Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny a powiedzcie jak widzicie kwestie mycia tego krzesełka chicco polly, też na nie patrzyłam i nie wiem czy tam w zakamarkach nie będzie się gromadził brudek.
zerkałam też na te 5w1 ale stwierdziłam, że może maluszek będzie chciał inne krzesełko potem, to nie ma co tak planować na zaś
a dzisiaj u nas znowu pięknie, chyba nie jest tak źle z powietrzemwysyp wózków na trasie spacerowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 15:47
-
Ola_Ola wrote:Dużo dziewczyn "pouciekało" z forum...
Czy u was podczas jazdy też jest taki raban? Najlepiej cały czas jechać, nie zatrzymywać się
Ola, u nas z jazdą jest cudownie - o ile jedziemyCzerwone światło jeszcze toleruje, o ile jest krótkie, ale nie daj Boże korek! Samochód według Adasia ma jechać i już!
Ola_Ola, Sylwia91 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
U nas w aucie tez roznie. Czasami cala droge patrzy w lusterko na zagłówku a czasami wpada w taką histerię ze az się zanosi. W sumie nie wiem dlaczego
Po ostatnim szczepieniu nie mielismy żadnych objawów a dzis juz ma rumieńce i podwyższoną temperaturę -
nick nieaktualnyNie jo az tak sie nad tym nie zastanawialam wezmie sie sciereczke i umyje to nie problem.
no 5w1 jestmo tyle gorsze ze kosztuje 750 zl i dodatkowo za 170 zl tzeba dokupic palak i wkladke dla niemowlat i stwierdzilam ze nie bede przeplacac po to zeby mialo 2 funkcje wiecej z ktorych korzystac nie bedembo 3 latek chce sam siedziec przy stole a nie w krzeselku -
Ja też się nie zastanawiałam nad czyszczeniem. Wydaje mi się ze bez problemu umyje się szmatka. Nasze krzesełko dzisiaj przyszło i mały długo w nim siedział. Podoba mu się. Najpierw bawił się zabawkami a później spogladal na telewizor.
-
Właśnie, ciekawe czy wyprodukowali już krzesełko do karmienia z kolorowymi pasami. Byłabym pierwszą klientką
aż żal patrzeć jak po pewnym czasie białe pasy zamieniają się w pomarańczowo zieloną abstrakcję :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 19:57
-
Ola_Ola wrote:Czy u was podczas jazdy też jest taki raban? Najlepiej cały czas jechać, nie zatrzymywać się
Z jazdą wózkiem mamy podobnie - gdyby nie głód, najchętniej całe dnie by spacerowała albo śmigała samochodem
Ola_Ola lubi tę wiadomość
-
U nas dzisiaj taki dzien ze nawet nie mam sily nic pisac... placz nie wiadomo o co
a pada tak wymordowana na rekach jakby nigdy nie spala. Bardzo mi jej zal. Ja póki co karmie małą na kolanach albo w bujaczku bo ona raczej duzo nie zjada tylko ciapie troszkę. Dzisiaj zauwazylam że coraz częściej mi przechyla glowe na jedną stronę i na bok tez jeden sie raczej lrzekreca. Musze zadzwonić po weekendzie do fizjoterapeuty bo poki co mam mase lracy, w sobotę dwa śluby jeden po drugim..
-
Blu wrote:Właśnie, ciekawe czy wyprodukowali już krzesełko do karmienia z kolorowymi pasami. Byłabym pierwszą klientką
aż żal patrzeć jak po pewnym czasie białe pasy zamieniają się w pomarańczowo zieloną abstrakcję :o
Blu lubi tę wiadomość
-
Blu wrote:Właśnie, ciekawe czy wyprodukowali już krzesełko do karmienia z kolorowymi pasami. Byłabym pierwszą klientką
Blu lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Też mamy Chicco ale właśnie z białymi pasami. No cóż, raczej nie kupię następnego fotelika, ale może gdzieś znajdę same pasy w innym kolorze.
Byliśmy na spacerze rano, teraz pada więc bunkrujemy się w domuLeona chyba też męczą dziąsła, całe piąstki pakuje do buzi, próbuje wkładać mu do rączki gryzak, ale pomaga tylko na chwilę. A żeby już do końca mi się nie nudziło, to córka ma fazę na kombinowanie jak tu załatwić swoje potrzeby wszędzie tylko nie w pieluszkę ani do nocnika
także od rana robię albo pranie albo latam z mopem
(heh to tak w temacie, cZy fajnie mieć dzieci rok po roku- fajnie choć hardcorowo )
Reni@, NiecierpliwaKarolina, Eryka, Kasik2, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Aneta wszystkiego trzeba się nauczyc
U nas też początkowo tak było teraz już dużo lepiej
Ignaś po fatalnej nocy ma tez gorszy dzień. Maruda jakich malo. Prawie wgl nie śpi. Moze to przez to wczorajsze szczepienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 20:02