Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam też tołpa ekspert, tyle że kids.
właśnie nie mam pomysłu, chętnie zrobiłabym mała imprezę w domu, ale mieszkanie malutkie, ja mam całkiem sporo rodzeństwa i dodatkowo rodzina męża jest z drugiego końca Polski, więc trzeba się dłużej nimi zająć i dlatego tak już rozkminiam jakby to ugryźć. -
Ostatnio na urodzinach Natalki już wszyscy pytali o roczek Leosia, bo super są takie imprezy dziecięce ja myślę że podobnie jak u kaliki kupimy balony, serpentyny, coś się ugotuje dobrego, a i tak najwięcej frajdy będzie z zabawy z dziećmi. Na szczęście mamy całą rodzinę w jednej okolicy, więc problemy logistyczne gdzie ich pomieścić mamy z głowy.
Też używamy elmexa do mycia zębów.
-
Hej dziewczyny, zaglądam do Was, ale czasu brak na pisanie. Hania wymaga ciągłej uwagi i częstego noszenia. Ze spaniem też nam się wszystko rozregulowało. Chyba taki czas.
Mamy dwie jedynki dolne i górna dwójka w drodze, już ją widać. Od jakiegoś czasu Hania pełza i śmiga po całym domu. Szynszyl u nas też najbardziej pożądany obiekt to kable Potem kontakty, koła wózka, suszarka na pranie, odkurzacz .
Hania jeszcze nie siedzi. Nawet z podparciem. czasem tylko jak ma histerię w wózku dam ją wyżej. Chociaż nie zawsze to wystarcza. Często ze spaceru wracam z nią na rękach.
Tak się moje dziecko rozgadao ostatnio, że aż miło Mówi mama, baba, dzia dzia, nia nia, bla bla. Tylko biedny tata się doczekać nie może...
Mieliśmy od wczoraj być na wczasach, ale mąż miał atakkolkinerkowej i usuwany kamień. Do pon jest w szpitalu i nie wiem co dalej. Zastanawiam się czy będzie na chodzie na tyle, żeby jechać w taką trasę (morze).
Anieńka gratulacje!!!!
DZiewuszka pozwól Kubie decydować w kwesti jedzenia i niejedzenia Hania czasem zje dwie łyżeczki, a czasem dziesięć. A Twoje mleko jest nadal bardzo sycące, a pobudki w tym okresie wynikają z wielu innych przyczyn. Mnóstwo wrażeń, dzieci są już bardzo świadome, coraz bardziej mobilne, zęby... także ten
diewuszka86, Anieńka, Blu, marlon lubią tę wiadomość
-
Cześć. Tez rzadko zaglądam. Teraz Olek śpi Wiec mam chwile. U nas 2zeby na dole (5,5msc)dwa ząbki na gorze (8msc). Siedzi, czworakuje, staje przy czym się tylko da. Od wczoraj przy tacie jest taki odważny ze już sie puszcza i nie trzyma niczego. Spadnie na tyłek dopiero w tedy jak zorientuje się ze niczego się nie trzyma. Chodzi już przy łóżku. Interesują go najbardziej gniazdka i kabelki. Zabawkami nie interesuje się wcale. Uwielbia być na dworzu. Jak tylko wychodzimy z domu to krzyczy z radości na cała klatkę. Mówi mama i baba. Wie ze mama to ja i wola jak tylko czegoś chce (jak się obudzi żeby wyciągnąć z łóżeczka bądź z krzesełka do karmienia) baba to raczej sylaby które sobie upodobał. Bo do wszystkich których lubi mówi ba ba. Jak zasypia uwielbia sobie śpiewać. Kiedy ja próbuje coś zaśpiewać to się rozbudza.
Pastę jaka używamy to ziajka (4zl).
Pozdrawiam. Postaram się odwiedzać częściej.Blu, Reni@, marlon, diewuszka86, szynszyl lubią tę wiadomość