Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anieńka, czytalam ze krostki i podraznienia na buzi moga sie robic nie tyle od tego co dziecko pcha do buzi ile od sliny, ktora cala buzia jest umazana. W slinie sa enzymy trawienne i one 'wyzeraja' delikatna skorke na buziaku.
-
nick nieaktualny
-
Anieńka, dokładnie tak jak pisze kkkaaarrr. Mój Miki ma AZS, więc skóra sama w sobie idealna nie jest, a teraz, gdy mocno się slini i wpychajac sobie wszystko do buzi rozmazuje dookoła śline, to już całkiem się pogorszyła. Dziś zaczynam intensywne natłuszczanie buźki miliard razy na dobę, zobaczymy jakie będą efekty.
06.2015 - nasz aniołek:*
-
kalika wrote:Anieńka, dokładnie tak jak pisze kkkaaarrr. Mój Miki ma AZS, więc skóra sama w sobie idealna nie jest, a teraz, gdy mocno się slini i wpychajac sobie wszystko do buzi rozmazuje dookoła śline, to już całkiem się pogorszyła. Dziś zaczynam intensywne natłuszczanie buźki miliard razy na dobę, zobaczymy jakie będą efekty.
-
nick nieaktualnySylwusia100 wrote:Sarcia jakie krzeselko kupiłaś? My tez wczoraj zamowilismy. Pewnie jutro przyjdzie. My kupilismy chicco polly magic.
Ja kupilam tez polly magic 3w1, najpierw zdecydowalam sie na polly progress ale sprzedawca mnie wkurzyl na allegro bo na aukcji mial nieprawdziwe info i sie wkurzyam i kupilam 3w1a Ty?
-
nick nieaktualnySylwusia100 wrote:Też 3w1
mamy takie samo
mam nadzieję, ze też będę zadowolona. Czekam niecierpliwie na kuriera
A jaki kolor zamawialiscoe ? Ja wzielam jasny szary z zabawkami z tegorocznej kolekcjimoj synek juz wyprobowal i siedzial jak prezes super jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziewczyny!
Ja staram się być w miarę na bieżąco, ale odpisać jest kiepsko. Teraz mam chwilę więc z nad patelni z racuchami doczytałem że piszecie o Tuli. My mamy od samego początku, razem z wkładką niemowlęcą. U nas to jest must havebardzo polecam, ale fakt nie wszystkie dzieci akceptują.
Myślałam żeby młodemu zacząć podawać coś z warzyw, ale klops. Nie otwiera nawet buźki, więc jeszcze musimy poczekać.