Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina, co za synchronizacja z zebami u naszych chlopakow. Dzis Borysowi peklo juz dziaselko od pierwszej czworki u nas na szczescie bez zadnych fajerwerkow, jedynie wzmożony slinotok i troche gorzej spał w weekend, choc bylismy na dzialce u znajomych wiec moglo to byc przez zmiane otoczenia i wrazenia a nie przez zeby
-
Wow u waszych maluchów już czwórki wychodzą, a Leonowi brakuje jeszcze jednej jedynki i dwóch dwójek do jako takiego uśmiechu :p
Nie leciałam z dziećmi samolotem i niestety nie wiem jak to jest z odprawą jedzeniową.
I dziękuję za podsunięcie pomysłów na torby dla dzieci. Kalika lassig sliczna ale cena... Kupiłam skip hopa, mam nadzieję że zmiesze do niej wszystko dla dwójki.
Anienka ślicznie wyglądasz w ciąży!Anieńka lubi tę wiadomość
-
melduję się po genetycznym wszystko w porządku, dzidzia jest piękna i ślicznie biło jej serduszko nie widać jeszcze nic między nogami
Anieńko pięknie wygladacie u nas tez juz brzuszek widoczny!
co do podróży samolotem to pracowałam na lptnisku i wiem że jest limit bodajże 100ml płynu ktory mozna wnieść i chodzi tu o pojemność calego pojemnika np. butelki. Nie moze byc tak ze butelka ma 1l a na dnie jest kapka i przejdzie jedzenie można. Nie wiem tylko jak się to ma do picia dla dziecka ale podejrzewam że tak samo. Po odprawie są restauracje itd. na pewno dostaniesz gorącą wode na mleko
fatalnie się dzisiaj czuje nic mi przez gardło nie przechodzi i tym samym mam mdłości ale jesc nie jestem w stanieReni@, Anieńka, Blu, Kai lubią tę wiadomość
-
Sylwia super wiadomości
Ja dla Mikołaja nie miałam mleka bo już wtedy nie pił , ale miałam butelkę z herbatą po Kubusiu Play i nawet nie spojrzeli co jest w środku, także myślę ze to zależy od obsługi w danym momencie
Jedynie syrop Lokomotiv wzięli do prześwietlenia -
U nas niestety jednak pierwsze 'wyboje' w temacie ząbkowanie. W miejscu czworki po peknietym dziasle zamiast zeba wyrosla bialo czerwona piramidka, wyglada troche jak taki czop wypelniony krwia i jakas ropna wydzielina idziemy wieczorem do dentysty, bo juz sie naczytalam o jakichs ropniach i zapaleniach, wiec jestem cala w stresie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 15:19
-
Sylwusia100 wrote:My dzisiaj kupiliśmy nowy fotelik. Maly jest zachwycony, mamy model axkid duofix.
Troche za pozno sie za to wzielismy, ale we wt jedziemy nad morze i dobrze by bylo miec nowy fotelik juz, moze bedzie dla mlodego wygodniejszy na ponad 300km jazdy. Dlugo sie czeka na takie cudo? -
My kupiliśmy w 8 gwiazdek w Warszawie od ręki. Pan nam zamontowal i wytłumaczył co i jak. Zapłaciliśmy 1940 złotych. Mam nadzieję, ze mały będzie w nim jeździł gdzieś do 5 lat tyłem. Wracaliśmy to spał, główka mu nie opadala.
Anieńka lubi tę wiadomość
-
Tak, przymierzaja przed zakupem. Mieli też inne modele ale nam najbardziej ten odpowiadał. Bałam się, ze Hubert nie będzie chciał w nim jeździć ale wczoraj był zachwycony. My też kupilismy teraz, aby na wyjazd mały miał wygodniej.