy wyjściu ze szpitala było 7,4 więc bardzo wolno spada. Lekarz powiedział, że dopuści nas do szczepienia jak spadnie poniżej 2. -
Chwilka84 wrote:Mojej siostry 12 kilogramowa córka w nim przebywa i na szczęście nigdy się nic nie stało, nawet się nie rusza a ona w nim nawet tańczyć próbuje
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Hej dziewczyny!
Wybaczcie, ale ja dopiero wrócę pewnie po świętach. Co drugi dzień jestem sama w domu i mam dużo na głowie, a ostatnio jezdzilismy po sklepach z małą więc męczące dni za nami... efektem tego były bezsenne noce oczywiście ehh jestem taka wykończona, a na odpoczynek się nie zanosi w tym tygodniuRodziców nie ma całymi dniami, nie ma kto mi pomóc nawet zrobić coś do jedzenia jak mała nie śpi. Mam nadzieję, że jak minie szał świąteczny to wrócimy do spania w nocy...
u Was wszystko dobrze?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1988cf22bfc9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c2790242da9.jpg
Basieńka pozdrawia e-ciocie!NiecierpliwaKarolina, Sylwusia100, Reni@, diewuszka86, Jutysia, Anoolka, marlon, Eryka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj zjadl o 19 i poszedl spac. Wstal o 4 na jedzonka i spal dalej do 9
Weekend maly mial troche rozbity bo jezdzilismy na chrzciny zapraszac, ale juz wracamy do normalnosci. Dzisiaj tylko neurolog o 16.40.Reni@ lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Diewuszka
hahah xD nie ma co zazdroscic po przez 4 noce wczesniej dal mi popalic i wstawal co 1,5-2godziny to napewno byl ten diabelski skok !
Sarcia czyli ja sie za tydzień tez wyspie?
My zawsze pierwsze nocne spanie mamy około 4-5,5h a potem to juz tak 1 do 2h. Chyba dlatego ze mało i krótko spi i szybko zasypia dalej
Starsza córka na tym etapie lepiej spała, ale jeszcze wszystko przed namijuz sie pogodniejsza zrobiła i dłużej leży sama z dobrym humorkurm i uśmieszkiem na buzi
-
Sylwusia100 wrote:Moj zjadl o 19 i poszedl spac. Wstal o 4 na jedzonka i spal dalej do 9
Weekend maly mial troche rozbity bo jezdzilismy na chrzciny zapraszac, ale juz wracamy do normalnosci. Dzisiaj tylko neurolog o 16.40.
-
Canario wrote:Sarcia czyli ja sie za tydzień tez wyspie?
My zawsze pierwsze nocne spanie mamy około 4-5,5h a potem to juz tak 1 do 2h. Chyba dlatego ze mało i krótko spi i szybko zasypia dalej
Starsza córka na tym etapie lepiej spała, ale jeszcze wszystko przed namijuz sie pogodniejsza zrobiła i dłużej leży sama z dobrym humorkurm i uśmieszkiem na buzi
pierwsze spanie najdłuższe
Dlatego ja chodzę spać razem z córką o 21 żeby się wyspać bo później już budzi się co godzinę -
NiecierpliwaKarolina wrote:Renia współczuję strasznie
oby Mikiemu szybko przeszło i wizyta w szpitalu nie była konieczna!
Teraz znowu panuje ta cholerna jelitówkau męża w pracy dzisiaj 4 osoby padły.
Dzięki. Tez mam taka nadzieje ale cos za dlugo to trwa. Boje sie zeby sie nie odwodnil. Bede dzwonić jeszcze do pediatry po 17 i zobacze co powie -
Reni@ wrote:A u nas dalej jelitowka. Starszy dzis spowrotem wymiotuje wszystko co zjada. Jak tak dalej bedzie to pojedziemy do szpitala. Tylko pewnie go zostawia i musialby ktos z nim zostac i pewnie bedzie chcial zebym to byla ja