Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyApropos pytania. Ja pisalam o Chrzcie mojej corki ktora ma juz 5 lt, syn nie jest ochrzczony a na ten obrzadek naciska moj maz nie ja! Ja uwazam ze kazde dziecko powinno miec wybor a nie miec z gory narzucana wiare. jak dobrze pamietam to Jezus chrzest przyjal w wieku lat 30 , wiec dlaczego my mamy leciec z ledwo niespelna miesiecnym dzieckiem?
I juz wiecej na temat ksiezy,religi sie nie wypowiadam. Ja mam na ten temat swoje bardzo kontrowersyjne i ostre zdanie, nie mam zamiaru nikogo obrazic ani wywolac jakiejs gownoburzy ktora nie ma zadnego celu.
a ja akurat jestem osoba ktora sie nie przejmuje co ludzie powiedza, nie zyje dla ludzi tylko dla siebie i za mnie ludzie nie umrą, wiec mam serdecznie to co mysla na temat moich pogladow. niech sobie mysla co chcaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 19:53
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Apropos pytania. Ja pisalam o Chrzcie mojej corki ktora ma juz 5 lt, syn nie jest ochrzczony a na ten obrzadek naciska moj maz nie ja! Ja uwazam ze kazde dziecko powinno miec wybor a nie miec z gory narzucana wiare. jak dobrze pamietam to Jezus chrzest przyjal w wieku lat 33 , wiec dlaczego my mamy leciec z ledwo niespelna miesiecnym dzieckiem?
I juz wiecej na temat ksiezy,religi sie nie wypowiadam. Ja mam na ten temat swoje bardzo kontrowersyjne i ostre zdanie, nie mam zamiaru nikogo obrazic ani wywolac jakiejs gownoburzy ktora nie ma zadnego celu.
a ja akurat jestem osoba ktora sie nie przejmuje co ludzie powiedza, nie zyje dla ludzi tylko dla siebie i za mnie ludzie nie umrą, wiec mam serdecznie to co mysla na temat moich pogladow. niech sobie mysla co chca -
Sylwusia100 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was używa nawilzacza-oczyszczacza powietrza? Chciałabym kupić i szukam jakiegoś sprawdzonego.
NiecierpliwaKarolina wrote:Odebrałam wyniki badań i tsh <0,0004.... ehhh...
Jak nie urok to sraczkaLekarz już mi zmniejszył dawkę leków.
Diewuszka, u nas nie było gorączki po szczepieniu. Ale pediatra mówiła żeby w takim przypadku podać Paracetamol w czopkach.
Dziewczyny a szczepiłyście już maluchy na pneumokoki? Zastanawiam się czy zacząć teraz czy jeszcze poczekać?
Edit: Aha, Ania skończyła dzisiaj 3 miesiąceWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 19:10
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Eryka no właśnie ja też się boję że później będzie ciężej i trudniej. Teraz jesteśmy na bieżąco z maluchami i myślę że będzie łatwiej znowu mieć noworodka. Przy rocznej Basi to mi juz maz zrobi wszystko i mama jest na miejscu więc mam na kogo liczyć do pomocy
Marlonświetny mem.
marlon, Eryka lubią tę wiadomość
-
Muszę się pochwalić. Koleżanka wyciągnęła mnie dzisiaj spontanicznie na miasto na ciacho i herbatę. To było moje pierwsze wyjście "do ludzi", nie licząc szybkich zakupów w centrum handlowym. I wiecie co? Było bardzo przyjemnie. Czułam się jak nowo narodzona. Ha Ha. Mała rzecz a jaka radość
Sylwia91, szynszyl, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Reni@
jak tam Ignaś? jest poprawa?
Jest troche lepiej. Sterydy mu zmniejszyli juz. Jak bedzie jutro poprawa to zmniejsza tez ilosc wziewow.
Po 19 zmieniali mi wenflon. 25 minut przeraxliwego placzujutro poogladam w ile miejsc probowaly sie wkłuć
Blu lubi tę wiadomość
-
Zachodzcie w kolejne ciąże dziewczyny, zachodzcie!
z drugim zawsze łatwiej niż z pierwszym, bo doświadczenie robi swoje i organizm bardziej rozbujany na macierzyństwo. Wiem co mówię, bo o córkę chwilę się staralismy a z synem od razu się udało. My chcemy jeszcze jedno ale bardziej na 2019 celuje bo chce chociaż na chwilę wrócić do pracy.
Diewuszka a podalas coś na gorączkę? Może mieć też trzydniówkę. Nie martw się to jeszcze nie bardzo wysoka gorączka .
Renia zdrówka dla Ignasia. Grunt że działa leczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 20:20
NiecierpliwaKarolina, Reni@, Sylwia91 lubią tę wiadomość