Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze nadal mieszkam u teściów, więc raczej pomagam przy wigilijnych przygotowaniach, niż je sama organizuję.
Mój Mikołajek wydaje mi się calkiem duży. W środę na szczepieniu ważył 5430 g i mierzył 58,5 cm. Obecnie używam body i pajace na 62 cm, a kaftaniki i spodnie na 56 cm. Pieluszki Dada 2.
Śpi w nocy nie najgorzej. W miarę szybko zasypia (trudniej jest tylko nad ranem), ale budzi się co 3-4 godziny w pierwszej części nocy i co 2-3 godziny w drugiej części (tak od 4). W ciagu dnia zasypia kilka razy. Drzemki trwają od kilkunastu minut do 1,5 godziny. Wieczorem nie chce spać, ale też na siłę nie usypiam. Zwykle kapiel jest koło 20, potem jedzenie, a zasypia dopiero około 23-24 (po następnym karmieniu).Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2016, 06:10
-
nick nieaktualny
-
Super Sercia mam nadzieje ze od 3msc tez prześpi mój synek cała noc. Choć narzekać nie mogę bo wstaje między 20:00 - 08:00 tylko raz. Zawsze około 4:00. Sporadycznie dwa razy w nocy. Około 2:00 i 4:00. W każdym bądź razie jestem wyspana. I z rana jeszcze się ogarnę
ale cała noc to już marzenie
-
adrenalina wrote:Chyba wszystkie coś pochcicie, bo się nie odzywacie
Wesołych Świat, rodzinnych przede wszystkim dużo zdrowia, snu, pociechy z dzieciaczków i dużo miłości.
Ja pierogi jak zwykleciasto upieczone takze prawie wszystko mam gotowe, oprócz choinki
adrenalina lubi tę wiadomość
-
My spędzamy Święta u jednych i drugich Rodziców więc ja mam wolne
Zresztą i tak nie miałabym chyba jak czegokolwiek przygotować bo Kubuś ostatnio w dzień nie bardzo chce spać. Potrafi wstać o 9 i pójść spać o 16, a o 19 już kąpanie i dalsza walka.
Dziewczyny! Chciałabym Wam życzyć wesołych, spędzonych w rodzinnej atmosferze Świąt Bożego NarodzeniaŚwięta każdej z nas będą na pewno wyjątkowe, pierwszy raz w takim gronie
Cieszcie się sobą
adrenalina, Sylwusia100, Eryka, NiecierpliwaKarolina, Reni@, kehlana_miyu, Blu lubią tę wiadomość
-
Ja też nie przygotowuje nic na święta. W wigilię rano jedziemy do mojego brata a potem całe święta spędzamy u teściów.
Wesołych świąt dziewczyny, pierwsze święta naszych dzieci niech będą wyjątkoweChwilka84, adrenalina, Sylwusia100, Eryka, NiecierpliwaKarolina, Reni@, kehlana_miyu, diewuszka86, Blu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdrowych, spokojnych Świąt!
Jak najmniej chorób i problemów.
Pociechy z maleństw i wielu przespanych nocy
Chwilka jaki poważny przystojniak, zdjęcie pierwsza klasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 13:26
Sylwusia100, Reni@, NiecierpliwaKarolina, Eryka, Chwilka84, Pumpkin, Anoolka, diewuszka86, Blu lubią tę wiadomość