Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MARLON, KALIKA piękny jest ten zestaw z leżaczkiem i krzesełkiem. Używacie? Jesteście zadowolone? Zastanawiam się czy jest wart swojej ceny. Dodałam do mojej listy zakupowej do rozważenia
Co do prezentów pod choinkę, to my robimy - kupujemy dla siebie nawzajem, więc i dla syna. Większość z nich Olo dostał już teraz bo nie mogłam wytrzymać do świąt - czyli karuzelę do łóżeczka, żyrafę Sophie, czeka na niego jeszcze szara mata piankowa SKIP HOP -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jola1985 wrote:MARLON, KALIKA piękny jest ten zestaw z leżaczkiem i krzesełkiem. Używacie? Jesteście zadowolone? Zastanawiam się czy jest wart swojej ceny. Dodałam do mojej listy zakupowej do rozważenia
Co do prezentów pod choinkę, to my robimy - kupujemy dla siebie nawzajem, więc i dla syna. Większość z nich Olo dostał już teraz bo nie mogłam wytrzymać do świąt - czyli karuzelę do łóżeczka, żyrafę Sophie, czeka na niego jeszcze szara mata piankowa SKIP HOP
Olo już się bawi Sophie? Nasza póki co czeka w szufladzie. W sumie mamy 2 bo jedna kupiłam już w ciąży, a druga dostaliśmy.
Mata Skip Hop też jest na mojej liście zakupowej i chyba niedługo trzeba będzie zrealizować ten zakup, bo Miki zaczyna ładnie leżeć a brzuszku
06.2015 - nasz aniołek:*
-
KALIKA dzięki za rekomendację! Krzesełko bardzo mi się podoba. Dobrze usłyszeć, że nie tylko na zdjęciach wygląda fantastycznie, ale jest też praktyczne.
Wiesz, moje dziecko jest totalnie antysmoczkowe. Nie toleruje żadnych smoczków, jest karmione piersią a jak ma skoki rozwojowe, albo gorszy dzień to zamiast ciągłego cyca podtykam mu właśnie Sophie i sobie ją "ciumka". To go uspokaja, więc ta żyrafa ma faktycznie jakąś cudowną moc. Dopiero zaczyna łapać przedmioty, zatem żyrafą się na razie nie bawi, ale i tak bardzo nam się przydaje. Łapanie przedmiotów ćwiczymy od pewnego czasu z oball'ami.
Olaf też leży sporo na brzuchu, lubi nawet tak spać. Podnosi dzielnie głowę i zaczyna troszkę odpychać się nogami, więc stwierdziłam, że mata to super rozwiązanie, nawet na tym etapie. -
India ja jestem z Ignasiem w domu. Przed polnoca maz pisal ze zasnął. Mam nadzieje ze Miki szybko wroci do zdrowia. Oby ich do piatku wypuscili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2016, 03:42
India9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny