Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Meldujemy sie po szczepieniu. Uff matka dala rade ale ciężko bylo. Powiem Wam ze z tak duzym a jeszcze nie chodzącym dzieckiem ciezko samemu ogarniac takie rzeczy jak wizyty u lekarza.. jutro musze malej kupic kurteczke bo jest tak ciepło ze juz kombinezon trzeba odlozycBlu, Reni@, diewuszka86, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
Zapomnialam sie pochwalić ze Basia waży 6930
posadzalam ją o wiecej i jakoe było moje zaskoczenie mile jak waga nie pokazala 7 z przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 12:35
szynszyl, Reni@, Blu, diewuszka86, Eryka, Jutysia, Chwilka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja troche lepiej. Tabletki pomogły.
Mikolaj natomiast mial wieczorem 39.4 i ciezko bylo ją zbić więc dzis najpierw z Ignasiem na bioderka a potem a Mikim do pediatry. Mąż wziął 2 dni urlopu.
Sylwia jak juz raz byłaś sama to teraz z górki
Ja jyz od dluzszego czasu zakladam Ignasiowi cieniutki kombinezon i wiosenną czapke bo on się strasznie denerwuje jak ma za cieploWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 13:33
-
Renia no wlasnie to byl moj drugi raz juz. Wole jak ktos ze mna jedzie to nie musze malej targac do apteki po szczepionki.
Kurcze ale Ci sie maly rozchorowaloby mu zaczelo odpuszczac bo nie dosc ze on sie meczy to i Ty pewnie masz dosc tych chorób...
U Basi tez widze wlasnie ze nie lubi miec za cieplo. Jak mi zaczela sie drzec w aucie to musialam zjechac na bok i ją rozbierać.. w dodatku nie lubi jak jej słońce świeci hehe dobrze ze mialam szalik swoj to jej zawiesilam od słońcaczapeczke mamy juz taką cienką ale wlasnie kurteczka sie przyda i jakis kominek pod szyjke
-
nick nieaktualny
-
Co to za zaśmiecanie forum?!
Manta masz swoje zdanie super, ale są inni w tym ja, którzy uważają, że NIEPODAWANIE szczepionek jest skrajnie nieodpowiedzialne. Nikt nie podjął z Tobą dyskusji, powinno Ci to dać do myślenia. Poza tym są osobne wątki o szczepieniach, tam możesz wysnuwać swoje teorie.Sylwia91, Anoolka, Blu, kalika, Chwilka84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Manta wrote:Nawet nie chce wam się wejść w strony które zostały wysłane i zobaczyć co się dzieje dziecia po szczepionkach i co za toksyczne substancje wstrzykuja dziecia
Nie chce byc niegrzeczna, ale nie Twoj interes co nam sie chce a co nie. Nie musisz na kazdej stronie wstawiać linków. Przenies się na inny wątek może tam znajdziesz zaimteresowanych
ŻEGNAMYWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 18:26
Manta, Eryka, Sylwia91, Anoolka, kkkaaarrr, Blu, kalika, Chwilka84, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo co to sobie rodzice zmyslili co się dzieje im dziecia byście zagłębily wiedzę na ten temat a nie odrazu wyskakiwaly chciałam was tylko poinformować bo dopoki nie zdarzy wam sie NOP to będziecie dalej ślepo wierzyć w cudowne działanie szczepionek a może byście się zastanowily trochę ja nie chciałam być nie miła tylko troszkę byście może poczytaly o tym co dajecie swoim dziecia czy tak trudbo bo to co wam wciskają to nie zawsze prawda a tyle dzieci tu ma AZS czy wiecie że może być to także po szczepionce i jak dostanie kolejna to znowu się nasila
-
nick nieaktualnyWiele rodzin przez to cierpi a wy uważacie że to są śmieci gratuluję
i to nie są żarty jak wam zależy poczytajcie przecież to nic nie kosztuje i żegnam już nie zasmiecam forum bo przecież te rodziny sobie zmyslily ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 19:05
-
Ja bardziej się boję nie szczepic. Do widzenia
post zgłosiłam do moderatora. Papa
Mysle ze kazdy ma swój rozum tutaj i nikt nikogo nie jest w stanie przekonać w żadną stroneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 20:35
Reni@, Anoolka, kkkaaarrr, Blu, Chwilka84, kehlana_miyu, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
Nie ma dowodow, ze szczepionki sa szkodliwe. W sensie wiadomo o skutkach ubocznych, ale uwazam za mega słabe straszenie mlodych rodzicow niesprawdzonymi i dramatycznymi informacjami.
Wystarczy, ze na poczatku po kilka razy sprawdzalam czy Andrzej oddycha.
Przez takie akcje po kazdym szczepieniu mam noc z glowy i jestem w mega stresie.Sylwia91, Anoolka lubią tę wiadomość