Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalika modle sie codziennie zeby tak zostalo. Moj wazy 5550 i z ubranek to nosimy 68 i czasami 74. Grubasek z niego nie jest ale ma dlugie nozki. Wszystko w raczkach za dlugie a w nogach za krotkie. Ale zawsze na usg nozki wychodzily wieksze. Nawet ostatnio w przychodni mowili ze maly strasznie dlugi jest jak na dwa miesiace.
-
U nas tez 62 a niektóre ciuszki 68.
Mikolaj dalej w szpitalu. Od wczoraj juz nie wymiotuje. Jest szansa ze jutro go wypuszcza ale musi duzo pic a z tym to srednio. Wmuszamy w niego wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 13:39
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie z innej beczki
gdzie moge dosyac barwniki spozywcze w malych tubkach ? Bo tyle sklepow zwiedzilam ale w oczy nogdzie mi sie nie rzucily , a potrzebuje do zabarwienia lukru
z gory dzieki za odpowiedzi
RENIA
mam nadzieje ze Miki zacznie pic i go juteo wypuszcza ze szpitala. Glowa do gory bexzie dobrze. A jak maluch? -
Renia, to normalne, że nie chce przyjmować płynów posiłków. Podajcie mu po łyczku/łyżeczce co kilka minut letnie plyny. Trzymam kciuki, żeby jutro Miki pożegnał szpitalne mury.
Sarcia, ja kupowałam przez internet barwniki Wilton w żelu. W sklepach stacjonarnych widziałam tylko takie gotowe pisaki do zdobienia z Dr.Oetker, ale tym nie zabarwisz lukru.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
diewuszka86 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie odciągania mleka. Załóżmy, że odciągnę mleko z jednej piersi, dam do lodówki i za parę godzin odciągnę z drugiej. Mogę je dolać do tego w lodówce? Muszę uzbierać większą ilość i nie wiem jak to zrobić.
Dodać mozesz, ale dopiero po schłodzeniudiewuszka86, kalika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydiewuszka86 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie odciągania mleka. Załóżmy, że odciągnę mleko z jednej piersi, dam do lodówki i za parę godzin odciągnę z drugiej. Mogę je dolać do tego w lodówce? Muszę uzbierać większą ilość i nie wiem jak to zrobić.
Ja ogoloem slyszalam zeby nie mieszać mlek z dwoch roznych odciagniec o roznych porach, ale ile w tym prawdy to nie wiem. -
nick nieaktualny
-
Troche wiecej juz pije ale czy to wystarczy to sie okaze
A Ignas odpukac ok. Poza tym ze noce różne to nie ma na co narzekać. Jak jestem w szpitalu to mama przy nim jest bo maz wpada do domu zjeść obiad , wykąpać sie i znowu mnie zmienia.
Co do mleka to ja wlasnie takie schłodzone mieszalamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 15:44
-
nick nieaktualnyPytanie z serii prezentu last minute
co kupic mezowi pod choinke ? Jeden preaent juz mu dalam teoche wczesniej i on mi tes, a taz sie okazuje ze ma dla mnie cos pod choinke a ja juz nie mam nic . Cos symbolicznego co na szybko moge dostac , bo juz pomyslu nie mam(perfumy, kosmetyki,bizuteria odpadaja-wszystko ma z yej serii)
-
Ahh, czuje się jak sexi lala dzisiaj
byłam u fryzjera, zrobiłam baleyage, wreszcie zrobiłam się do ludzi podobna!
To było moje najdłuższe wychodne odkąd Borysek jest z nami. Pierwszy raz odciągnęłam mleczko, zostawiłam buteleczkę 120ml mojej mamie, która z nim została. Podobno pałaszował z błogim wyrazem twarzy, od razu załapał o co chodzi z butlą, objął piąstkami i ciągnął. Mama mówiła, że spokojnie zjadłby więcej, ale wystarczyło do zabicia głodu, bo zasnął po jedzeniu i śpi już ponad 1h.Reni@, Kasik2, Chwilka84, Eryka, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Pytanie z serii prezentu last minute
co kupic mezowi pod choinke ? Jeden preaent juz mu dalam teoche wczesniej i on mi tes, a taz sie okazuje ze ma dla mnie cos pod choinke a ja juz nie mam nic . Cos symbolicznego co na szybko moge dostac , bo juz pomyslu nie mam(perfumy, kosmetyki,bizuteria odpadaja-wszystko ma z yej serii)
-
sarcia123 wrote:Pytanie z serii prezentu last minute
-
diewuszka86 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie odciągania mleka. Załóżmy, że odciągnę mleko z jednej piersi, dam do lodówki i za parę godzin odciągnę z drugiej. Mogę je dolać do tego w lodówce? Muszę uzbierać większą ilość i nie wiem jak to zrobić.
http://www.mz.gov.pl/zdrowie-i-profilaktyka/zdrowie-matki-i-dziecka/karmienie-piersia/odciaganie-i-przechowywanie-mleka-matki/diewuszka86, Chwilka84, Jutysia, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny